Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie..jak to jest z tymi torbielami? one uniemozliwiaja zajscie w ciaze czy jak? mozna je wykryc tylko podczas usg dopochwowego tak?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sylkuc1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Torbiele moża wykryć również przez zwykłe USG i nie koniecznie moze powodować problemy z zajściem. Ja przed pierwszą ciązą miałam torbiele na obu jajnikach (niewielkie) i zaszłam w ciązę a torbile się wchonęły. Przypuszczam, że w przypadu naprawdę dużych torbieli może być problem ale to jest tylko moje zdanie popatre własnymi doświatczeniami Smile
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Halio emilka ale mam zaczac te pomaiary od nastepnego cyklu wypada mi ze dostane okresik 11lutego czy moge juz od jutra?bo nie wiem jak mam zaczac:)przesylam caluski
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej zacząć od pierwszego dnia cyklu.
Sekrecik88

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EMILKA czyli od pierwszego dnia miesiaczki?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

si si Smile
lub od momentu ukończenia miesiączki. ważne żeby rozpocząć jak najbardziej na początku cyklu.
sylkuc1

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy może słyszałyście coś o tzw. pustych owulacjach bo zaczynam sie obawiać, że może to mnie dotyczyć co mniesiąc Sad
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzia emilka

Ostatnio zmieniony przez Sekrecik88 dnia Pon Sty 28, 2008 4:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylkuc ja słyszałam. Sad. niestety zdarza sie ze jest cykl bezowulacyjny Sad. nie wiem czy da sie to wykryc czy tez nie. musiałabys zapytac lekarza...

Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To, że ten cykl miałam bezowulacyjny to wiem przez badanie USG, ale moge obawy są o to, że mogę mieć je co miesiąc. No jedyne rozwiązanie to chodzić co miesiąc na USG ale nie bardzo mi się to widzi...zobaczę jeszcze ze 2 lub 3 m-ce i zobaczę jak się sprawy będą miały.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42