Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doroti

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!

zniknełam na chwilke ale...byłam w szpitalu... nie martwcie sie z dzidziusiem wszystko super, gorzej ze mna było.
Nie wiem czy kojarzycie ale od 3 miesiecy kaszlalam i mialam oskrzela chore w miedzyczasie i od 1,5 tygodnia bolalo mnie w prawym boku. No i w sobotge cos mi strzelilo, ale w szpitalu powiedzielei ze nic mi nie jest mimo ze cholernie bolalo. A w niedziele w nocy wyladawałam z dusznosciami i hiperwentylacją na patologii ciazy i wtłaczali we mnie rozne leki. Okazalo sie ze to wszystko przez te oskrzela, i totalne przesilenie chyba miesni miedzyzebrowych. generalnie masakra ze mna była. Dostałam antybiotyk, juz dzis wrocilam do domku, ale musze sie totalnie oszczedzac.....za tydzien mam kontrole w szpitalu...

Synus juz ma 2 kg:)

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No Doroti,martwilam sie o Ciebie!!!
Pamietam,mialas te problemy z kaszlem...cale szczescie,ze jest dobrze!! Ale uwazaj na siebie:)) i oszczedzaj sie!!!

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, muszę Wam powiedzieć, że udało mi się przesunąć termin mojego usg na jutro Razz
Ale się cieszę, wreszcie będę mogła sie uspokoić Smile

Wind Ty chyba też byłaś na usg w 7 tygodniu, prawda? Smile

Doroti, no ja nie wiedziałam nic, bo dołączyłam do Was niedawno, ale cieszę się, że jest Ci już lepiej Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotka super!! Czekamy na wiesci!!Smile
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj doroti bałam się o Ciebie...takie znikanie nasuwa dużo różnych myśli
Lizelotko...no to jutro cieszymy się z wielkiego pięknego serduszka Wink))

Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny juz jest o niebo lepiej, ale w niedziele bylo krytycznie...strasznie sie bałam.... ale teraz juz jest dobrze:)

Dzidzius ma sie dobrze, fika, kopie, rozpycha sie Smile Bardzo mnie przepona uciska i sapie jak stara lokomotywa, ciezko sie spi ale daje rade:) jeszcze z miesiac i moze maluszek postanowi ciut wczesniej przyjsc na swiat:)

Lizelotko ciesze sie ze juz zobaczysz serduszko:) to jest cos niesamwitego Smile

Tosia nastepnym razem jak znikne to mam nadzieje ze juz to bedzie dopiero porod:)
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotka napisał:
A jak tam Twoje mdłości? Przywitały Cię rano? Smile

wykrakałas Razz
dzisiaj rano zle sie poczułam ,krecilo mi sie wgłowie i pobiegłam do WC.
3 dni spokoju miałam..
ehh
myslalam ze juz koniec.
przed chwilka tez odwiedzilam WC
a po 14 ide do gin.
obym tylko dotarła.
strasznie bym chciała zobaczyc fasolke ale pewnie tylko cytologie mi pobierze, powie o wynikach i papa Sad

Doroti uff. całe szcescie ze z Wami juz ok!!!!
synus duzy chłop Smile

ehhhh
lizelotka napisał:
Wind Ty chyba też byłaś na usg w 7 tygodniu, prawda? Smile

tak.
byłam w 6t6d, prawie 7 Smile juz biło serducho Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind poproś gina a może zrobi usg

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc... byłam na usg. Jestem dziś w 6 tyg i 5d więc tylko dzień wcześniej niż Ty Wind gdy byłaś na swoim usg. Ale u mnie zarodeczek był zbyt mały, żeby go zmierzyć, tak powiedział gin Sad I widzieliśmy jakieś takie pulsowanie i gin powiedział, że to prawdopodobnie tętno, ale powiedział, że jest zbyt mała fasolka, żeby je zmierzyć Sad
I w ogóle okazało się, że według usg dzidzia ma teraz 5 tyg 6 dni i że poprzednie usg miało jakiś błąd pomiaru chyba, bo było robione 10 dni temu, a wiek był określony na 5 tyg i dwa dni Shocked
No i mam przyjść za dwa tygodnie dopiero Sad
Cieszę się jednak że był zarodeczek chociaż i że coś tam pulsowało, a gin powiedział, że według niego powinno być wszystko ok Smile
Zastanawiam się jednak dlaczego u Ciebie Wind już zarodek był z seruszkiem dobrze widocznym, a u mnie nie ? Sad Rolling Eyes

Wind, no współczuję Ci ciągle i aż mi głupio pisać, że mi nic nie dolega Embarassed Rolling Eyes

Doroti, trzymam kciuki, żeby nie zdarzyło sie już nic niepokojącego, żebyś na spokojnie dotrwała do końca Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Pią Paź 21, 2011 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko nie martw sie bo z dzidzia napewno jest dobrze, tak naprawde to nie wiadomo do konca w ktorym dniu cyklu zaszlas w ciaze wstad te przesuniecia...nie zamartwiaj sie dzidzius sie rozwija i juz niedlugo zobaczysz malego szkraba z serduszkiem Smile

ja to juz o niczym innym nie mysle jak o porodzie i tylko o porodzie naturalnym, panicznie boje sie cesarki.

Zaczynam 35 tydzien wiec juz coraz blizej Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41