Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 9:52 pm Temat postu: |
|
|
A Doroti to gdzie sie podziala??
Moje male dzis czadu daje:) nastresuje matke ,a potem wariuje:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 10:36 pm Temat postu: |
|
|
lala no widzisz ciekawe czy to synek na 100%
? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Oj tego sie dowiemy 2ego...no chyba,ze zadecyduje znow nam zrobic na zlosc i ulozyc sie w innej pozycji,tak zeby go nie podejrzec:D hihi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 10:12 am Temat postu: |
|
|
lala a nie myslisz o powrocie do pl?
chcecie na stałe tam zostac? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Wind,moj facet jest szkotem,nie bede go zmuszac do zycia w Polsce, w ktorej nawet jakby mowil super po polsku to zarobi 5 razy mniej...to sie nie oplaca. Ja prace bym pewnie znalazla,ale tutaj ja tez znajde i zarobie wiecej:)
Zreszta juz sie przyzwyczailam:))) lubie tu byc,mam przyjaciol,znajomych
rodzine....rodzina z Polski do mnie przyjezdza,my jezdzimy tam,bo mimo to N kocha Polske,ale zeby tam zyc po byciu tutaj,to raczej nie....no chyba,ze zmusiloby nas cos...nie wiem co... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 1:44 pm Temat postu: |
|
|
ja sobie nie wyobrażam, że mogłabym wyjechać za granicę na stałe. Na wakacje tak
ale jeśli Wam tam łatwiej i lepiej, to rozumiem _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 1:51 pm Temat postu: |
|
|
lala ok rozumiem
ja chetnie bym stad wyjechała.
tutaj nie ma przyszlosci, nie ma co robic.
chyba ze zamiatac szkoły i ulice.
teraz mgr nic nie znaczy.
załuje ze wogole go zrobiłam.
lizelotko jak tam sie czujecie? wszystko w porzadku?
Dodano po 16 sekundach:
Tosiu czy mozna w ciazy brac wit C i wapno? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Hej Wind, czujemy się doskonale, jak zwykle żadnych dolegliwości
Oprócz tych w głowie
A jak tam Twoje mdłości? Przywitały Cię rano?
jeśli chodzi o pracę w PL, to ja akurat trafiłam całkiem dobrze, jestem zadowolona z pracy ( z kasy trochę mniej, ale też nie jest najgorzej, wiem jak czasami ciężko mają ludzie ), może więc dlatego nie wyobrażam sobie, że mogłabym gdzieś wyjechać. _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Wind witamina c nie jest zła ale lepiej stosować ją w postaci cytryny lub pigwy . Cytrynę wyrajasz do herbaty dopiero jak będzie chłodna , nigdy gorąca bo wrzątek zabija wit c. Pigwa ma bodajże 7 razy więcej wit c niż cytryna więc i można do herbatki i jakieś przetwory. To bezpieczniejsze niż np rutinoscorbin.
wapno możesz ...
---
Ja sobie nie wyobrażam życia poza krajem. Mieszkałam kilka lat w Anglii ale nigdy nie myślałam o pobycie na stałe. Oczywiście inny standard życia to nie ma wątpliwości ale jednak wolę Polskę _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja za granice nie wyjechalam za prraca,pierwszy raz przyjechalam do szkoly,robilam tu ostatnia klase liceum super dosiwadczenie,nauczylam sie jezyka lepiej,mam dodatkowe papiery ) znalazlam sobie w miedzyczasie prace dorywcza,zeby mi za nudno nie bylo:P wyjezdzajac do Polski zapytalam,czy moglabym przyjezdzac w wakacje i zgodzilili sie:)) wiec bylam w Polsce,na studiach,a na wakacje przyjezdzalam zarobic:) i poznalam mojego N...rok bylismy na odleglosc,ale mielismy szczescie bo jeszcze wtedy loty nawet tanich lotniczych nie byly takie drogie,wiec widywalismy sie naprawde czesto ))) no i potem przeprowadzilam sie juz do niego,znalam to miejsce,ludzi,wiec nie bylo problemu )) popracowalam rok na calym etacie i poszlam do szkoly,dokonczylam studia:) i super:))) mam papiery i polskie i szkockie i jest dobrze:))a tak jak mowie,pomimo,ze N kocha polske,lubi tam jezdzic,stara sie uczyc po polsku,ale to takie pierdolki,to chyba nie bylby w stanie tam mieszkac,ja chyba tez nie,no chyba,ze zmusilaby nas sytuacja:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|