Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystkie to objawy mogą świadczyć zarówno o ciąży jak i o zbliżającym się okresie
mb1980

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!!!! Jestem tu pierwszy raz ale mam pytanie....mam cykle regularne 30-dniowe...zawsze przed miesiączką mam powiększone i bolące piersi...(4 -5 dni przed)a jeden dzień prezed tradycyjne skurcze:)dosyć mocne.....stosuję plastry evra,jednak w obecnym cyklu nabrałam masę chemii tzn ze względu na baaarfzo mozcne bóle migrenowe biorę masę leków w tym dorażnych ...ostatnim razem przesadziłam z ilością tabletek p/bolowycj czy to mogło mieć wplyw na działanie tych plastrów????Pytam ponieważ okres spoznia mi sie o 4 dni!!!! dla mnie to duzo!!! a poza tym od tygodnia mam silne bole podbrzusza...ala skurcze kilkanasie razy w ciagu dnia i nocy....mimo to okres nie nadchodzi...nie ma tradycyjnego bólu piersi....robiłam dwa razy test ciążowy w drugim dniu po terminie spodziewanej miesiączki i dzisiaj czyli w 4 dniu....oba wyszly negatywne....mimo to spozniajacy sie okres co mi sie do tej pory nigdy nie zdarzalo....i te bardzo dziwne bole i klucia obu jajnikow mnie zastanawiają...czy to moze być ciąża????temperature mam normalną 36,6
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro stosujesz już od kilku miesięcy antykoncepcję hormonalną to powinnaś wiedzieć, że w jej trakcie nie ma czegoś takiego jak okres tylko jest krwawienie z odstawienia. na przyjście krwawienia masz całe 7 dni. jeżeli nie pojawi się w po kolejnym opakowaniu to idź do lekarza. wg mnie to nie ciąża
mb1980

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do lekarza mogę się wybrać dopiero w czwartek:(A okresu dalej nie ma....do tego mam gorączkę 37,1 i ogólnie jakaś taka padnieta jestem...skurcze brzucha w dole też nadal....kiepsko się czuje...nie wiem czy to nie jakieś stany zapalne czy co???Sad.....
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno nie ciaza.
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:26 pm    Temat postu: pomocyyyy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od około 3 dni miałam nudności, strasznie bolą piersi.. urosły.. zaczelam wicej jesc.. czuje ze jestem w ciazy.. jednak dzisiaj dostalam miesiaczke... tzn zaczal bolec mnie brzuch tak jak zawsze przed miesiaczką .. ale ona nie jest taka jak zawsze... jest bardzo jasna.... a po za tym malo obfita...Sad nie wiem czy jestem w ciazy czy nie??? mam zamiar z robic test ale dopiero po miesiaczce...!!
Powrót do góry
kasiam_1986

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:31 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz sądze że nie jestes w ciązy choć lekarzem nie jestem ja mam podobne objawy jak Ty wtedy kiedy mam dostac miesiączke, też rozna mi piersi sa nabrzmiałe bola mnie czasami swędza mnie sutki i tez lubie sobie podjeść. hhhmmm....a to że miesiączka jest jasna to chyba nie ma wpływu na to czy jestes w ciąży.....
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja nigdy nie mialam takich objawow przed miesiaczka
Powrót do góry
kasiam_1986

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja natomiast obawiam sie że mogę byc w ciązy ponieważ: kochałam sie ost jakis tydzien temu i byłam dzien po miesiaczce mam stałego partnera od dwóch lat. Nie zabezpieczamy sie podczas stosunku , ale wyniknęła ost sutuacja że mój chłopak obawiał sie że coś mu "poleciało" ale wmawia sobie że nie. Ja natomiast czuję sie jakos tak dziwnie minal tydzien od miesiaczki ja jakis tak troche plamie, brzuch mnie boli jak na okres mam wzmozony apetyt i czasami mam nudności a bo ję sie zorbić test póki co bo juz nie raz miałam fobie że jhestem w ciazy robiłam testy i nic.
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam stalego partnera od roku i caly czas kochamy sie bez zabezpieczenia nawet po kilka razy dziennie... kochamy sie codziennnie oprócz dni w ktorych występuje miesiączka... wiec jest duze prawdopodobienstwo ze ejstem w ciazy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 22 z 42