Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ktoeq

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy moze byc tak, ze skoro miesiac temu miala o tydzien za wczesnie to teraz bedzie miala tydzien pozniej ? Wiem ze to wszystko sie spoznia pewnie dlatego, ze jakis tydzien - dwa tygodnie temu zerwalismy ze soba przez glupie nieporozumienie... Znowu jestesmy razem bo wszystko sobie wyjasnilismy, ale i ona i ja przez jakies 2-3 dni bardzo to przezywalismy. Ona jutro jedzie z rodzicami nad morze... Mysle ze to tez opoznia jej okres, ale ostatnim terminem na zrobienie testu jest dzisiejszy dzien dlatego, ze tam nie bedzie miala jak... Wiec czy moze zrobic sobie ten test wieczorem ?

P.S Zapomnialem dodac ( co mnie bardzo martwi), ze ona wczoraj mi powiedziala, ze czuje sie jakby juz byla po okresie... Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
chouchou

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak,niech sobie zrobi test wieczorem..
A to,ze czuje sie jak po okresie to objaw tego,iz boicie sie ze zaciazyla i ze strachu rozne rzeczy sie wymysla.
Kobieta jest skomplikowana,mi sie kiedys spoznial okres 21 dni ze stresu i tez sie balam (wyobraz sobie jak,).
Niech zrobi sobie test,a na przyszlosc proponuje pigulki antykoncepcyjne.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zrobila... Sad Powiedziala ze sie boi ze wyjdzie pozytywny... Sad I jak ja mam jej teraz to wytlumaczyc ? Sad
Powrót do góry
Ktoeq

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj dostala okres Smile Z jednej strony jestem jakos tak niesamowicie spokojny, a z drugiej boli mnie ze ona teraz musi sie meczyc...Sad Taki kawal jedzie nad to morze i to z okresem.. Sad
Powrót do góry
chouchou

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nooo to jestescie spokojni Smile
Powrót do góry
nikusia

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 10:16 am    Temat postu: pierwszy raz spoznia mi sie miesiaczka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Troche sie martwie gdyz spoznia mi sie okres drugi dzien.. moze to jeszcze nie czas na zamartwianie sie ale jeszcze nigdy nie dostalam okresu pozniej niz w 29 dniu Sad Nie wiem czym moze byc to spowodowane... faktem jest ze w tym miesiacu mialam troche duzo na glowie, ciaglu stres, dluzsze podroze. Gdy wspolzylam z chlopakiem nie przypomina mi sie aby prezerwatywa bylaby uszkodzona albo zsunela sie. Jedyne co mnie martwi to fakt ze do zaplodnienia moglo dojsc podczas "zabawy" poniewaz na moment penis byl w pochwie a wiadomo ze podczas stosunku przed wytryskiem wydostaje sie niewielka ilosc spermy a ja nie pamietam czy byly to dni plodne czy nie!!!
Powrót do góry
Neugier

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba przy 1 razie okres moze sie przesunąć o pare dni,także ja bym była spokojna a w tej wydzielinie chyba jest za mało plemników na zapłodnienie..zreszta dokładnie nie wiem
Powrót do góry
nikusia

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale z godziny na godzine martwie sie coraz bardziej... Mam tylko wielka nadzieje ze to cale spoznienie spowodowane jest stresem...
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to przed wytryskiem wypływa płyn ejakulacyjny a nie sperma. Sperma znajduje się w wytrysku.

Wydaje mi się, że opóźnienie jest z powodu stresu. Nie martw się. Powinno być wszystko dobrze. Uważam, że nie jesteś w ciąży.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 8:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj zrobila test ciazowy i troche nerwow ulecialo ze mnie poniewaz wynik byl negatywny... ale okresu jak nie bylo tak nie ma..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 6 z 52