Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylkuc przytulałas sie w granicach 14dnia cyklu tak...czyli owulacji Smile ciekawi mnie czy masz core czy synka? bo rozne teorie słyszałam. jedna mowiaca ze przed owulacja jest cora,a w trakcie synuś a druga na odwrot Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 11:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SYLKUC1 Ja sie niz zdenerwowalam hehe chodzi o to ze ja wlasnie chce miec bebe Smile opowiedz Mi tylko na pytanie czy dobrze obliczylam????dni plodne jesli mialam okres 13stycznia skonczyl sie 18 a cykle mam 30dniwe to z moich obliczen wynika ze podaje date"1,2,3"luty byly by to dni plodne tak i napisz Mi tylko czy sie zgadza bo nie wiem czy dobrze wyliczylam....PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ MOZE SIE W TO WLACZYC WIND OF HOPE:)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 12:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88, 28, 29, 30, 31 styczeń to Twoje najbardziej płodne dni.
Sekrecik88

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 2:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EMILKA bardzo ci dziekuje ja obliczylam sobie na tym kalenarzyku -----skasowałam link ze stroną, gdyż nie prowadzimy reklam stron erotycznych ani innych forów. emilka----- na poczatku wpisalam najkotszy cykl 26dni,najdluzszy30,ostatni29 okres dostalam 13stycznia JESLI MASZ CZAS ZAJRZYJ TAM CZY ON WYLICZYL PODOBNIE DO CIEBIE I ODPISZ MI Z GORY DZIA:)Ps.jesli chce miec bebe to poczekac moze z dwa tdni do np 29i wtedy sie kochac ??jak myslisz???buzka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 10:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze wyliczył, bo podałaś na początku, że cykle masz regularnie co 30 dni a jak tak, to 1-2 dni może się przesunąć do przodu. chyba najlepiej kochać się od dzisiaj tak do 30 stycznia. bo przy starankach liczy się też moc nasienia, więc też nie można przesadzać Wink a czemu sobie po prostu nie kupisz testów owulacyjnych? byłoby Ci łatwiej. i polecam obserwowanie śluzu i mierzenie temperatury - też dobre wskaźniki płodnych dni. pozdrawiam
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no sekrecik to ja juz nie musze sie właczac Smile Emilka stoi na straży Smile hehe ,moge jedynie zyczyc powodzenia i zasiania fasolki !

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EMILKA bo jestem za granica i nie wiem jak taki test bedzie sie nazywal wiec sobie wyliczam:)a jak sie robi to miezenie termometrem?moglabys mi wytlumaczyc?Smile HMM a my sie wczoraj przytulalismy to plemniki moga byc slabsze moze lepiej jutro sie kochac?WIND OF HOPE DZIA:)
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
ciekawi mnie czy masz core czy synka? bo rozne teorie słyszałam. jedna mowiaca ze przed owulacja jest cora,a w trakcie synuś a druga na odwrot Wink

No mam synka Smile ale gdybym teoretycznie teraz zaszła w ciązę to już sama nie wiem w którym to było momencie (no napeno między 17-19 dc)bo praktycznie przytulalismy się codziennie, także czy plemniki "dziewczęce chyba "Y" " zachowały się do owulacji czy te męskie wtrakcie bo one podobo szybciej do jajeczka docierają Smile
Sekrecik88 widzę że ja już nic nie muszę dodawać, moim zdaniem dobrze wyliczyłać i mam nadzieję że ci się uda zasiać fasolkę hihi:) No o mnie nie wspomnę hihi też mam nadzieję że tym razem się udało Smile Ale to się okarze dopiero około 05 lutego bo taki mam termin @.
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pią Sty 25, 2008 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[b]SYLKUC1 GRATULUJE :)Mam taka nadzieje:P Jutro bedziemy sie mocno przytulac i mam nadzieje ze bedziemy mieli malutka Michel:) buzka slodka a za Ciebie tez trzymam kciuki:)
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad no u mnie w tym miesiącu bez szans Sad Sad wczoraj byłam u ginia i USG dopochwowe robiłam powiedziała mi, że obok lewego jajnika widzi małą torbielkę a potem, że na jej oko to jest raczej nie pęknięty pęcherzyk Sad, no także w syczniu pozamiatane Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42