Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZIEWCZYNY moj partner PALI PAPIEROSY wiem ze to moze wplynac na mniejsza sile przebicia sie plemnikow bo sa slabsze....Stram sie mu jakos to wytlumaczyc....mowie ze moglby przestac chociaz przez ten czas gdy starmy sie o dzidzie ale nic...JAK GROCHEM O SCIANE!!!! :cry:zawsze ma jakas wymowke ze inni tez pala i maja dzieci i ze to przesada!! Najbardziej wkurza Mni to ze bedac u pewnej rodziny wychodzi na balkon...(bo oni sobie tego zycza)...!!! (...)A Mnie nie potrafi zrozumiec ...a przeciez Mi chodzi o to zeby dzidzius byl zdrowy po za tym czasem zapali przy Mnie to tak jakbym ja palila,nieraz wyjdzie do innego pokoju ale przeciez dym roznosi sie po calym mieszkaniu...CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI BUZKA Laughing Very Happy Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy az taki ogromny wpływ to nie sadze bo znam wiele par ktore jedno i drugie kopci i normalnie zaszła laska w ciaze...mimo ze nie planowała nawet. takze nie zawsze to utrudnia zajscie...

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 1:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIND OF HOPE ale ja go prosze a on nic co z tym zrobic???dzis mam przed ostatni dzien plodnych dni mam nadzieje ze sie uda i nie dostane tej malpy:)))hehe buzka
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88 życzę Ci tego, no ja w tym miesiącu mogę zapomnieć, mówiłam wczesniej o cyklach bezowulacyjnych czy ktoś może słyszał o osobach, w u którch w każdym cyklu występuje taki problem?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik to juz nałóg.ci co pala od X lat tak szybko nie rzuca...ja jestem zdecydowana przeciwniczka palenia,moj M tez wiec mamy spokoj ze smrodem itp Smile.
Mozesz porozmawiac zeby odwazyl sie na plasterki NiQuitin- ponoć pomagaja ale trzeba miec silna wole zeby nakleic te gowienko Wink pozdorffki i powodzenia!

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hay czy to prawda ze wtedy jak zaczynaja sie bole piersi i brzucha przed okresem to zaczyna sie proces jajeczkowania...i wtedy sa te dni plodne??bo ja dzis tak wlasnie mam CO DO TYCH CYKLOW TO WYDAJE MI SIE ZE KAZDY NIE MOZE BYC PUSTY....
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylkuc1 nie wrabiaj sobie ze masz co miesiac cykle bezowulacyjne
U mnie w tym miesiacu tez nici ... bo chlop pojechal przedwczoraj a ja dzis widze sluz ...

Co do wieku Kate Holms i Tom Cruise maja miedzy soba roznice 16 lat i maja dziecko.
Moj chlop tez jest odemnie sporo starszy ale nie sadze by to byl wielki problem ... wkoncu kobiety po 40 tez zachodza w ciaze a mezczyzna moze byc jeszcze starszym ojcem ... nie jedna alkoholiczka ma dziecko mimo ze w ciazy pila, nie jedna palaczka ma dziecko ... te ktore biora tabletki tez zdarza sie ze maja dzieci ... moze to jeszcze nie ten czas.

Sekrecik88 moj P sadze ze ma zapedy alkoholowe ... kazdego dnia musi wypic jakies piwo, ale puki to nie niszczy mnie to nie wiedze powodu aby zwracac na to uwage. Jesli zyje sie z osoba uzalezniona trzeba byc konsekwentnym, to ciezkie ale ja juz sie nauczylam ze takich osob nie ma o co prosic ani im grozic jedyne co im moze pomoc to to gdy sami beda musieli oprzytomniec ... w tym wypadku gdy zrobi wlasne badania na plodnosc i lekarz stwierdzi ze to jego wina
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88 napisał:
Hay czy to prawda ze wtedy jak zaczynaja sie bole piersi i brzucha przed okresem to zaczyna sie proces jajeczkowania...i wtedy sa te dni plodne??bo ja dzis tak wlasnie mam CO DO TYCH CYKLOW TO WYDAJE MI SIE ZE KAZDY NIE MOZE BYC PUSTY....

jak zaczynaja sie bole brzucha i piersi to zazwyczaj sa juz dni nieplodne... chociaz w czasie owulacj tez wytepuje boj jajnikow ale to jest zupelnie inaczej odczuwalne i trwa krocej... jak te bole sie utrzymuja to znaczy ze jest juz po jajeczkowaniu...
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PITUSZKA z tym ze ja okres powinam dostac 11...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

11 stycznia czy 11 lutego??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42