Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:32 am Temat postu: |
|
|
ehhh to ja juz nie wiem... własnie 16 sa najwieksze szanse a u Ciebie pojawiło sie krwawienie... czyzby poronienie? ale dlaczego...nie mozesz ciazy utrzymac .. . widze ze zakupiłas te drogie urzadzonko i jak? pomaga cos? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
eh ... ja teraz jakos na dniach tez powinnam dostac malpe ... wredna i zlosliwa. Tak cos czuje ze nadejdzie ... cycki mi napuchly jak przed no i takie samo uczucie ... choc jest we mnie nadzieja by nie nadeszla. Zastanawiam sie jak to rozegrac skoro teraz ciezko mi zajsc by jak juz bede sie nie denerwowac ze strace ... tyle meczarni na marne ? Ale znajac mojego P bedzie mnie wspieral: "po co sie zastanawiasz co bedzie jesli sie to nie zdarzylo, zyj tu i teraz"
Dobrze ze nie jestem osoba o zamilowaniach do stalych zwiazkow ...
sylkuc1 nie opuszczaj mnie
sekrecik88 trzymam kciuki
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 8:52 am Temat postu: |
|
|
Tvisha słonko nie opuszczę Cię Wiem co czujesz, znam to dokładnie, jak zbliża się @ to macam się po cyckach chyba ze 100 razy dziennie i wmawiam sobie, że nie bolą i tak codziennie aż od tego gniecenia zaczynają boleć hihihi Masarzyk za darmochę A nuż nie przyjdzie do ciebie Tvisha. Trzymam kciuki.
wind_of_hope urządzonko hm... nie złe ale za szybko mówić o tym czy jest dobre czy złe, podobać mi się podoba no i co najważniejsze, mam naturę niesystematyczności, nawet tabletek o jednek porze nie potrafie wziąść, a tu zdziwionko, budzi mnie budzik z urządzenia wpycham sobie sensorek mierzę tem. i wstaję, nawet mi się to podoba, gdybym miała iść po termomertr potem położyć się i czekać 5 min. potem zapisywać to jeszcze gdzieć O NIE NIE NIE !!! to nie dla mnie po kilku dniach bym zapomniała albo poprostu by mi się nie chciało. Dlatego pod tym względem jak narazie jest spoko , co do funkcjonalności będę mogła dopiero powiedzieć pewnie gdzieć za miesiąc jak ono się mnie nauczy. Pokazuje wprawdzie, że 20.03 powinnam się kochać na dziewczynkę spróbuję a co hihi.
Załozyłam nowy temat właśnie o tym urządzonku, jestem ciekawa czy ktoś podzieli się swoimi spostrzezeniami
Dopisek: postanowiłam że zrobię sobie badania hormonalne między 9-11dc estradiol a między 21-23dc progesteron. Kurcze może tu leży problem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
U mnie ciotka wczoraj przyjechala ... zalamka. Nigdy wczesniej nie mialam takich bolesnosci i do tego zadnych prochów w domu a ruszyc sie to nie bylo mowy.
sylkuc dobrze jest miec kogos z kim sie dzieli wszystkie swoje radosci i rozpacze
Trzeba zawsze o tej samej godzinie rano mierzyc temp ? a co jesli chcesz pospac dluzej ? Albo wczesniej wstac ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 11:11 am Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: | Trzeba zawsze o tej samej godzinie rano mierzyc temp ? a co jesli chcesz pospac dluzej ? Albo wczesniej wstac ? |
To możesz spać lub wstawać wcześniej Jest przedział czasowy w ktorym należy ten pomiar robić +/- 3 godz. czyli dopuszcza do 3 godz. wcześniej lub do 3 godz. póxniej ale nie dłużej bo możesz zakłucić dokładność pomarów no i po przedudzeniu oczywiście
Co do @ toja też nie miałam nigdy tak bolesnej jak w tym miesiącu a brzuch to bolał mnie 3 dni przed masakra no i oczywiście bez ketonalu to ani rusz nic innego mi nie pomaga. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Hay dziewyszki wpadlam sie wam pochwalic zrobilam dzis tescik i DWIE KRESECZKI ZOBACZYLAM JESTEM NAKSZCZESLIWSZA KOBIETA POD SLONCEM ....W przyszlym tygodniu jedziemy do lekarza:))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik mialas czekac do jutra hehe. widzisz szczesciaro wkoncu sie udało ! dbaj teraz o siebie.
kurcze zapomniałam kiedy sie przytulaliscie ? :>:>i jak czesto i za ktorym razem sie udalo? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope ja nie moglam wytrzymac chociaz z drugiej str nie chcialam sie nakrecac:)nie wiem nasze bebe moze mic juz 2 miesiace bo w tamtym miesiacu mialam okresik 2dniowy...jak czesto zaraz po okresie czekalismy jakies 8dni i wtedy codziennie po dwa razy hehe duzo praowalismy w zasadzie w tamtym miesiacu juz tak intensywnie nie myslalam o bebe i moze dlatego sie udalo:)a probowalismy 3,4miesiace okresiku juz nie mam 8dni : ale cycuszki mnie pobolewaja i jestem tak jakby spiaca ale nie potrafie zasnac:)
-----edited by emilka----
nie wstawiaj wiecej niz 3ech emotek obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik super. ciesze sie ale teraz ja mam prosbe: patrz o co Cie prosimy i nie pisz wiecej niz 3 emotikon obok siebie i nie pisz tego samego w roznych dzialach. wystarczy ze w 1dnym napiszesz ze sa 2 kreski. pozostale usunełam. taka moja rola. pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 1:11 am Temat postu: |
|
|
wind of hope oki:)Ps.jak pojade do lekarza i bede wiedziec ktory to tydzien to pomozecie mi zrobic sowaczka???nie wiem czy dobrze to napisalam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|