Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 7:15 pm Temat postu: |
|
|
dla mnie infacol zdziałał cuda. Cudowny i delikatny. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Justyna, przy zaawansowanych kolkach sab simplex działa po około tygodniu regularnego, stosowania.
zanetko, nie pamiętam, ile Adaś ważył w II m-cu życia, a teraz to już mały klocek - z 6,500 będzie.
A więc gotować mleczka nie muszę. Bo chciałabym na początku podać trszkę kleiku na moim mleku.
My już jemy po łyżeczce miałkiego jabłuszka, mały jest cudowny - krzywi się przy tym i robi takie miny, że padam ze śmiechu, ale buźkę otwiera i chce jeszcze.
Ostatnia noc - powrót do normy - pobudki o 1, o 4 i o 6. Ale za to w dzień lepiej mi śpi.
tosia, jak tam Twoja Zu? Dużo już mówi? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zanetka1910
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 9:13 am Temat postu: |
|
|
Infacolu nie próbowałam ale dzisiaj kupie to sie przetestuje:) Łobuz 6.500 oj to dużo..trzeba sie nadzwigać Nie nie trzeba gotować,,wystarczy dodać do mleczka:) Ja dzisiaj miałam na szczęście pół nocki przespanej bo mały się obudził przed 4 ale za to do tej pory nie mogłam go uspać przez te cholerne kolki,,masakra.,Powiem że na początku Filipek dostawał sab simplex ok 2 tygodni i po tym mu nie przeszło..także chyba nie ma jakiegoś złotego środka na tą dolegliwość..żeby wszystkim pomógł.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Oj moja waży 10,400;) drobna jest ale je za dwoje albo i za troje ).
Powtarza wszystko co tylko usłyszy . Ubaw po pachy a jak trzeba uważać . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 1:10 pm Temat postu: |
|
|
No, kawał chłopa z Adasia... Jak będzie w wieku Zuzieńki ,to pewnie niezły z niego będzie klocek... Ale przecież najważniejsze, że zdrowy! Zresztą - nie robi się tłusty, tylko długi, a to też dobrze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Moj 3 tyg temu mial 6800 g wiec teraz pewnie juz ponad 7 kg .
U nas niestety chyba znowu alergia skorna. Ma wysypke pod szyja i na karku, strasznie czerwona. W poniedzialek bylismy u lekarza, jak sie okazalo nie byla to pediatra i nie wiedziala co to ale przepisala Zyrtec. Na szczesvie nie podalam tylko dzisiaj poszlismy do naszej doktor a ona przerazona tum lekiem.. Dostalismy masci i mam nadzieje ze pomoze bo maly stradznie sie drapie i jest marudny.
Lobuz moj w nocy sie budzi co 1,5-2 godz i to jest dopiero horror _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Anetko a w czym kąpiesz Michałka? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu w oillan i wszystkie kosmetyki ( kremy, szampon) mam z tej serii. Doktor tez o to zawsze pyta ale od poczatku w tym kapię _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justyna88
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Fajnie masz Tosiu jak Ci Zuzia tak ładnie mówi. A jeszcze dwóch latek nie ma mi Krzysiek dopiero teraz zaczyna powtarzać a na 2 lata to nie mówił prawie nic nie wiem czy taka jego uroda czy jakiś wpływ miały te wszystkie narkozy mam nadzieję że to pierwsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 6:20 pm Temat postu: |
|
|
Anetko pytam dlatego,że właśnie te wszystkie specyfiki potrafią ładnie namieszać. Na początku kupiłam do kąpieli ziajkę . Położna stwierdziła,że lepiej na początek kąpać w oilatum lub emolium. I kąpałam. Po tym Zunia miała wysypki i inne badziewia. Lekarka już chciała mleko zmieniać bo stwierdziła,że to alergiczne. Ja zrobiłam inaczej i zaczęłam znowu kąpać w normalnym płynie a nie emolientach . Zadziałało i Zunia miała cudną skórkę. Może spróbuj przejść na emolium. Jeśli nie będzie poprawy po tygodniu- dwóch to przejdz na nivea . Jesli to nie pomoże to już trzeba kombinować .
Justynko niby mówią,że dziewczynki wszystko zaczynają szybciej. Nie wiem czy to prawda bo porównania nie mam;). Zunia już zaczyna mówić, chodzi od 10 miesiąca i co najfajniejsze - siusia i robi kupkę na nocnik ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|