Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 1:01 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli teraz powinnaś dostać miesiączki a stosunek miałaś tydzien temu, to byly to dni niepłodne. ale oczywiście pod warunkiem ze cykl się bardzo nie wydłuży. jeżeli było to z zabezpieczeniem, to nie ma się co martwić _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yena
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
a jeśli w tym miesiącu cykl się wydłużył do 38 dni a zawsze miałam 26-28 dni? to mógłby być cykl bezowulacyjny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:59 pm Temat postu: Dziwna Sprawa :( |
|
|
Mam ogromną prośbę...pomózcie nie wiem czy jestem w ciązy czy nie bardzo boję się zrobić testy... wszystko zaczeło się na początku lipca...mdłości trwajace nawet cały dzień, bardzo duzo piłam wody mineralnej, występuje wstręt do jedzenia a co jest najgorsze i mnie bardzo niepokoi to w moim brzuchu czuje jakas kuleczkę gdzieś na wysokości pępka. Normlanie miesiaczke dostałam na poczatku lipca byla bardzo bolesna zreszta tak jak zwykle(z powodu torbiela który znajduje się na moim prawym jajniku), na poczatku sierpnia rowniez sie pojawiła. Są dni kiedy nie mam mdłości. Oprócz tego towarzyszy mi bezsenność. Naprawdę nie wiem co mi jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 11:23 pm Temat postu: |
|
|
a miałaś jakieś niebezpieczne sytuacje?
a pobolewa Cię w tym miejscu gulki? masz wzdęcia, zaparcia? bo się zastanawiam, czy to przypadkiem nie jest przepuklina... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 8:53 am Temat postu: |
|
|
kiedy na nia naciskam to czuje ze zaczyna mnie kłuć w miejscu tego chorego jajnika bo wlasnie po tej stronie znajduje sie ta gulka tylko ze wyzej:( nie mam ani wzdec ani zaparc tylko mdłości. pod lipca kiedy biegałam po klatkach roznoszac ulotki to czulam ze to mnie kłuje ale nie przejmowałam się tym...im czesciej mysle o tym ze to ciaza tym bardziej mdlosci sie nasilaja nie wiem moze poprostu zbyt to sobie wmowiłam...czasami czuje jak ta gulka pulsuje w ostatnim czasie ta gulka znacznie urosła. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 8:57 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli masz normalne miesiączki to nie sądzę żeby była to ciążą.
Ale z uwagi na chory jajnik radzę iść do lekarza. Żadne "gulki" pojawiające się ot tak na brzuchu nie są normalnym objawem. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:01 am Temat postu: |
|
|
ja zamiast mdłości mam dziwne uczucie w brzuchu, tzn. czuję się tak jakby mi coś "siedziało" w przełyku - zdarza się to od paru dni i tylko rano szczególnie, gdy się czegoś napiję. Wieczorami natomiast mam potworne wdęcia bez względu na to czy coś zjem czy nie. Czy to normalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 9:25 pm Temat postu: Wczesne objawy |
|
|
Coraz bardziej odczuwam ten brzuch...dzisiaj czułam sie dobrze nie mialam nudnosci ale ciagle czulam jakies dziwne uczucie po lewej stronie brzucha...nie wiem co mam zrobic...czy to napewno nie jest ciaza?? Nie mam wstretu do papierosów ani alkocholu... juz sama nie wiem...
-----edited by emilka-----
temat przylaczylam do tematy pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:16 pm Temat postu: |
|
|
a robiłaś test ciążowy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:21 pm Temat postu: |
|
|
nie robiłam i szczerze to się boję go zrobić... zostały mi jeszcze 2 tyg. do okresu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|