Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
zobaczymy czy sie uda ja ciazowego nie mam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 8:52 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | DWIE KRESECZKI ZOBACZYLAM |
SUPER !!!! cieszę się bardzo razem z Tobą , może i ja też zastosuję taką metodę , już wczoraj mówiłam mężowi, że będziemy się przytulać codziennie, bo do tej pory to co drugi dzień. No to teraz koleżanko proszę na siebie uważać Napisz czasem coś do nas
Tvisha dostałaś @? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:27 am Temat postu: |
|
|
Sylkuc ja bym radzila raz a dobrze plemniki potem sa słabsze, dlatego 1wszy wytrysk jest najsilniejszy . i najlepiej ok. 15 dnia . powodzonka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 1:03 pm Temat postu: |
|
|
no to damy czadu 15 dc a wiesz co baby comp też pokazuje że 15 i to na dziewczynkę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 1:42 pm Temat postu: |
|
|
o widzisz ^^ ja i bez urzadzenia wiem hehehe . a na chłopca kiedy? przeciez to juz w trakcie owulacji jest..i dziewczynka? myslałam ze to boy bedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
no i właśnie tu się dziwię do tej pory uwazałam że jest odwrotnie, że pleniki dziewczynek dłużej żyją i dlatego trzeba się przytulać na 3 lub 2 dni przed owulką a plemniki chłopców odwrotnie. już zgupiałam nie mam urządzenia przy sobie nie jestem Ci wstanie odpowiedzieć dokładnie. Ale na 100% pokazuje najpierw chłopca a potem na dziewczynkę. Jutro ci napiszę dokładnie, spiszę sobie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 8:45 am Temat postu: |
|
|
... no pierwsze hormonki zrobione, wczoraj zrobiłam estradiol i toksoplazmozę dzisiaj wieczoram na maila dostanę wyniki ciekwa jestem co mi tam wyjdzie. Toksoplazmozę zrobić musiałam tak czy siak bo kota mam w domku.
wind_of_hope zapomniałam spisac ale jest napewno tak jak pisałam wcześniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 10:59 am Temat postu: |
|
|
sylkuc ale po co robisz te badania? przeciez nie jestes w ciAzy... :> co do tego o czym pisałysmy wczesniej to zgłupiałam do reszty. jedyne co pozostaje to przetestowac na sobie sex w 15 dniu hehehe i bedzie wiadomo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 1:25 pm Temat postu: |
|
|
znowu mi nie wyszlo ... znowu ze mnie zakpil los ...
czy jakos tak to bylo ... dostalam tak silnej malpy ze nie moglam sie ruszac ... zadnych talbetek w domu nic ... wkoncu wpadlam na pomys by sie suszarka ogrzewac i pomagalo ... bo nie dalabym rady wyjsc.
W sobote pilnowalam 2 latki, wczoraj bylam u mojej bratowej odwiedzic mojego kilku tygodniowego bratanka i 3,5 letnia chrzesnice ... a dzis ide odwiedzic kolezanke ktora ma ponad polroczna dziewczynke ... zastanawiam sie czy sie ciesze czy nie z tych wrazen ... W sumie jak jestem blisko dzieci to jest fajne ale jak wracam do domu to jakas deprecha mnie lapie. Nie wiem ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha ehhh..ja tez sie doluje jak przebywam z maluszkami, a sama jeszcze nie mam. nie to ze nie moge zajsc tak jak Ty ale moj facet jeszcze nie gotowy . tez bym chciala poczuc jak to jest. tak jak kazdy mowi- napewno to poczuje, w swoim czasie, tylko ze juz jestem 5 lat w zwiazku i ani słowa o slubie,ani o dziecku. zastanawiam sie czy to wogole ma sens..
a co do Ciebie..moze kup ten sprzet co Sylkuc zakupiła? ponoc pomaga w okresleniu wszystkiego?
kurde czemu Ty zajsc nie mozesz ...badałas sie?jestes zdrowa? a partner? przeciez cos jest nie tak skoro co m-c @ wpada... . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|