Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 19, 2011 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Doroti to gdzie sie podziala??

Moje male dzis czadu daje:) nastresuje matke ,a potem wariuje:D
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 19, 2011 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala no widzisz Smile ciekawe czy to synek na 100% Smile
?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

PostWysłany: Sro Paź 19, 2011 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj tego sie dowiemy 2ego...no chyba,ze zadecyduje znow nam zrobic na zlosc i ulozyc sie w innej pozycji,tak zeby go nie podejrzec:D hihi
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala a nie myslisz o powrocie do pl?
chcecie na stałe tam zostac?

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz Wind,moj facet jest szkotem,nie bede go zmuszac do zycia w Polsce, w ktorej nawet jakby mowil super po polsku to zarobi 5 razy mniej...to sie nie oplaca. Ja prace bym pewnie znalazla,ale tutaj ja tez znajde i zarobie wiecej:)
Zreszta juz sie przyzwyczailam:))) lubie tu byc,mam przyjaciol,znajomych Smile
rodzine....rodzina z Polski do mnie przyjezdza,my jezdzimy tam,bo mimo to N kocha Polske,ale zeby tam zyc po byciu tutaj,to raczej nie....no chyba,ze zmusiloby nas cos...nie wiem co...

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sobie nie wyobrażam, że mogłabym wyjechać za granicę na stałe. Na wakacje tak Smile
ale jeśli Wam tam łatwiej i lepiej, to rozumiem Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala ok rozumiem Smile
ja chetnie bym stad wyjechała.
tutaj nie ma przyszlosci, nie ma co robic.
chyba ze zamiatac szkoły i ulice.
teraz mgr nic nie znaczy.
załuje ze wogole go zrobiłam.

lizelotko jak tam sie czujecie? Smile wszystko w porzadku?

Dodano po 16 sekundach:

Tosiu czy mozna w ciazy brac wit C i wapno?

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Wind, czujemy się doskonale, jak zwykle żadnych dolegliwości Smile
Oprócz tych w głowie Laughing
A jak tam Twoje mdłości? Przywitały Cię rano? Smile

jeśli chodzi o pracę w PL, to ja akurat trafiłam całkiem dobrze, jestem zadowolona z pracy ( z kasy trochę mniej, ale też nie jest najgorzej, wiem jak czasami ciężko mają ludzie ), może więc dlatego nie wyobrażam sobie, że mogłabym gdzieś wyjechać.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind witamina c nie jest zła ale lepiej stosować ją w postaci cytryny lub pigwy . Cytrynę wyrajasz do herbaty dopiero jak będzie chłodna , nigdy gorąca bo wrzątek zabija wit c. Pigwa ma bodajże 7 razy więcej wit c niż cytryna więc i można do herbatki i jakieś przetwory. To bezpieczniejsze niż np rutinoscorbin.
wapno możesz ...
---
Ja sobie nie wyobrażam życia poza krajem. Mieszkałam kilka lat w Anglii ale nigdy nie myślałam o pobycie na stałe. Oczywiście inny standard życia to nie ma wątpliwości ale jednak wolę Polskę Wink

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja za granice nie wyjechalam za prraca,pierwszy raz przyjechalam do szkoly,robilam tu ostatnia klase liceum Smile super dosiwadczenie,nauczylam sie jezyka lepiej,mam dodatkowe papiery Smile) znalazlam sobie w miedzyczasie prace dorywcza,zeby mi za nudno nie bylo:P wyjezdzajac do Polski zapytalam,czy moglabym przyjezdzac w wakacje i zgodzilili sie:)) wiec bylam w Polsce,na studiach,a na wakacje przyjezdzalam zarobic:) i poznalam mojego N...rok bylismy na odleglosc,ale mielismy szczescie bo jeszcze wtedy loty nawet tanich lotniczych nie byly takie drogie,wiec widywalismy sie naprawde czesto Smile))) no i potem przeprowadzilam sie juz do niego,znalam to miejsce,ludzi,wiec nie bylo problemu Smile)) popracowalam rok na calym etacie i poszlam do szkoly,dokonczylam studia:) i super:))) mam papiery i polskie i szkockie i jest dobrze:))a tak jak mowie,pomimo,ze N kocha polske,lubi tam jezdzic,stara sie uczyc po polsku,ale to takie pierdolki,to chyba nie bylby w stanie tam mieszkac,ja chyba tez nie,no chyba,ze zmusilaby nas sytuacja:)
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41