Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 8:16 pm Temat postu: |
|
|
ojej...
to długo.
mam nadzieje ze Jamie bedzie dzielny.
a tego zabiegu wczesniej sie nie dało zrobic? czy na maluchach nie wykonuja ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 10:01 pm Temat postu: |
|
|
To jest wlasnie najlepszy okres na zabieg. najlepiej ok 1 roku zycia wlasnie:)
Jamie jest dzielny:) o w ogole lubi lekarzy:) tutaj nasz lekarz chirurg jest zaebisty,ma takie podejscie,ze Jamie na wizytach sie do niego smial,z ehoho:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Lalunia powodzenia
U nas na oddziale daje daje się leki usypiające , nie dajemy gazw do narkozy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 11:38 pm Temat postu: |
|
|
A no moze,ja czytalam na jaiejs stronie,nie konkretnego szpitala,wiec tak sobie wyobrazilam.
Ja sie najbardziej boje tej narkozy i tyle. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Oj ja też bym miała stresa ogromnego....nawet sobie nie wyobrażam. Ja jestem panikara straszna. Trzymam mocno kciuki i wiem,ze na pewno wszystko bedzie dobrze.
------
Wind nie moge sobie poradzić z tym moim programem. Dzisiaj mąż mi to zrobi więc wrzucę fotki, póki co to tak wizualne to ten...
Juupi
_________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 9:04 pm Temat postu: |
|
|
tosiu dzieki !
juz sobie ogladam na all _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny!
Jestesmy w domu:)
Wszystko jest dobrze:)
Jamie jest taki dzielny,ze szok! Ani razu nie zaplakal! Neil poszedl z nim aby zapodac mu gaz,,uwaga trusawkowy! zasnal w sekundke i czekalismy 1.5h az sie zabieg skonczy. Jak sie obudzil,to podobno wskazal na swojego misia przytulanke i musieli mu ja dac:)) Byl bardzo glodny,wiec dalismy mu jesc,zjadl bez problemu:) bawil sie,tanczyl,ogladal bajki,bawil sie na placyku zabaw:) Wobrazcie sobie,ze jeszcze nie spal od czasu wybudzenia sie,wariuje mi tutaj pod nogami ))))))) ufff jaka ulga,ze wszystko ok:)))) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu gdzie ten wozek kupiłas? bo na all to prawie nic nie ma..
normalnie w sklepie zamawialiscie?
to prawda ze jest ciezki?
10kg to nie tak duzo..
a i nie doczytałam o tym mechanizmie blokujacym przed samoistnym składaniem sie... ma taki czy nie?
ogolnie to bardzo mi sie podoba.
szkoda ze raczki nie sa regulowane.
w zw z tym mam pytanie.
TY i Twoj mąż jestescie wysocy?
osoba przy wzroscie 180-185 bedzie miała problemy z prowadzniem?
Dodano po 1 minutach:
lala ciesze sie ze ok!
a jak cewnik?
nie zaczepia???
widzisz! wszystko dobrze sie skonczyło.
dzielny maluch.
wyspał sie w narkozie wiec co sie dziwisz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2013 12:30 am Temat postu: |
|
|
Nie ma na razie jak ciagnac za cewnik.
Ogolnie jest tak,ze jest jedna pieluszka,w ktorej trzeb zrobic otwor na siusiaka z cewnikiem,siusiak ma opatrunek. Na to nakladamy pieluche o rozmiar wieksza,zeby siuski z cewnika skapywaly do pieluszki
Takze przy zmienianiu tylko siuskow sciagamy ta pieluche zewnetrzna,ale jak juz kupa,to wtedy trzeba sie bawic w robienie tego otworu it,trzeba pilnowac raczek,zeby nie dotykal i wlasnie,zeby nie pociagnal.
Jutro rano zobaczymy jak damy sobie rade,bo pieluche na noc zalozyla nam pielegniarka:)
Musze Wam powiedziec,ze dostalismy oddzielny pokoj,z lazienka,z telewizorem,takze Jamie ogladal bajki i nawet po zabiegu stal w lozeczku i tanczyl do piosenek:)) Jest tam tez taki super plac zabaw,z zabawkami,roznymi przyrzadami,fajnie sie tam bawil,takze zastanawiam sie,czy on w ogole wiedzial,ze cos mu robili,czy dla niego to bya taka wycieczka GDZIES:P bonie sadze,zeby wiedzial,ze mial narkoze,pomyslal pewnie,ze to drzemka...chociaz nie wiem jak to dziala. ja mialam dwie narkozy i jak sie obudzilam,to nie wiedzialam o co chodzi:P _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2013 3:12 pm Temat postu: |
|
|
jeny to troszke roboty przy tym jest. Dobrze,ze dajecie rade...
-----
Wind ja akurat kupiłam na allegro. Najpierw oglądałam w sklepie a póxniej zamawiałam na all bo taniej było. musze poszukać rachunku to zobacze jaki to był sprzedawca i napiszę.
Czy jest cięzki....dla mnie wcale a ja pchełka jestem. Potrafiłam wnieśc wózek z Zunią po schodach a sam wózek to pikuś zupełnie.Po złożeniu ma taka fajną rączkę więc niesiesz bez problemu.Miejsca nie zajmuje duzo bo fajnie się składa. Idealny do bagażnika ....wszędzie go upchniesz. Poza tym mechanizm składania łatwy , blokada tak jak pisałaś jest.Nie ma szans aby się złozył sam wózek.
Co do regulacji rączek to niestety w wiekszości spacerówek brak tej funkcji. W tym moim akurat rączki są na idealnym dla nas położeniu. Tzn. ja mam 160 :)cm a mąż ponad 180cm. Dla nas ok.
Jej no musze znaleźć zdjęcie gdzie zobaczysz wózek ze mną czy z mężem... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|