Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

EMILKA a czy roznica wieksza ronica wiekowa partnera od partnerki wpywa jakos na zajscie w ciaze?(...)i czy palenie papierosow ze strony mezczyzny tez jakos zmniejsza sile plemnikow?!!?I czy pozucja w trakcie kochania sie tez jest wazna?

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze takie pytania kierowac na pm. pomału robisz off topik.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie bez zmian ... mozesz mi nakopac sylkuc1... ale nie wiem czy to pomoze

Sekrecik88 moim zdaniem roznica wieku nie ma nic do rzeczy jedyne co to indywidualna kwestia czy kazde z was jest w stanie zasiac fasolke ...
Palenie papierosow oraz picie alkoholu moze wplywac na zmniejszenie liczby plemnikow i na oslabienie ich...
Ja w pozycjach juz nie przebieram ... najlepsza to taka w jakiej jest mi najmilej
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TVISHA my sie staramy juz 3miesiac i nic nie wiem czy cos jest nie tak...slyszam ze zaraz po seksiku nie mozna isc do toalety a ja czesto szlam noze dlatego...teraz od 28mam najbardziej plodne i ponownie sie stramy ...cykle mam co 30dniowe ale slyszalm ze 3dni przed pkresem tez sa dni plodne czy to prawda????
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przed okresem z 10 dni jest nieplodnych Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sekrecik bzdura...! dni płodne przypadaja ok. 10-18 dnia cyklu. a nie 3 dni przed okresem... Neutral

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZIEKI DZIEWCZYNY czasem trace juz nadzieje jedni mowia tak drudzy inaczej....ale tu piszac z wami wpadam w rozluznienie:))))
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej by było jakbys poszła do lekarza Smile on Ci od A do Z wytłumaczy jak to jest. aha jesli nie jestes pewna kiedy masz owulacje to kup testy owulacyjne- okresla Ci naj najbardziej płodne dni i do dzieła Wink

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi to minie za dwa miesiace rok od staran ... Moj P twierdzi zebym jeszcze sie nie denerwowala bo jednym przychodzi szybciej a innym wolniej ...
Ale jak tu nie myslec ... jestem pewna ze nie raz sie kochalismy w dni plodne Sad

Sekrecik88 jezyk trzeba i umiec za granica ... szczegolnie slownictwo apteczne, a jak nie to wyslac chlopa niech sam sie wyprodukuje i przyniesie testy Wink. Podobno folik (kwas foliowy) pomaga w zajsciu w ciaze i w rozwoju fasolki. Powinno sie go brac conajmniej na 3 miesiace przed ciaza ...
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 9:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha ja też staram się już troszku Smile, z miesiąca na miesiąc się bardziej denerwuję a co do tego co napisałaś odnośnie kochania sięw dni płodne to ja też tak miałam byłam wręcz pewna (teśliki owulacyjne, obserwacja śluzu no i bóle jajnika które mi towarzyszą podczas owulki) no jak pisałąm wcześniej okazało się że zdarzają się u mnie cykle bezowulacyjne (tak przynajmniej twierdzi ginio) i też mam obawy czy mam je tylko sporadycznie czy co mniesiąc. Buziaki dla wszystkich starających.
Apropo starszego partnera - to mój mąż jest ode mnie starszy bardzo dużo bo 17 lat i też się obawiałam, że może to mieć wpływ na zasianie fasolki. Sekrecik88 - pisałaś kiedyś że nie wiesz jak kupić te testy owulacyjne bo jesteś za granicą, proponuję ci zamówić je na allegro to napewno dojdą, ja kupuję je właśnie tam i jestem zadowolona.
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hay TVISHA Z tym ze ja jestem tu rok,i nie wiedzialm ze bede musiala wiedziec jak nazywa sie test owolucyjny...bo predzej nie planowalismy bebe Test zwykly wiem jak sie nazywa ale ten drugi nie mam pojecia zreszta niemcy to szalony kraj hehe i jesli nie wypowiesz czegosc odpowiednio to patrza na ciebie z gory....ktos pisal o zamowieniu przez necik i tak chyba zrobie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 30 z 42