Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 11:35 am Temat postu: |
|
|
Tvisha trzymam mocno za ciebie kciuki, zebys w koncu ze swoim menem zasadzila ta upragniona "fasolke".
dawno mnie tu nie bylo, juz sie stesknilam za wami , kochane, ale.. zdziwilam sie , ze tak malo jest napisane przez was, co jest kochane?? spicie snem zimowym??
Tvisha, poniewaz ja juz dalam sobie na luz, bo okazalo sie ze ten"jedyny" nie jest jednak tym "jedynym", takze u mnie zajscie w ciaze juz jest tematem archiwalnym, (rozstalimy sie- zreszta tez na odleglosc) bo go nigdy nie ma i nie bylo, ale Tobie zycze z calego serca zebys zaszla, prosze cie tez -idzcie moze do lekarza, sprawdzcie hormony itd, nie zostawiajcie tego az minie kolejny rok i spoczniecie na laurach, zrobcie cos, mnie lekarz kazal po 6 miesiacach staran , zglosic sie na badania(pisalam o tym wczesniej- pamietasz?)no ale juz sie nie zglosimy z innym przyczyn, natomiast na was juz czas..pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
EWELINKA22f
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 9:08 am Temat postu: do madziorki i julci i wszyskich |
|
|
drogie dziewczyny dopiero zaczynam z wami pisac otóż blagam was nie zalamujcie sie ja staralam sie z mezem o dzidziusia 9 miesiecy i w koncu sie udalo jestem w 3 miesiacu juz ja tez przezywalam wszystko i plakalam ze nie bedziemy miec dziecka ze cos jest nie tak ze mna lub z mezem i mialm przyjsc za 3 miesiece jak nam by sie nie udalo dal by mojemu mezowi skierowanie na badanie spermy ale sie udalo nie myslcie dziewcZyny o tym odprezcie sie i myslcie o kochaniu a nie o dziecku podczas seksu bo i tak chcecie miec dziecko ja prezstalam mysle po wizycie i sie udalo lekarz kazal nam w czasie okresu nie współzyc po okresie wstrzymac sie tydzien od kochania ciezko bylo i nie wytrzymalismy calego tyg. ale za 2 razem sie udalo i wyszlo nie martwcie sie naprawde pozdrawaim !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Moze to i szczescie ze jeszcze nie zasialam fasolki a moze nieszczescie.
Moze odpowiednim czasem dla mnie bedzie jak moj mezczyzna bedzie mogl byc ze mna nonstop ... chociaz twierdzi ze jak bysmy zasiali to by kazal mi przeprowadzic sie do niego! To mnie wspiera jak widac ze sie troszczy w kwestiach co by bylo gdyby ... I podnosi mnie na duchu gdy ciagle nic nie ma
Julcia a w twojej kwesti to juz taka ostateczna decyzja ?
Z tym lekarzem to ja sie wybieram i wybieram od 3 tygodni ... Niedlugo pojde ... niedlugo ...
Ewelinka22f u mnie leci juz 8 miesiac ... milo ze piszesz ... zawsze to jakies wsparcie i wiedza ze nie zawsze wszystko musi wyjsc odrazu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justynka!!
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie KObietki:)
chcę Was zapytać o śluz i szyjkę.
a mianowicie: po dniach płodnych, zbliżając się do okresu szyjka powinna się zamykać, nie być tak widoczna oraz białego śluzu powinno być coraz mniej tak?
a na ile tak przed spodziewanym okresem powinno być"sucho"?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Justynka...przy 28dniowych cyklach juz po 18 dniu cyklu czyli zakonczeniu płodnych powinno byc suchutko. a im blizej do okresu tym bardziej sucho _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justynka!!
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:25 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope nawet suchutko jak się "tam" zerka?
bo to mój 23 dzień cyklu a mam mnejwięcej 27/28..
i szyjka jest wciąż widoczna jak dla mnie..i śluz mam..nie tak masakrycznie duużo ale jest taki biały.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:13 am Temat postu: |
|
|
przy cyklach 30stodniowych:
ok. 19, 20 dc - sucho
21-24 dc - wilgotno, ale śluz niepłodny, czyli białawy i gęsty, nieciągliwy i nieprzezroczysty, mętny
25-28 dc - sucho
29, 30 dc - może być sucho, ale może być też odczucie wilgotności _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:31 pm Temat postu: |
|
|
ja przed okresem nie mam calkiem sucho tylko sie pojawia bialy sluz wiec tez tak moze byc u ciebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha
...a ile jesteś już ze swoim facetem?
...kolejny miesiąc prob:) Mam nadzieję że uda się nam tym razem.Tym razem zaczęłam przytulano w 12 dniu cyklu czyli tj.19.11 potem 21.11, 22.11 i 25.11, @ dostałam 8.11 i mam 31-32 dniowe cykle i z test i z bolącego jajnika wynikało że owulację miałam 22.-23.11. Jak myslicie uda się tym razem Smile
----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać użyj opcji "zmień". i staraj się nie używać koloru czerwonego, gdyż służy on głownie do ostrzeżeń, dawanych przez moderatorów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 6:10 pm Temat postu: |
|
|
sylkuc1 bardzo zycze zeby sie udało . ale czy nie za duzo przytulanka? ile razy w ciagu dnia sie kochacie? bo to tez ma znaczenie...najlepiej raz a dobrze wtedy sperma jest najsilniejsza, potem słabnie i rzadko kiedy plemniki maja siłe dotrzec do komorki. powodzonka i zycze fasoleczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|