Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Serce...

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kardiologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Igor757

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 12:25 am    Temat postu: PROBLEMY Z SERCEM !! Prosze o POMOC Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Dzisiaj rano mialem pewne nietypowe zdarzenie. W pewnym momencie odbilo mi sie i z ust i nosa wylecial mi dym (szary jak z ogniska). W tym samym momencie omdlalem a pozniej serce zaczelo mi strasznie szybko bic. Po kilku minutach to ustapilo. Pojechalem do lekarza i powiedzial mi ze jest to spowodowane nerwami. Wczesniej zdarzalo mi sie ze bolalo mnie serce ale nie bylo to raczej nic powaznego. Przez caly dzien kluje mnie serce ale nie wiem co mam robic. Mieszkam w Dublinie wiec duzo tutaj szpital nie da poniewaz sa gorzej zacofani od Afryki.
Od 13 lat gralem w pilke a aktualnie od 4 lat cwicze na silowni. Nie jem nic smazonego od kilku lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bea57

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle, ze powinienes zmienic lekarz. koniecznie. to raczej nie jest normalne. A poza tym nigdy nie slyszalam o takich obiawach stresu. pozdrawiam
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co brlaes ? kreatyne brales ?
Powrót do góry
Igor757

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak bralem Kreatyne kilka razy. Slyszalem ze kilka osob od niej zmarlo na serce. Cale zycie trenuje i nie myslalem ze cokolwiek moze mi sie stac.
Lekarz powiedzial mi ze na 2 tygodnie musze przerwcac treningi ale jest mi ciezko. Trenuje od 5 do 6 dni w tygodniu. Jesli juz mam ten dzien wolnego to ciezko jest mi zasnac. Od kilku miesiecy ogolnie mam trudnosci ze snem.
Prosze napiszcie co moze mi byc. Za miesiac lece do Polski to spewnoscia pojde do kardiologa poniewaz tutaj nie znaja sie na niczym.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kreatyna powoduje w niektorych przypadkach przerost miesnia sercowego. kkilka razy rownierz wykryto ze kreatyna stymuluje jakas zastawke czy cos takiego i w kilku przypadkach wykryto zadawniona wade serca ktora kreatyna tylko uaktywnila:/
Powrót do góry
Igor757

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za miesiac lece do Poslki na dokladne badania... A tymczasem staram sie nie przemeczac bo momentami ciezko mi sie oddycha i mam zawroty glowy...
Jesli mozecie cos polecic to prosze o jakakolwiek pomoc.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety tu Ci nikt jako tako nie poradzi.. nie mozemy Ci przeciez dac skierowania na badania czy cos takiego.. miesiac to dlugo mozesz sie wykonczyc :/ moze w jakims wiekszym miescie beda lepsi lekarze :/ ?
Powrót do góry
Igor757

PostWysłany: Sob Kwi 28, 2007 9:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy powaznie mowisz piszac ze przez miesiac moge sie wykonczyc? Ja jestem w stolicy ale powaznie mowie ze tutaj irlandczycy mi nie pomoga...
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 28, 2007 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Igor757 napisał:
Za miesiac lece do Poslki na dokladne badania... A tymczasem staram sie nie przemeczac bo momentami ciezko mi sie oddycha i mam zawroty glowy...
Jesli mozecie cos polecic to prosze o jakakolwiek pomoc.

czytaj co sam piszesz.. Skoro wzykle przemeczenie powoduje takie objawy ? to pomysl co sie jeszcze moze dziac pozniej..
Powrót do góry
Zomb86

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 11:30 pm    Temat postu: Czy to jakas choroba serca?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc mam pytanie ostatnim czasem mam bole, a raczej klucie w okolicach lewej lopatki, nie wiem czym to moze byc spowodowane ale zaczynam tego deko sie obawiac postanawiam nawet rzucic papierosy i odstawic kawe ... wogole czasem tez mam wrazenie ze serce mi zle pracuje eraz przyspiesza raz zwalnia wcale jakby to byla arytmia, czasami mam tez chwilowe zadyszki .. czy ktos moze orientuje sie co to moze byc ??:> Prosze o odp .. z gory dziekuje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kardiologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 5 z 9