Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sylkuc1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
... bo roznica miedzy nami jest 13 lat

Laughing to u mnie róźnica jest większa 18 lat hihihi:) ale świetnie się dogadujemy a razem jesteśmy już 10 lat Smile

... podniosłaś mnie na duchu, fajnie mieć takie osoby Smile Dzięki ściskam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to bylam jedna z tych osob nie uznajacych roznicy wiekowej powyzej 10 lat ... ale jak to sie mowi milosc nie sluga Wink. Ile mialas lat jak zaczeliscie sie spotykac?
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 8:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja to bylam jedna z tych osob nie uznajacych roznicy wiekowej powyzej 10 lat

...no ja dokładnie tak samo Smile, wogóle sobie nie wyobrażałam, że mogę się z kimś w prawie wieku rodziców hihihi, no ale jak mówisz miłość wybrała za nas:), a zaczeliśmy się spotykać jak miałam 21 lat, mamy 9 letniego syna no i zresztą wiesz od wielu miesięcy straramy się o drugie
(z marnym rezultatem) bo jeśli drugie to teraz albo wcale (chociażby na jego wiek) chociaż ja też wolałabym w ciągu najbliższych dwóch lat. Cmok
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No kurcze 10 lat z 9 letnim synkiem ... to jesli sie nie rozstaliscie musi cos znaczyc Very Happy - good info for me Smile.
Ja to czasem zastanawiam sie kiedy to sie dzieje ze facet juz nie moze Razz. Moze ty to gdzies czytalas? Razz
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Czw Mar 06, 2008 9:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
...kiedy to sie dzieje ze facet juz nie moze Razz.

hi hi hi nie złeSmile ale się uśmiałam. A co to tego kiedy już nie może Embarassed Smile, w zależności co miałaś na mysli, jeśli przytaulanek to powiem tak: organ używany nie zanika Smile i to jest święta prawda a jeśli chodzi o nam potrzebne nasionaka Smile to wiąże się z tym co napisałam powyżej ale jest ich z wiekiem mniej i są mniej ruchliwe Smile ale spoko jeszcze ze 20 lat ich poużywamy hihihi Twisted Evil
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pią Mar 07, 2008 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak kupiłam tego baby - kompa, zobaczymy co to za cudeńko.
Wiecie co zastanawiam się nad moimi ojawami bo skóźnia mi się @ drugi dzień, czuję się że już jak bym miała dostać czyli cycuch duże bolące ale zastanawia mnie czy to możliwe, żeby były bóle tzn. co jakiś czas pobolewa mnie brzuch ale tylko przez chwikę tego jeszcze u mnie nie było, ale wszystko pozostałe jest jak zawsze. Nie wiem czemu ale ja kieruję się tym, że jak byłam z pierwszym dzieckiem to nawet nie wiedziałam nic mi nie było. Dlatego jak mnie zaczynają boleć piersi to uważam, że to już koniec i @ się zbliża. Co sądzisie o tych moich pobolewaniach i o przemyśleniach?
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hay mi w tym miesiacu juz 4dzien spoznia sie okres nie mowie ze to ciaza nie chce sie nakrecac ale odrobinke tego bym chciala haha Laughing Very Happy Surprised poczekam do piatku i w sobote zrobie test...
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad znowu nici w niedzielę dostałam @.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylkuc a kiedy sie przytulałas? w ktorym dniu? ja dzis byłam u swojej gin i powiedziala mi ze najwieksze szanse sa ok.16 dnia cyklu Smile wcale nie musi byc 14 dzien. Smile moze za wczesnie sie przytulaliscie? Sad

Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 8:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope nie przytulamy się 14 dc (chociaż zdaża się hihi) ale wiem już że u mnie przypada między 16-19 dniem (z obserwacji). W zasadzie to czuję owulacje a w tym miesiącu nie, co jest dziwne spóźniła mi się @ o 4 dni a brzuch mnie bolał już w planowany dzień @. Zastanawiam się czy czasami nie było to samoistne poronienie, powiem ci że wszystko na to wskazywało no i ten ból masakra 3 dni się męczyłam, może gdybym lezała to by coś zmieniło. Sama nie wiem co o tym wszystkim mysleć. Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 36 z 42