Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiam_1986

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz powiem Ci że jest prawdopodobieństwo że możesz być w ciazy ponieważ można dostac miesiączke będac w ciąży ale jest to takie lekkie plamienie niee tak normalna miesiączka jaką sie dostaje co miesiąc wiesz zalezy ile masz lat bo może własnie teraz twój organizm sie rozwija i rozną Ci piersi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 18 lat.. piersi zaczely mi rosnąc w wieku 12 lat w wieku 15 mialam juz misieczke C!! wiec raczej watpie w to zeby mi rosły... dodam ze bylam juz raz w ciazy.. miesiaczke mialam do 4 misiaca.. neistety porobilam w 6... ja juz sama nie wiem:(SadSad:
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moj facet caly czas na niego narzekam... ze on wszystko robi zle.. ze kolacja byla zimna albo herbata za slodna.. a po za tym mam te same objawy co kiedys....
Powrót do góry
kasiam_1986

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

glamorousgirl007 napisał:
mam stalego partnera od roku i caly czas kochamy sie bez zabezpieczenia nawet po kilka razy dziennie... kochamy sie codziennnie oprócz dni w ktorych występuje miesiączka... wiec jest duze prawdopodobienstwo ze ejstem w ciazy

mam nadzieje że wiecie o tym że po każdym stosunku zanim znów zaczniecie się kochac twój partner powinien sie umus i wysikac ponieważ mogą pozostać gdzies plemniki w jego przewodach i dostac sie do twojej pochwy podczas wycieku jego śluzu z podniecenia. jesli tak nie robiliście to byc może jestes w ciązy
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale tak i tak zawsze jak sie kochalismy jego nasienie zostawalo w srodku.... poniej szlam do lazieni opłukac wnetrze i znow sie kochalismy... wiem ze moglo dojsc do zaplodnienia.... i bardzo bym chciala zeby tak bylo... no ale nei wiem(Sad:Sad
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale czy jest mozliwe ze podczasz plamien mam takie same bóle jak przy normalnej miesiaczce??
Powrót do góry
kasiam_1986

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to jest najbardziej prawdopodobne.
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurrcze w takim razie juz sie nie moge doczekac kiedy sie one skoncza zeby zrobic test;) mam nadzieje ze bede 2 kreski;)
Powrót do góry
kasiam_1986

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymam kciuki ale miesiączka w niczym Ci nie przeszkadza aby zrobic test
Powrót do góry
glamorousgirl007

PostWysłany: Sro Paź 08, 2008 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na wiekszosci pisze ze przeszkadza;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 23 z 42