Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
weronikaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 7:35 am Temat postu: |
|
|
Tvisha-Ciesze sie ze spełnioło sie Twoje marzenie a o ciazy tez sie zaniedługo spełni:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 11:48 am Temat postu: |
|
|
Tvisha dzięki za kciuki, ja za ciebie też bardzo mocno trzymam. Napewno zdam całą relacje po wizycie u gin. Trzymam kciuki za twój wyjazd i za te marzenia mniej lub bardziej spełnione bedzie dobrze bo musi być.
Weronika ciesze się że się odezwałaś i też trzymam za ciebie kciuki
Ja narazie czekam na wizyte u gin, mam troche mętlik w glowie i staram się sobie to wszystko poukładać. wszystko mnie bardzo zaskoczyło i chyba nie uwierze dopuki lekarz mi nie potwierdzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 12:14 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny :teraz na mnie kolej, by podzielic sie z wami ....dobra nowinka, zasialismy fasolke- a nie mowilam syla23, ze beda jaja- jak na raz zajdziemy w ciaze
weronikaaa obys i ty nie dostala tej @
Tvisha niech i tobie spelnia sie te jeszcze bardziej wyczekiwane marzenia, odezwij sie do nas jak tylko zasiadziesz przy swoim kompie
a teraz objawy:w sobote nagle zaczely mnie piersi bolec, powiekszyly sie i przyciemniaja sie widze sutki i otoczki, bol jest inny niz na @, sa podraznione, zgaga zaczela mnie dokuczac, a jezyk stal sie cierpki i dziwny posmak mam, taki metaliczny, nie ida mi fajki, zalatwiam sie czesciej, mam dziwne zachcianki, brzuszek powiekszony u dolu nadal i ...sie powieksza ale i tyje w szwach...(nie dobrze ).takze tak sie sprawa u mnie ma, czas na ciebie syla23, wykazuj swoje...
pozdrawiam wszystkie i nadal trzymam za wasze marzenia kciuki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 12:19 pm Temat postu: |
|
|
No hej Julcia nawet nie wiesz jak się ciesze
U mnie objawy podobne bolące piersi z powiększonymi brodawkami, przytyłam widocznie bo juz mi to pare osób powiedziało, siusiu też robie częściej, i mój żołądek nie daje mi odporu ciągle mnie boli, brzuszek mam wdęty i czsem bolesny przy dotyku.
troche sie martwie bo musze iść do stomatologa miałam mieć wyrywany ząb i teraz nie wiem jak to bedzie. Ale i tak nic nie zasłoni mojego szczęścia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
weronikaaa
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 11:07 am Temat postu: |
|
|
Julcia gratuluje fasoleczki:)tez bym juz chciala miec pod serduszkiem fasoleczke....
Syla23 ja tez trzyma za ciebie kciuki zeby było wszystko ok a ja wiem ze napewno bedzie dobrze:)
U mnie prawdopodobnie sie pojawi ta małpa@ bo mnie bola piersi i od 3 dni przy oddawaniu moczu mnie strasznie boli i lewy jajnik mi daje znaki ze wogole go mam...nie wiem czemu ale ja juz jakos nie mam siły walczyc nawet juz nie kupuje testow ciazowych bo mam w domu cała apteke hehe...jak to moj ukochany mowi ze na wszystko jest czas a ten czas napewno zaniedługo nadejdzie na nas.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Julcia Gratuluje!!! ciesze sie razem z Toba
A za pozostale dziewczyny trzymam mocno kciuki
troche mnie nie bylo na forum a tu takie nowiny hehe... pozdrawiam wwas goraco!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Ja wrocilam do pelnej spalin Wawy i odrazu na wstepie sie rozlozylam... katar bol gardla ... do tego prawdopodobnie zapalenie zeba ...
Eh mam dosc ... w sumie to nie wiem ile wytrzymam bez faceta ale mysle o wyjezdzie w czasie dni plodnych
A wy dziewczyny czemu zamilklyscie ... ja tu czekam na dokladniejsze nowinki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:18 pm Temat postu: |
|
|
No więc kochane moje dzisiaj byłam u mojego gin. wiem miałam być w wtorek ale nie dało rady.
Udało nam się ...........
Maleństwo ma 3 tygodnie(tzn narazie pęcherzyk) i jest śliczne choć jeszcze go nie widać za bardzo ale już w mojej wyobraźni jest śliczne.
Tatuś cieszy się tak samo bardzo jak ja, i każe wam przekazać że właśnie tak to się robi . Obydwoje jesteśmy szczęśliwi a ja ide za tydzień znowu do gin żeby upewnić się że wszysto w porządeczku.
Życze wam wszystkim takiej radości pod serduszkiem jest to nieopisane przeżycie które jest warte wszelkich starań.
Z objawów dopadło mnie częste siusianie w nocy wstaje czasem po dwa razy, i pewnie bedzie jeszcze częściej. Mam wzdęty brzuszek i boli mnie prawy jajnik ale lekarz powedział że to normalnie i że mam się tym nie przejmować, zgaga mnie dopadła i to chyba na dobre.
Co do stomatologa to narazie musze dać sobie spokój przynajmniej do 12 tygodnia puźniej naprawie sobie ząbki do końca bez przeszkód.
Tvisha życze zdrówka mam nadzieje że szybko się wykurujesz i kibicuje twojemu pomysłowi wyjazdu podczas dni płodnych bede mocno trzymała kciuki za ciebie.
Julcia ciesz sie że bedziemy miały bobaski w podobnym wieku mam nadzeieje że propozycja wspólnego wychowywania nadal aktualna
Weronika dzięki za wsparcie podniosło mnie na duchu trzymam kciuki żeby małpa nie przyszła i żeby spełniło się twoje marzenie
I podziękowania dla naszych moderatorek dzięki za fachowe wypowiedzi i ściąganie na ziemie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:45 pm Temat postu: |
|
|
wszystko zaczyna sie układac Gratulacje przyszłym mamom . powodzenia starajacym sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
weronikaaa
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich!ja wczoraj zrobiłam test ciazowy i niestety wyszła jedna kreska:(a dzis dostałam małpe i umieram z bolu poprostu juz nie mam sił brzuch to mnie tak boli ze masakra i jajniki....ale przynajmniej wiem teraz to bede mogla sobie obliczyc dni płodne bo tak to roznie bywało u mnie....
Syla23 Fajnie jest zobaczyc takie małe cos w sobie bardzo dobrze pamietam to uczucie kiedy ja zobaczyłam ale to było tylko raz i to ostatni:(gratuluje jeszscze raz:)i bardzo sie ciesze ze ci sie udało
Tvisha nom to teraz bierz sie do liczenia dni plodnych i do roboty bo teraz kolej na nas hehe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|