Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agusia0929

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 10:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hey mysle ze nie warto sie klocic o cos takiego...bo po co???Smile
sluchajcie mam pytanie wczoraj przez caly dzien bolaly mnie jajniki po 2 stronach...dzisiaj tylko troche...a na piersi pojawila mi sie bardzo widoczna zyla...co o tym myslicie????zaliczac to do objawow???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Justysiaaa

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rozumiem...Sama pisałaś wcześniej że miałaś okres co wyklucza ciążę więc nie rozumiem czemu znów pytasz o objawy... Confused Owszem to mogą być objawy ciąży ale nie muszą - moim zdaniem...
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wow ja niewiedziałam że tu taka mini wojna się toczy Smile joke A tak serio to skoro ona taka mądra ta psedo pani doktor to czemu proste i wiadome dla prawie wszystkich objawy skopiowała z netu. A jedna żyłak na piersiach nieznaczy odrazu o ciąży, skoro miałaś okres normalny to niejest to ciąża
sasha

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy możliwe jest aby piersi bolały i żeby pojawiły się różowe rozmazane obręcze wkoło sutków już parę dni po zapłodnieniu?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie. Sasha nie jestes w ciazy i nie walkuj w kolko tego samego tematu Exclamation
Powrót do góry
sasha

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
nie walkuj w kolko tego samego tematu Exclamation

Dobra, przepraszam Embarassed
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie Mad

Powrót do góry
marta1948

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis kochałam sie razem z moim partnerem .
Z poczatku kilkanascie minut zabawalismy sie ręcami nawzajem.
On wydzielil juz jakis sluz bo mial w pewnym pkt mokre na majtkach jednak nie doszedl do orgazmu. Kochalismy sie chwilke bez zabezpieczenia , zabezpieczylismy sie i dopiero wtedy doszedl do orgazm.

Ja teraz mam dni plodne ;/ czy jest mozliwosc zajscia w ciaze
Czy ten sluz ktory wydzielal podczas wzajemnej masturbacji moze mnie zaplodnic ??

Prosze o pomoc
Powrót do góry
kasialka

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny jak myślicie, ten ból w podbrzuszu ma coś wspólnego z ciążą? Dużo osób o nim wspomina, choć dla większości oznacza owulację, ale u mnie tak nie jest ! Przytulanko miałam 2 dni przed owulacją (wyznaczoną na podstwie testów owulacyjnych i skoku temperatury). Od tego czasu minął tydzień, a od kilku dni czują bóle w podbrzuszu, taki rozpierający ból i czasem kłujący w okolicy jajników. Torbiele, cysty nie wchodzą w grę- dokładne badania, łącznie z USG przeszłam miesiąc temu. Do tej pory nie miałam takich bóli, zawsze chwilę przy owulacji i dzień przed okresem- standard, a teraz kilka dni i to po owulacji a długo przed okresem... Dziś zrobiła test- wynik negatywny, wiem że może być za wsześnie na wykrycie testem, ale nie mogę się już doczekać, całymi dniami zastanawiam się czy się udało. Chyba nieliczne mogą zrozumieć jak długi jest każdy dzień kiedy się czeka na "tą" informację, więc nie piszcie mi "poczekaj jeszcze tydzień". Może któraś tak miała i wie co z tego wyszło? Pozdrawiam
Powrót do góry
agniesia81

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja po 4 tygodniach mialam objawy ciąży właśnie takie jak bardzo obolałe piersi(co mi zresztą zostało),częste siusianie a cnawet apetyty Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 20 z 42