Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Julcia71 ... nie wiem co powiedziec ...
Skojarzylo mi sie to ze jak bylam mala mama zawsze mi powtarzala ... chcesz to ? to musisz mocno wierzyc i pewnego dnia niespodziewanie to sie spelni ...
Slowa jak w bajce dla dzieci;) ... niektore glebokie pragnienia potrafia sie spelnic ... trzymam kciuki za reszte marzenia
Ja bede miec dosc dluga przerwe ... teraz mysle o tym zeby najpierw spelnilo sie moje marzenie o nierozlacznosci a potem jak nic nie bedzie nadal wychodzic pozostaje in vitro ... nigdy sie nie poddam
A co do was Hope i Pituszka to sadze ze nie bedzie zadnych problemow z zajsciem ... pewnie jeden post i odrazu przejscie na temat ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha obys miała racje:) a skad ta pewnosc ze nie bedziemy miały problemu ?:> pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: | A co do was Hope i Pituszka to sadze ze nie bedzie zadnych problemow z zajsciem ... pewnie jeden post i odrazu przejscie na temat ciazy |
hmmm... obys miala racje....
juz tyle lat nie stosuje prawie zadnej antykoncepcji, od czasu do zcasu gumeczka tylko i nie zaszlam w ciaze wiec albo mam szczescie i tak dobrze obliczam dni i znam swoj organizm albo .... no wlasnie o tym wole nie myslec
ale poczekamy zobaczymy jeszcze jako tako starac sie nie zaczelam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: |
hmmm... obys miala racje....
juz tyle lat nie stosuje prawie zadnej antykoncepcji, od czasu do zcasu gumeczka tylko i nie zaszlam w ciaze wiec albo mam szczescie i tak dobrze obliczam dni i znam swoj organizm albo .... no wlasnie o tym wole nie myslec
ale poczekamy zobaczymy jeszcze jako tako starac sie nie zaczelam |
Tak samo kochana mysle jak Ty:P i popieram w 100% . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 8:27 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny zaczne wam opowiadac o swoich "dolegliwosciach", moze ktoras bedzie miala lub miala podobnie to bedziemy sie nimi dzielily
od 3 tygodni "pracujemy' nad dzidzia, od 5 dni mam dni plodne, a dzis z wyliczenia mam bardzo duze szanse, wczoraj zreszta tez, byly, teraz tak: dzisiejszej nocy spac nie moglam, bo...mialam okropne bole brzucha, nie wiem co to znaczylo?, czy dochodzilo do zaplodnienia czy tez nie to...ale jestem dobrej mysli , narazie zadnych innych objawow nie mam, tyle ze wzdecie brzuszka i nic poza tym
trzymam za wszystkie mocno kciuki, za wasze marzenia, tak jak wy 3malyscie za mnie zawziecie za co wszystkim bardzo dziekuje, narazie jedno marzenie sie spelnilo, czekamy na drugie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Julcia pamietaj ze plemniki nie dotra do komorki w 1 sekunde tylko potrzebuja ok.12h czasem wiecej . mimo tego ja mocno trzymam paluchy pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:06 am Temat postu: |
|
|
Julcia bardzo sie ciesze że wam sie udało bede trzymala kciuki za fasoleczke i żeby wszystko zaczeło sie układać
U mnie bez zmian już 4 dzień biore duphaston i nic jajniki mnie tylko pobolewaja i mam tam wilgotno czyli chyba niedługo dostane@ oby i oby moje cykle były w końcu płodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 2:54 pm Temat postu: |
|
|
hope i pituszka oczywiscie ze bede miala racje ... wkoncu jestescie moderatorami ... czyli macie sile wyrzsza.
A tak bez zartow mam nadzieje ze bede miec racje
marzenia sie spelniaja ...
a mi mysle ze dobrze zrobi ten odpoczynek ... i juz zaczelam odkladac swoje mysli na bok ...1,5 tygodnia i wyjazd ...
Julcia i syla bede trzymac za was kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope, masz racje, ze to nie kwestia sekund, lecz dni , ja juz i tak powoli trace nadzieje, ze zajde, a moze...cud sie stanie.. bo dzis sprawdzilam sobie co mam w srodku i... juz mam dni nie plodne, a w zasadzie zaczynaja sie, bo sluz jest gesciejszy juz, moze i ja mam dni nie plodne takze tylko mam nadzieje ze fasolke zasialismy przez te poprzednie dni kiedy sluz byl luzny, lepki,przejrzysty i rozciagliwy...i widzicie- dzis jest 14 dzien cyklu i juz zaczynaja sie dni nie plodne
syla23 trzymam za ciebie kciuki, bys miala te dni plodne i owocne mnie tez jajniki pobolewaly i dalej czasem poczuje je
Tvisha oby i tobie w koncu sie marzenia spelnily, zebyscie byli razem i zasiali ta fasolke upragniona
pituszka, dzieki za cieple slowa
a swoja droga, bede sie dalej dzielila swoimi schizami
oby do 4.10. jak nie dostane @ to - hurra
dziewczyny, sprawdzajcie sobie dni plodne na stronce
kalkulator
------edited by emilka-----
tego linka wstawiłam jeszcze raz, żeby można było bezposrednio przejść do strony. a btw - wiele jest takich kalkulatorków w necie. nawet takich, gdzie trzeba podać cykl najdłuższy i najkrótszy w przeciągu roku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Julcia71 napisał: | pituszka, dzieki za cieple slowa |
nie ma sprawy, trzymam kciuki za ciebie i twojego mezczyzne zeby sie udalo swoja droga to ja chyba bym sie codziennie po conajmniej dwa razy kochala ze swoim zeby dzidzie splodzic.... ze tez tak trudno niektorym trwafic w te pldone dni, a inne laski sie zamartwiaja ze po jednym razie i juz fasolka zasiana.... jaka to niesparwiedliwosc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|