Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 ... nie wiem co powiedziec Smile ...
Skojarzylo mi sie to ze jak bylam mala mama zawsze mi powtarzala ... chcesz to ? to musisz mocno wierzyc i pewnego dnia niespodziewanie to sie spelni ... Wink
Slowa jak w bajce dla dzieci;) ... niektore glebokie pragnienia potrafia sie spelnic ... trzymam kciuki za reszte marzenia Wink

Ja bede miec dosc dluga przerwe ... teraz mysle o tym zeby najpierw spelnilo sie moje marzenie o nierozlacznosci a potem jak nic nie bedzie nadal wychodzic pozostaje in vitro ... nigdy sie nie poddam Twisted Evil

A co do was Hope i Pituszka to sadze ze nie bedzie zadnych problemow z zajsciem ... pewnie jeden post i odrazu przejscie na temat ciazy Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha obys miała racje:) a skad ta pewnosc ze nie bedziemy miały problemu ?:> pzdr. Cool Very Happy

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
A co do was Hope i Pituszka to sadze ze nie bedzie zadnych problemow z zajsciem ... pewnie jeden post i odrazu przejscie na temat ciazy Wink

hmmm... obys miala racje....Smile
juz tyle lat nie stosuje prawie zadnej antykoncepcji, od czasu do zcasu gumeczka tylko i nie zaszlam w ciaze wiec albo mam szczescie i tak dobrze obliczam dni i znam swoj organizm albo .... no wlasnie o tym wole nie myslec Confused
ale poczekamy zobaczymy Smile jeszcze jako tako starac sie nie zaczelam Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:

hmmm... obys miala racje....Smile
juz tyle lat nie stosuje prawie zadnej antykoncepcji, od czasu do zcasu gumeczka tylko i nie zaszlam w ciaze wiec albo mam szczescie i tak dobrze obliczam dni i znam swoj organizm albo .... no wlasnie o tym wole nie myslec Confused
ale poczekamy zobaczymy Smile jeszcze jako tako starac sie nie zaczelam Smile

Tak samo kochana mysle jak Ty:P i popieram w 100% .

Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny Smile zaczne wam opowiadac o swoich "dolegliwosciach", moze ktoras bedzie miala lub miala podobnie Question Wink to bedziemy sie nimi dzielily Wink
od 3 tygodni "pracujemy' nad dzidzia, od 5 dni mam dni plodne, a dzis z wyliczenia mam bardzo duze szanse, wczoraj zreszta tez, byly, teraz tak: dzisiejszej nocy spac nie moglam, bo...mialam okropne bole brzucha, nie wiem co to znaczylo?, czy dochodzilo do zaplodnienia czy tez nie to...ale jestem dobrej mysli Wink Very Happy , narazie zadnych innych objawow nie mam, tyle ze wzdecie brzuszka i nic poza tym
trzymam za wszystkie mocno kciuki, za wasze marzenia, tak jak wy 3malyscie za mnie zawziecie Wink za co wszystkim bardzo dziekuje, narazie jedno marzenie sie spelnilo, czekamy na drugie... Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia pamietaj ze plemniki nie dotra do komorki w 1 sekunde tylko potrzebuja ok.12h czasem wiecej Smile. mimo tego ja mocno trzymam paluchy Smile pzdr. Cool

Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia bardzo sie ciesze że wam sie udało bede trzymala kciuki za fasoleczke i żeby wszystko zaczeło sie układać Very Happy

U mnie bez zmian już 4 dzień biore duphaston i nic jajniki mnie tylko pobolewaja i mam tam wilgotno czyli chyba niedługo dostane@ oby i oby moje cykle były w końcu płodne.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hope i pituszka oczywiscie ze bede miala racje ... wkoncu jestescie moderatorami ... czyli macie sile wyrzsza.
A tak bez zartow mam nadzieje ze bede miec racje Wink

marzenia sie spelniaja ...

a mi mysle ze dobrze zrobi ten odpoczynek ... i juz zaczelam odkladac swoje mysli na bok ...1,5 tygodnia i wyjazd ...
Julcia i syla bede trzymac za was kciuki
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope, masz racje, ze to nie kwestia sekund, lecz dni , ja juz i tak powoli trace nadzieje, ze zajde, a moze...cud sie stanie.. bo dzis sprawdzilam sobie co mam w srodku i... Confused juz mam dni nie plodne, a w zasadzie zaczynaja sie, bo sluz jest gesciejszy juz, moze i ja mam dni nie plodne Crying or Very sad takze tylko mam nadzieje ze fasolke zasialismy przez te poprzednie dni Smile kiedy sluz byl luzny, lepki,przejrzysty i rozciagliwy...i widzicie- dzis jest 14 dzien cyklu i juz zaczynaja sie dni nie plodne Mad
syla23 trzymam za ciebie kciuki, bys miala te dni plodne i owocne Wink mnie tez jajniki pobolewaly i dalej czasem poczuje je Rolling Eyes
Tvisha oby i tobie w koncu sie marzenia spelnily, zebyscie byli razem i zasiali ta fasolke upragniona Wink
pituszka, dzieki za cieple slowa Smile
a swoja droga, bede sie dalej dzielila swoimi schizami Wink
oby do 4.10. jak nie dostane @ to - hurra Exclamation
dziewczyny, sprawdzajcie sobie dni plodne na stronce
kalkulator

------edited by emilka-----
tego linka wstawiłam jeszcze raz, żeby można było bezposrednio przejść do strony. a btw - wiele jest takich kalkulatorków w necie. nawet takich, gdzie trzeba podać cykl najdłuższy i najkrótszy w przeciągu roku.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 napisał:
pituszka, dzieki za cieple slowa Smile

nie ma sprawy, trzymam kciuki za ciebie i twojego mezczyzne zeby sie udalo Smile swoja droga to ja chyba bym sie codziennie po conajmniej dwa razy kochala ze swoim zeby dzidzie splodzic.... Cool ze tez tak trudno niektorym trwafic w te pldone dni, a inne laski sie zamartwiaja ze po jednym razie i juz fasolka zasiana.... jaka to niesparwiedliwosc Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42