Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weronikaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 7:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha-Ciesze sie ze spełnioło sie Twoje marzenie a o ciazy tez sie zaniedługo spełni:)Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha dzięki za kciuki, ja za ciebie też bardzo mocno trzymam. Napewno zdam całą relacje po wizycie u gin. Trzymam kciuki za twój wyjazd i za te marzenia mniej lub bardziej spełnione bedzie dobrze bo musi być.

Weronika ciesze się że się odezwałaś i też trzymam za ciebie kciuki Very Happy
Ja narazie czekam na wizyte u gin, mam troche mętlik w glowie i staram się sobie to wszystko poukładać. wszystko mnie bardzo zaskoczyło i chyba nie uwierze dopuki lekarz mi nie potwierdzi. Confused
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny Laughing Very Happy :teraz na mnie kolej, by podzielic sie z wami ....dobra nowinka, zasialismy fasolke- a nie mowilam syla23, ze beda jaja- jak na raz zajdziemy w ciaze Question
weronikaaa obys i ty nie dostala tej @ Wink
Tvisha niech i tobie spelnia sie te jeszcze bardziej wyczekiwane marzenia, odezwij sie do nas jak tylko zasiadziesz przy swoim kompie Razz
a teraz objawy:w sobote nagle zaczely mnie piersi bolec, powiekszyly sie i przyciemniaja sie widze sutki i otoczki, bol jest inny niz na @, sa podraznione, zgaga zaczela mnie dokuczac, a jezyk stal sie cierpki i dziwny posmak mam, taki metaliczny, nie ida mi fajki, zalatwiam sie czesciej, mam dziwne zachcianki, brzuszek powiekszony u dolu nadal i ...sie powieksza ale i tyje w szwach...(nie dobrze Sad ).takze tak sie sprawa u mnie ma, czas na ciebie syla23, wykazuj swoje... Wink
pozdrawiam wszystkie i nadal trzymam za wasze marzenia kciuki...
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No hej Julcia nawet nie wiesz jak się ciesze Very Happy
U mnie objawy podobne bolące piersi z powiększonymi brodawkami, przytyłam widocznie bo juz mi to pare osób powiedziało, siusiu też robie częściej, i mój żołądek nie daje mi odporu ciągle mnie boli, brzuszek mam wdęty i czsem bolesny przy dotyku.

troche sie martwie bo musze iść do stomatologa miałam mieć wyrywany ząb i teraz nie wiem jak to bedzie. Ale i tak nic nie zasłoni mojego szczęścia Very Happy
Powrót do góry
weronikaaa

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 11:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia gratuluje fasoleczki:)tez bym juz chciala miec pod serduszkiem fasoleczke....
Syla23 ja tez trzyma za ciebie kciuki zeby było wszystko ok a ja wiem ze napewno bedzie dobrze:)
U mnie prawdopodobnie sie pojawi ta małpa@ bo mnie bola piersi i od 3 dni przy oddawaniu moczu mnie strasznie boli i lewy jajnik mi daje znaki ze wogole go mam...nie wiem czemu ale ja juz jakos nie mam siły walczyc nawet juz nie kupuje testow ciazowych bo mam w domu cała apteke hehe...jak to moj ukochany mowi ze na wszystko jest czas a ten czas napewno zaniedługo nadejdzie na nas....
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia Gratuluje!!! ciesze sie razem z Toba Smile
A za pozostale dziewczyny trzymam mocno kciuki Smile
troche mnie nie bylo na forum a tu takie nowiny hehe... pozdrawiam wwas goraco!!
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wrocilam do pelnej spalin Wawy i odrazu na wstepie sie rozlozylam... katar bol gardla ... do tego prawdopodobnie zapalenie zeba ...
Eh mam dosc ... Razz w sumie to nie wiem ile wytrzymam bez faceta ale mysle o wyjezdzie w czasie dni plodnych Wink
A wy dziewczyny czemu zamilklyscie ... ja tu czekam na dokladniejsze nowinki Wink
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc kochane moje dzisiaj byłam u mojego gin. wiem miałam być w wtorek ale nie dało rady.
Udało nam się ........... Very Happy Smile
Maleństwo ma 3 tygodnie(tzn narazie pęcherzyk) i jest śliczne choć jeszcze go nie widać za bardzo ale już w mojej wyobraźni jest śliczne.
Tatuś cieszy się tak samo bardzo jak ja, i każe wam przekazać że właśnie tak to się robi Very Happy . Obydwoje jesteśmy szczęśliwi a ja ide za tydzień znowu do gin żeby upewnić się że wszysto w porządeczku.

Życze wam wszystkim takiej radości pod serduszkiem jest to nieopisane przeżycie które jest warte wszelkich starań.

Z objawów dopadło mnie częste siusianie w nocy wstaje czasem po dwa razy, i pewnie bedzie jeszcze częściej. Mam wzdęty brzuszek i boli mnie prawy jajnik ale lekarz powedział że to normalnie i że mam się tym nie przejmować, zgaga mnie dopadła i to chyba na dobre.

Co do stomatologa to narazie musze dać sobie spokój przynajmniej do 12 tygodnia puźniej naprawie sobie ząbki do końca bez przeszkód.

Tvisha życze zdrówka mam nadzieje że szybko się wykurujesz i kibicuje twojemu pomysłowi wyjazdu podczas dni płodnych bede mocno trzymała kciuki za ciebie.

Julcia ciesz sie że bedziemy miały bobaski w podobnym wieku mam nadzeieje że propozycja wspólnego wychowywania nadal aktualna Laughing

Weronika dzięki za wsparcie podniosło mnie na duchu trzymam kciuki żeby małpa nie przyszła i żeby spełniło się twoje marzenie Very Happy

I podziękowania dla naszych moderatorek dzięki za fachowe wypowiedzi i ściąganie na ziemie.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko zaczyna sie układac Smile Smile Gratulacje przyszłym mamom Razz. powodzenia starajacym sie Exclamation

Powrót do góry
weronikaaa

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!ja wczoraj zrobiłam test ciazowy i niestety wyszła jedna kreska:(SadSadSada dzis dostałam małpe i umieram z bolu poprostu juz nie mam sił brzuch to mnie tak boli ze masakra i jajniki....ale przynajmniej wiem teraz to bede mogla sobie obliczyc dni płodne bo tak to roznie bywało u mnie....
Syla23 Fajnie jest zobaczyc takie małe cos w sobie bardzo dobrze pamietam to uczucie kiedy ja zobaczyłam ale to było tylko raz i to ostatni:(gratuluje jeszscze raz:)i bardzo sie ciesze ze ci sie udałoSmile
Tvisha nom to teraz bierz sie do liczenia dni plodnych i do roboty bo teraz kolej na nas hehe...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42