Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 12:25 am Temat postu: |
|
|
PITUSZKA 11luty... a jak pojawia sie sluz to zaczynaja sie dni plodne?? ja to czesto zauwazam,tzn jak bardziej szczegolowo soe przyjze dzis zaczely bolec Mnie cycuszki haha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 12:40 am Temat postu: |
|
|
no to ja 11 lutego powinnas dostac okres i zaczely cie bolec piersi to okres nadchodzi moim zdaniem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 10:32 am Temat postu: |
|
|
No ja @ powinam dostać 4-5 luty a cycuchy mnie jeszcze nie bolą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda bo myslalam ze wkoncu bede mamuska:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Ale nic straconego okaze sie 10 czy przyjdzie okresik czy nie...trzymajcie kciuki dam znac jak bedzie bebe a jak nie bedzie tez hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amorek52
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 7:57 pm Temat postu: czy to ciąża |
|
|
witam, od tygodnia boli mnie podbrzusze, co jakis czas o różnych porach i tra kilka sekund, nieraz bardzo mocno, boą mnie tak samo długo piersi (nigdy mnie nie bolały) i są poowiększone, do tego wyskoczyły mi pryszcze na plecach, opryszczka na twarzy i mam zmienne humory, a popołudniami nic nie robie tylko leżę i śpie, stram sie z mężem o dzidziusia od ponad 1,5 roku, biore tabletki na owolacje co o tym sądzicie?
----edited by emilka---
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 10:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja sądze, że to na okres a dlatego bo sama juz dlugo staram się o dziecko i tak jak ty mam z tym problem. Moje piersi bolały mnie juz od owulacji i tak samo niegdy dlugo nie bolały mnie. Byłam pewna że to ciąża bo bóle w podbrzuszu miałam tak samo długo jak i ból piersi, no ale niestety okazało sie że to na okres, wczoraj dostałam mimo wielu objawow ciązy. Bez załamki starajmy sie dalej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:35 pm Temat postu: Re: czy to ciąża |
|
|
amorek52 napisał: | biore tabletki na owolacje co o tym sądzicie? |
A jakie tabletki bierzesz? Rozumiem że to po konsultacji z lekarzem? Może i ja powinnam się nad tym zastanowiść .
roksana masz rację, starajmy się dalej . Ja powinnam do stać dzisiaj @, wprawdzie cycuchy mnie nie bolą jak zawsze, można powiedzić że czuję że są lekko powiększone ale o boleściach jak zawsze nie można mówić, jednak po wizycie u ginia nie mam wątpliwości w tym cyklu owulacji nie było więc i fasolki nie będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny dzis lezalam w lozeczku i tak sobie pomyslam ze moze dlatego jest mi ciezko zajsc w ciaze bo bralam tabletki anty...ostatnie pudeleczko wzielam w lutym2007 ale z tego co wiem trzeba odczekac 6miesiecy jesli chce sie starc o dziecko...i tak zrobilam zaczelismy starc sie o maluszka jakies 2miesiace temu....CZEKAM NA WASZE INFORMACJE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 11:00 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 jeśli starasz się dwa miesiące to naprawdę nie jest dużo, za krótko żeby się przejmować, jak będziesz miała rok za sobąto wtedy możesz się martwić tak przynajmniej mówią lekarze, ja staram się od września 2007 i już się martwię to normalne. Co do tabletek to raczej pomagająw zajście w ciążę, moja koleżanka jest właśnie w 4 m-cu a tabletki odstawiła 3 m-ce przed zajściem. [/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|