Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agusia0929
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:41 am Temat postu: |
|
|
hey mysle ze nie warto sie klocic o cos takiego...bo po co???
sluchajcie mam pytanie wczoraj przez caly dzien bolaly mnie jajniki po 2 stronach...dzisiaj tylko troche...a na piersi pojawila mi sie bardzo widoczna zyla...co o tym myslicie????zaliczac to do objawow??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
nie rozumiem...Sama pisałaś wcześniej że miałaś okres co wyklucza ciążę więc nie rozumiem czemu znów pytasz o objawy... Owszem to mogą być objawy ciąży ale nie muszą - moim zdaniem... _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Wow ja niewiedziałam że tu taka mini wojna się toczy joke A tak serio to skoro ona taka mądra ta psedo pani doktor to czemu proste i wiadome dla prawie wszystkich objawy skopiowała z netu. A jedna żyłak na piersiach nieznaczy odrazu o ciąży, skoro miałaś okres normalny to niejest to ciąża _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 12:15 am Temat postu: |
|
|
Czy możliwe jest aby piersi bolały i żeby pojawiły się różowe rozmazane obręcze wkoło sutków już parę dni po zapłodnieniu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 3:03 pm Temat postu: |
|
|
nie. Sasha nie jestes w ciazy i nie walkuj w kolko tego samego tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 3:34 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | nie walkuj w kolko tego samego tematu |
Dobra, przepraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
własnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marta1948
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Dzis kochałam sie razem z moim partnerem .
Z poczatku kilkanascie minut zabawalismy sie ręcami nawzajem.
On wydzielil juz jakis sluz bo mial w pewnym pkt mokre na majtkach jednak nie doszedl do orgazmu. Kochalismy sie chwilke bez zabezpieczenia , zabezpieczylismy sie i dopiero wtedy doszedl do orgazm.
Ja teraz mam dni plodne ;/ czy jest mozliwosc zajscia w ciaze
Czy ten sluz ktory wydzielal podczas wzajemnej masturbacji moze mnie zaplodnic ??
Prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasialka
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 9:24 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny jak myślicie, ten ból w podbrzuszu ma coś wspólnego z ciążą? Dużo osób o nim wspomina, choć dla większości oznacza owulację, ale u mnie tak nie jest ! Przytulanko miałam 2 dni przed owulacją (wyznaczoną na podstwie testów owulacyjnych i skoku temperatury). Od tego czasu minął tydzień, a od kilku dni czują bóle w podbrzuszu, taki rozpierający ból i czasem kłujący w okolicy jajników. Torbiele, cysty nie wchodzą w grę- dokładne badania, łącznie z USG przeszłam miesiąc temu. Do tej pory nie miałam takich bóli, zawsze chwilę przy owulacji i dzień przed okresem- standard, a teraz kilka dni i to po owulacji a długo przed okresem... Dziś zrobiła test- wynik negatywny, wiem że może być za wsześnie na wykrycie testem, ale nie mogę się już doczekać, całymi dniami zastanawiam się czy się udało. Chyba nieliczne mogą zrozumieć jak długi jest każdy dzień kiedy się czeka na "tą" informację, więc nie piszcie mi "poczekaj jeszcze tydzień". Może któraś tak miała i wie co z tego wyszło? Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniesia81
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
ja po 4 tygodniach mialam objawy ciąży właśnie takie jak bardzo obolałe piersi(co mi zresztą zostało),częste siusianie a cnawet apetyty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|