Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agusia0929
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:23 pm Temat postu: |
|
|
hej jestem nowa ale mam nadzieje ze mi pomozecie....mam taka dosc dziwna sytuacje....w lipcu zabawialam sie (troszke brzydko to brzmi )w chlopakiem nie doszlo do niczego oprocz tak zwanej "palcowki"...niestety przed tym moj chlopak wydzielil sperme i wytarl ja chusteczka....nic by nie bylo w tym dziwnego tym bardziej ze na drugi dzien dostalam okres i po miesiacu od tamtego zdarzenia rowniez....okres mam regulanie zawsze w pierwszym tyg miesiaca....nie spoznil mi sie....ale mam taki problem bo od 2 dni jak rano wstaje troche sie zle czuje ciagnie mnie na wymioty ale nie zwracam tylko ide do lazienki i zawsze mam lekka biegunke....nie mam zadnych takich "efektow" smakowych....ani nic z zapachami ale zmniejszyl mi sie apetyt....jak myslicie czy wtedy kiedy zabawialam sie z chlopakiem mogla sperma sie dostac do mojej pochwy???zaznaczam ze jestem dziewica...dziekuje z gory za odpowiedzi i rady |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:25 pm Temat postu: |
|
|
A ile masz lat jeśli można wiedzieć? Rozumiem że nie chcesz dziecka.Hmm....Wiesz ja na Twoim miejscu poczekałabym do terminu miesiączki Jeśli miesiączka się nie pojawi kup test i wtedy go zrób...Napewno będzie wiarygodniejszy niż byś go teraz zrobiła I nie denerwuj się tak bo jeszcze miesiączka Ci się przesunie przez stres i wtedy dopiero będzie strach... _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Mam 17 lat naprawde nie moge miec dziecka przekresli to moje marzenia i przyszłość...w lipcu czulam gulke w brzuchu i teraz tak smao tylko ze jest wieksza...naprawde sie boje chodzę spanikowana i jeszcze przez to pewnie spozni mi sie okres...a nie wiecie czy to mozliwe jest zajscie w ciaze kiedy ma sie torbiela na jajniku ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli masz torbiel na tym jajniku gdzie pęcherzyk jest dominujący wątpię byś mogła zajść w ciążę...Z tego co słyszałam 2 znajome mojej mamy chciały zajść w ciążę jednak mnie mogły bo miały torbiele jedna miała 2 druga jeden...Nie wiem w prawdzie jak to do końca jest...A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i kiedy się kochałaś? sorki że o to pytam ale to dosyć ważne...W brzuchu nie da się na początku ciąży wyczuć żadnej gulki...Dziecko rozwija się w macicy i jest niemożliwe wyczucie czegoś...Więc nie myśl takimi kategoriami i nie wyszukuj jakiś gulek w brzuszku bo takich tam nie ma a napewno nie związanych z ciążą _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:52 pm Temat postu: |
|
|
Miesiaczke mialam na poczarku sierpnia dokladnie 7 -11 sierpnia. Na ogol mam bardzo bolesna a slyszalam ze kobiet w ciazy brzuch nie boli. Ostatni raz kochałam się jakies 2 tyg temu a i jeszcze zawsze podczas stosunku czuje ból ktory przechodzi mi przez macice ?? Moze ma to coś w wspolnego z ta gulka ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszunia
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:56 pm Temat postu: |
|
|
uważam, że tak, więc idź do lekarza - on Ci powie co i jak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:58 pm Temat postu: |
|
|
a byłaś u ginekologa?
warto mu powiedzieć o bolesności podczas stosunku.
bo z tego co się orientuję to normalne raczej nie jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Ból podczas stosunku Napewno normalny nie jest...Mnie podczas stosunku boli u wejściu do pochwy gdy powiedziałam to pani ginekolog powiedziała że jestem szczupła i to pewnie dlatego...I żebym używała żeli durex lub oleju podczas stosunku żeby był poślizg...Więc dużo mi nie powiedziała... Idź do lekarza Niech Cię zbada i wszystko będzie jasne _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Malutka1991121
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny ;** poczekam do miesiaczki zrobie testy i jesli sytuacja sie nie zmieni do pojde do lekarza. Pozdrawiam ;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Agusia0929, prędzej jakieś problemy gastrologiczne, zatrucie lub pasożyty. ciaża to na pewno nie jest _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|