Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agusia0929

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej jestem nowa ale mam nadzieje ze mi pomozecie....mam taka dosc dziwna sytuacje....w lipcu zabawialam sie (troszke brzydko to brzmi )w chlopakiem nie doszlo do niczego oprocz tak zwanej "palcowki"...niestety przed tym moj chlopak wydzielil sperme i wytarl ja chusteczka....nic by nie bylo w tym dziwnego tym bardziej ze na drugi dzien dostalam okres i po miesiacu od tamtego zdarzenia rowniez....okres mam regulanie zawsze w pierwszym tyg miesiaca....nie spoznil mi sie....ale mam taki problem bo od 2 dni jak rano wstaje troche sie zle czuje ciagnie mnie na wymioty ale nie zwracam tylko ide do lazienki i zawsze mam lekka biegunke....nie mam zadnych takich "efektow" smakowych....ani nic z zapachami ale zmniejszyl mi sie apetyt....jak myslicie czy wtedy kiedy zabawialam sie z chlopakiem mogla sperma sie dostac do mojej pochwy???zaznaczam ze jestem dziewica...dziekuje z gory za odpowiedzi i rady
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Justysiaaa

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ile masz lat jeśli można wiedzieć? Smile Rozumiem że nie chcesz dziecka.Hmm....Wiesz ja na Twoim miejscu poczekałabym do terminu miesiączki Smile Jeśli miesiączka się nie pojawi kup test i wtedy go zrób...Napewno będzie wiarygodniejszy niż byś go teraz zrobiła Smile I nie denerwuj się tak bo jeszcze miesiączka Ci się przesunie przez stres i wtedy dopiero będzie strach...Smile
Malutka1991121

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 17 lat Sad naprawde nie moge miec dziecka przekresli to moje marzenia i przyszłość...w lipcu czulam gulke w brzuchu i teraz tak smao tylko ze jest wieksza...naprawde sie boje Sad chodzę spanikowana i jeszcze przez to pewnie spozni mi sie okres...a nie wiecie czy to mozliwe jest zajscie w ciaze kiedy ma sie torbiela na jajniku ??
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli masz torbiel na tym jajniku gdzie pęcherzyk jest dominujący wątpię byś mogła zajść w ciążę...Z tego co słyszałam 2 znajome mojej mamy chciały zajść w ciążę jednak mnie mogły bo miały torbiele jedna miała 2 druga jeden...Nie wiem w prawdzie jak to do końca jest...A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i kiedy się kochałaś? sorki że o to pytam ale to dosyć ważne...W brzuchu nie da się na początku ciąży wyczuć żadnej gulki...Dziecko rozwija się w macicy i jest niemożliwe wyczucie czegoś...Więc nie myśl takimi kategoriami i nie wyszukuj jakiś gulek w brzuszku bo takich tam nie ma a napewno nie związanych z ciążą Smile
Malutka1991121

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miesiaczke mialam na poczarku sierpnia dokladnie 7 -11 sierpnia. Na ogol mam bardzo bolesna a slyszalam ze kobiet w ciazy brzuch nie boli. Ostatni raz kochałam się jakies 2 tyg temu a i jeszcze zawsze podczas stosunku czuje ból ktory przechodzi mi przez macice ?? Moze ma to coś w wspolnego z ta gulka ??
Powrót do góry
myszunia

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uważam, że tak, więc idź do lekarza - on Ci powie co i jak
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a byłaś u ginekologa?
warto mu powiedzieć o bolesności podczas stosunku.
bo z tego co się orientuję to normalne raczej nie jest.
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ból podczas stosunku Napewno normalny nie jest...Mnie podczas stosunku boli u wejściu do pochwy gdy powiedziałam to pani ginekolog powiedziała że jestem szczupła i to pewnie dlatego...I żebym używała żeli durex lub oleju podczas stosunku żeby był poślizg...Więc dużo mi nie powiedziała... Idź do lekarza Niech Cię zbada i wszystko będzie jasne Smile
Malutka1991121

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki dziewczyny ;** poczekam do miesiaczki zrobie testy i jesli sytuacja sie nie zmieni do pojde do lekarza. Pozdrawiam ;*
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Agusia0929, prędzej jakieś problemy gastrologiczne, zatrucie lub pasożyty. ciaża to na pewno nie jest
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 17 z 42