Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 8:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to nie wiem czy powinnam to mowic ... mialam jeden miesiac taki ze tylko jeden dzien przegapilismy a tak to od 1 razu do 3 dziennie ... to bylo tak specjalnie bo we wczesniejszych miesiacach moze o kilka dni wiecej przegapilismy ale nie obok siebie ... z podobna czestoscia ... i dupa ...
Ale jak w komentarzach przy jednym z artykolow tutaj ... dziewczyna pisala ze 5 lat probowala i wkoncu zasiali fasolke ... stala sie dla mnie wzorem Wink

Pituszka dla tego mnie to smieszne jak mozna za pierwszym razem fasolke zasiac ... niepotrafie sobie tego wyobrazic ...
Sadze ze za jakis czas jak juz osiadziemy na pupie trzeba bedzie sprawdzic pracowitosc naszych cial i hormonow ... innej rady nie widze

Julcia ja z niecierpliwoscia czekam na kazde info i dopinguje wam ... wiec dziel sie dziel Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no , ja tez sobie nie potrafie tego wyobrazic, to albo trzeba miec pecha albo sczescie zalezy jak na to patrzec Cool
a z tymi hormonami to masz racje, jak cos se nie udaje t trzeba sie przebadac.... a z tej kobitki co po 5 latach starania zaszla to trzeba brac przyklad, uparta i wytrrwala kobitka z niej Very Happy
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 11:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny wszystkim życze tej upragnionej fasolki Very Happy i okropnie zazdroszcze tym którym udaje sie to za pierwszym razem choć pewnie oni w większości przypadków mają wątpliwości.

Ja dzisiaj czuje się fatalnie mój prawy jajnik daje o sobie znać wyraźnymi ukłuciami , brzuch mam wzdęty i pobolewający i piersi zrobiły mi się większe i okrąglejsze, mało tego mdli mnie dzisia ale @ nie widać, myśle że to działanie duphastonu, bo czytałam że mdłości mogą wystąpić, ale chciała bym już dostać @ żebym mogła iść do gin żeby to skonsultować, no chyba że się nie pojawi do 10 dni tak jak mam brać ten lek wtedy bede musiała iść tak czy tak ale trochę się boje o to co się ze mną dzieje bo to chyba nie jest normalne. Sad Confused

boje się iść do gin żeby nie powiedział mi czegoś negatywnego na temat mojego organizmu
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze mi to latwiej powiedziec ale nie boj sie Exclamation przeciez lepiej wiedziec jakby cos dolegalo - w co watpie Smile to moga byc dzialania uboczne tabletki, zcasem tak bywa albo okres tuz tuz Smilea do gina idz bo przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz, taka niepewnosc czasem potrafi wykonczyc Confused
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka masz racje ale chyba poczekam do tego 10 dnia w wkońcu sam gin powiedział że mam brać przez 10 dni i dopiero puźniej przyjść jeśli coś bedzie nie tak.........chyba panikuje za bardzo ale czasem wariuje poprostu, powrót do noralności w takiej sytuacji jest konieczny ale ciężki Sad
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tak idz jak skonczysz brac tabletki i okresu by nie bylo a je trzymam kciuki zeby @ sie pojawila Smile
Powrót do góry
marlenka23

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie Smile !!Znalazłam sie tutaj przypadkowo szperając po necie, bardzo spodobala mi sie ta strona i serdecznie gratulije pomyslodawczynia Very Happy !Jestem ponad rok po slubie i oboje z mężem pragniemy maluszka!!Od pażdziernika tamtego roku staramy sie o niego ale nam nie wychodzi Sad !W tym miesiacu z niecierpliwościa czekam na okres (na jego brak)! Mam cicha nadziejeze tym razem sie udalo - mam kilka objawow takicj jak ból sutków, czeste oddawanie moczu bez mozliwosci wstrzymania, przez kilka dni mialam zgage,podwyzszona tem do 37.3,delikatne pobolewanie w dole brzucha!!Boje sie zrobic test poniewaz niewiem czy zniose kolejne rozczarowanie!!Jak sie dowiem ze jestem w ciazy to bede najszczesliwsza osoba na ziemii Very Happy Very Happy !!!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie trzymamy kciuki zeby sie udało zasiac fasolke Very Happy Wink

Powrót do góry
marlenka23

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porażka zrobiłam test dziś około 15.00 wiem ze powinno sie go robic rano ale nie moglam sie powstrzymac i co i Sad Sad Sad , mam nadzieje ze to nie prawda ze zle wyszedl bo w zlym czasie byl robiony!!!

-----edited by emilka----
rozumiem Twoje rozczarowanie i rozgoryczenie, ale proszę nie stawiaj więcej niż 3 emotek obok siebie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marlenka zazwyczaj testy robi sie rano.. Confused . po co bylo Ci sie tak spieszyc? heh..3mam kciuki Cool Exclamation

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 10 z 42