Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to trzymam kciuki za synka. Wiesz na tym etapie mogą wyglądać podobnie wargi sromowe i łechtaczka. No ale u mojej ZUni wyglądało trochę inaczej. Poszukam fotki to Ci pokażę .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jasne,moga wygladac podobnie...oj ale jestem ciekawa:D hihi
to czekam na zdjecie:***

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny poki lekarz dokladnie nie potwierdzi to nie ma co tak dumac bo mozna sie pomylic Smile

Pokaze Wam jak u mojego Kubusia było ładnie widać to był 22 tydzien Smile

Uploaded with ImageShack.us
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie to -to TAK Wink))

Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia raczej lekarz nie mial watpliwosci Smile

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no oczywiscie Doroti Smile ale czlowiek sie zastanawia co to moze byc:) a u Ciebie ewidentie widac:) ladnie sie maly ulozyl i to tez chyba usg 3d albo 4d?

Dodano po 1 minutach:

A nie chyba normalne usg...cos mi sie pochrzanilo:D no moje male to nigdy sie ladnie do zdjecia nie uklada:D

Dodano po 6 minutach:

Kurcze Doroti nie moge sie napatrzec na tego Twojego malucha:) niesamowite jak pokazal co ma:)
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez bym chciała synka Smile
od dawna mamy imie dla niego i tak fajnie by było jakby okazało sie ze to fasolek Smile
a kiedy najwczesniej widac plec, w ktorym tc?

ps- ja nic procz buzki na usg nie widze..nie wiem jak wy to odczytujecie. Razz

nawet jak chodzilam na podgladanie owulacji to babka mowiła ze jest pecherzyk i go widac a dostrzec nie mogłam Neutral Razz

chodzi mi o usg Lali Smile bo u Doroti to juz bardziej klejnotow nie mogł wyeksponowac Wink

Dodano po 3 minutach:

a wierzycie w zabobony zw z zachciankami?

doroti co jadłas ze masz synka? Razz
ja to mam chec na pomidory i tak juz od połowy cyklu sie za mna ciagna.
wczoraj słonego chrupka zjadłam a dzisiaj twarozek z rzodkiewka.
pewnie to nic nie znaczy Razz

lala a Ty mdłosci masz?
ktorakolwiek z Was miała???

Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny a co sadzicie o porodzie w wodzie? bo ja sie mocno nad tym zastanawiam i slyszlalam mnostwo pozytywnych opini, a w zasadzie nie slyszalalam negatywnych. Podobno rewelacja, wczoraj rozmawialam z kolezanka ktora rodzila w wodzie 1 corke i byla zachwycona, teraz jest w 34 tyg z druga córką i tez bedzie rodzic w wodzie.

Bede w przyszlym tygodniu w szpiatlu w ktorym chce rodzic, wiem ze maja wanne do porodu w wodzie ale obecnie maja remont i musze sie dowiedziec co i jak.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ponoc woda łagodzi skurcze i lepiej kobieta sie czuje.
ja to narazie o tym nie mysle.
az mnie ciary przechodza ...

Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Czw Wrz 22, 2011 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind nie mialam zachcianek i nadal nie mam. Jadlam to co zwykle, mdlosci nie mialam na szczescie.

Generalnie staram sie jesc malo slodkiego aczkolwiek czasem mam ochote, a zawsze bardziej wolałam slone rzeczy wiec czasem podjadalam slone orzeszki czy paluszki Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41