Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o maluchach, cz.2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala dla mmie ema to za drogi interes. Smile

tosiu a coneco jaki model dokladnie??

lala ja nie chce takiej spacerowki gdzie Zu bedzie miała twardo, głowa bedzie latała na kazdym wyboju i wogole do kąta sie nadaje.
jak mam wydac kase to szukam czegos co jest i praktyczne i wygodne i posluzy nam troche Smile
napewno zalezy mi na komforcie i coponiektorych funkcjach.

---
kolejna osoba odradza baby design..
chyba cos w tym jest.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind z czystym sumieniem moge Ci polecic coneco ten co ja mam. Wieczorem wkleję Ci fotki dokładnie jaki model mam i jak Zu w nim wyglądała. Teraz ma 3 latka i spokojnie się w nim mieści - my już nie jeździmy wózeczkiem ale stoi tak na wszelki wypadek bo wiosną na pewno do przedszkola bedziemy chodziły na pieszo a to ponad 2 km więc wózek w razie czego musi jeszcze być Wink

Powrót do góry
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind mnie tez nie bylo stac,dostalismy w prezencie:)) taki moj wymarzony wlasnie wozek:) duzy,obszerny,wygodny,dziecko czuje sie w nim jak w lozku,Jamie spokojnie wyciaga w nim rece i spi,tak z rekoma do gory Smile ale fakt cena jest niezla. mielismy to ogromne szczescie,ze dostalismy w prezencie:)

A dzis juz Jamie praktycznie chodzi:) jak to mowi moja mama,zapierdziela jak perszing:D hihi
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala oh zazdroszcze,tez bym chciała taki prezent!
fajnie Wam Smile

gratki chodzenia. duzo siniakow juz Jamie nabił?

Tosiu czekam na foty z niecierpliwoscia!

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lala, gratki wielkie dla Jamiego Smile
Wind, z wózków polecam Adbor baby lux. Jest mało znany, ma go moja sąsiadka i uważam że jest genialny, Gdybym miała znów kupować, to właśnie ten Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind,no 2 ma na nodze:D

Sluchajcie,ja Wam nigdy nie pisalam,bo jakos zawszeee duuzooo czasu bylo,jakos nie przywiazyalam do tego wiekszej wagi,bo problemow nie mielismy,ale nadszedl czas,zeby problem naprawic...
Jamie ma malutka,kosmetyczna wrecz wade siusiaka,nie jest to stulejka,po angielsku hypospadias,spodziectwo,cos takiego,on nawet nie musialby miec tego poprawianego,ale lekarz stwierdzil,ze to chodzi o zdrowie psychiczne jak bedzie starszy i wiadomo sprawy seksualne. oczywiscie zapewnil nas,ze dziadkami zostaniemy.
Nie boje sie samej procedury,samego zabiegu,wiem,ze jestem w dobrych rekach,oni wiedza,co robia,ale sluchajcie przeraza mnie narkoza,nie wiem,czy dam rade jak beda mu ta maske pzykladac i jak mu sie oczka zamkna. TO bedzie trwalo chwilke,ale kurde stresa mam,a jutro to juz umre,a w czwarte,bo to bedzie w czwartek bede srala w portki.
3majcie kciuki:))
i przepraszam,ze o tym nie wspomnialam,ale wiecie co,ja w ogole o tym nie myslalam,az w koncu przyszedl list do domu z data,to znow zapomnialam,bo takie odlegle to dla mnie bylo:)
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala napewno narkoza to straszny widok dla matki ale zaufaj lekarzom! Smile
oni wiedza co robia.
skoro to kosmetyka to potrwa zapewne krotko i bvedzie wsyztko ok.
a ta wada to zw jest z napletkiem ?
jak on potem bedzie siusiał? cewnik załoza czy jak?
kiedy wracacie do domu?
3mam kciuki aby sie udało!!!!

lizelotko popatrze Adbora.
to polska firma?
nazwa cos mi mowi..

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ufam im,ale za przeproszeniem sram w gacie,bo widok mojego dziecka,ktoremu podadza gaz i zaczna mu powieki robic sie ciezkie i bedzie nieprzytomny przyprawia mnie o po prostu mdlosci it p itd...ale wiem,ze bedzie dobrze,musimy to przetrwac.

To jest tak,ze otworek cewki moczowej nie jest na koniuszku,a w innym miejscu,u nas na szczescie jest tylko ciutenke nizej,ale sa chlopcy,ktorzy maja tak ta cewke nisko,ze czasem ciezko rozpoznac,czy to chlopiec,czy dziewczynka.
No i niestety cewnik. u dzieci o tyle lepiej,ze nie chodza z tym workiem chlernym,tylko rureczka do pieluszki idzie,no ale trzeb abarzo bedzie uwazac,szczegolnie,ze to moje dziecko to ruchliwe,ze hoho:)

dziekuje za slowa otuchy:)
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala rozumiem, a cewnik kiedy bedzie mozna wyjac??? teraz troche sie pomeczycie ale potem bedzie lepiej.
jak zacznie dojrzewac itp Smile

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind po tygodniu dokladnie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41