Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martitta1624
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 6:59 am Temat postu: Re: SPROSTOWANIA... |
|
|
" moderator ma na forum zawsze racje i sie z tym pogodź. "
Haha naprawde mnie to rozbawiło, jeżeli nie jestes lekarzem to skąd wiesz,że się nie mylisz ? To,ze założyłaś forum nie znaczy, że pozjadałaś wszystkie rozumu.
wind_of_hope - wiesz...wredna jestes ( i proszę się na mnie nie rzucać z pazurami, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 8:49 am Temat postu: |
|
|
Zalogowałaś się tu po to, żeby wywoływać kłótnie? To niejest temat od kłótni tylko od Objawów ciąży więc skoro masz jakiś problem i obawiasz się ciąży to napisz jak nie to nie zaśmiecaj. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:30 am Temat postu: |
|
|
Proponuje moderatorom dac dziewczynie ostrzezenie i tyle.
Kinia nie odpowiadaj na jej posty. To przestanie glupty wypisywac. Forum nie jest dla zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 4:07 pm Temat postu: Re: SPROSTOWANIA... |
|
|
martitta1624 napisał: |
Haha naprawde mnie to rozbawiło, jeżeli nie jestes lekarzem to skąd wiesz,że się nie mylisz ? To,ze założyłaś forum nie znaczy, że pozjadałaś wszystkie rozumu.
wind_of_hope - wiesz...wredna jestes ( i proszę się na mnie nie rzucać z pazurami, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie ) |
ojej co Ty nie powiesz miło mi bardzo
chcesz ostrzezenie? poskacz sobie jeszcze good luck. lata mi koło D*** to co myslisz nie mowie ze mam racje- slepa jestes? to idz do okulisty. zawsze pisze ze nie na 100% i zeby nie sugerowali sie moja wypowiedzia bo organizmy sa rozne .
tyle w temacie.
chcesz sie kłocic? zapraszam na PM tu jest porzadne miejsce a nie .... byeee
Kinia i Pinezka nie marnujcie nerwow na "takieee" panie hehe
zobaczymy kolezanko kto jest góra TY czy moderator... Tylko ze TY jestes sama a NAS jest znacznie wiecej hihi i zakoncz ten bełkot. to nie miejsce na to. bede usuwała posty jesli beda nie w tym dziale co potrzeba _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AniaH
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
kasialka napisał: | Dziewczyny jak myślicie, ten ból w podbrzuszu ma coś wspólnego z ciążą? Dużo osób o nim wspomina, choć dla większości oznacza owulację, ale u mnie tak nie jest ! Przytulanko miałam 2 dni przed owulacją (wyznaczoną na podstwie testów owulacyjnych i skoku temperatury). Od tego czasu minął tydzień, a od kilku dni czują bóle w podbrzuszu, taki rozpierający ból i czasem kłujący w okolicy jajników. Torbiele, cysty nie wchodzą w grę- dokładne badania, łącznie z USG przeszłam miesiąc temu. Do tej pory nie miałam takich bóli, zawsze chwilę przy owulacji i dzień przed okresem- standard, a teraz kilka dni i to po owulacji a długo przed okresem... Dziś zrobiła test- wynik negatywny, wiem że może być za wsześnie na wykrycie testem, ale nie mogę się już doczekać, całymi dniami zastanawiam się czy się udało. Chyba nieliczne mogą zrozumieć jak długi jest każdy dzień kiedy się czeka na "tą" informację, więc nie piszcie mi "poczekaj jeszcze tydzień". Może któraś tak miała i wie co z tego wyszło? Pozdrawiam |
Z tego co się dowiedziałam bóle w podbrzuszu są dość częstym objawem ciąży. Sama mam je od tygodnia, więc pomimo krwawienia przed terminem spodziewanej miesiączki - jednodniowym prawie, mam dużą nadzieję na bobaska. Jeśli to nie to, i tak przyda się wizyta u lekarza, niech mnie zbada. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiunia i
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 8:16 pm Temat postu: objawy ciąży |
|
|
bardzo chcę mieć dziecko :D co miesiąc czekam czy będzie mój cud i na próżno :( teraz też czekam co bedzie ale wątpię bo kochałam się przed jajeczkowaniem 2 dni,a chłopak pracuje za granicą i ciężko trafić w dni płodne. Mam nudności,bóle podbrzusza zgagę i silnie reaguję na zapachy. może wreszcie się udało???
----edited by emilka----
pisz normalną czcionką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AniaH
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:28 am Temat postu: |
|
|
Te dwa dni mogą zadziałać.
Trzymam kciuki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda0102
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 5:07 pm Temat postu: moje objawy |
|
|
czesc dziewczyny ja dzis mam 24 dc.okres mam w granicach 29-31 bola mnie piersi jak przed miesiaczka tyle ze mocniej niz zawsze czasami bóle w podbrzuszu jak przed okresem mdli tez troche no i temperatura od paru dni powyzej 37 czy to moze to.... pół roku sie staramy i nic
przylaczylam do pokrewnego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 7:02 pm Temat postu: |
|
|
za wcześnie jeszcze na objawy _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika22294
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 3:50 pm Temat postu: REE |
|
|
wittam wszystkich mam pytanie okresu jeszce nie mam dopiero oczekuje za 4dni ale chyba jestem wciazy ciagle jestem senna bole w okolicy brzucha tak jak bym miala miesiaczke lekko bolesne piersi czy to mogla by byc ciaza prosze o odpowiedz
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|