Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiam_1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:32 pm Temat postu: |
|
|
100% pewnośc będziesz miała jak pójdziesz do ginekologa bo testy to nie zawsze się sprawdzają moja koleżanka zrobiła 3 zanim wyszło że jest w ciązy poszła do lekarza i okazało sie że jest w 3 tyg a w tym czasie testy wykazywały że nie jest nie ma to jak specjalista testy sa dla tych dziewczyn co sa w ciązy a nie chcą być jeszcze:) testy pocieszaja tylko te które jeszcze nie sa przygotowane na dziecko:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
glamorousgirl007
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:33 pm Temat postu: |
|
|
heheh tez fakt;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
glamorousgirl007
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:34 pm Temat postu: |
|
|
mi napewno by wyszlo ze nie jestem nawet jak bym byla;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiam_1986
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:37 pm Temat postu: |
|
|
hehe widze że strasznie chcesz mieć to dziecko życze Ci tego z całego serca i tak jak pisałam wcześniej trzymam kciuki daj znac jak i co:) pzdr:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
glamorousgirl007
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:39 pm Temat postu: |
|
|
dzieki;) jak bedzie juz wiaomo to napisze;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 11:42 pm Temat postu: |
|
|
glamorousgirl007 ty to dziewczyno mozesz kilka razy dziennie nawet nieźle ja bym chyba nie dała radki ale swoją drogą to w tym wieku naprawdę już chcesz mieć dziecko nie uważasz ze troszkę wcześno ja mam 21 lat i jeszcze sie nie wyszalałam Pozdrawiam daj znać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiam_1986
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 8:48 am Temat postu: |
|
|
każda dziewczyna jest inna jedne w wieku 18 lat sa powazne mysla juz o założeniu rodziny o dziecku i własnie w tym wieku odzywa się juz instynkt do bycia mama, drugie zaś maja 21 i więcej tak jak Ty]Madziu i lubia się bawic ja mam tak że raz juz bym chciała mieć dziecko bo fajnie jest chodzic z brzuszkiem i czuc że się ma w sobie takie maleństow a z drugiej nie jest mnie na to stać żeby utrzymac w chwili obecnej dziecko wiadomo większośc dzieci teraz rodzi się z "wpadki" ale sa one kochane i nawet jesli teraz bym była w ciazy kochała bym to dziecko:) wiec Madziulka szalej póki możesz a glamorousgirl007 trzymaj kciuki żeby byc w ciazy bo tego chcesz:) pozdrawiam was dziewczynki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Po jakim czasie dziewczyna moze czuc objawy tego ze jest w ciazy? Kochalem sie z moja kobietka prawdopodobnie w dni płodne lecz nie na 100%, ale do wytrysku nie doszło, czy moze byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinatomek17
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 9:38 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
Witajcie.Mam pytanko czy 2 dni po spodziewanej miesiaczce temperatura utrzymuje 37,5 przez caly czas ? czy niedlugo bede miala miesiaczke? od kilku dni jestem oslabiona i senna. To mam myslic ze jestem w ciazy??? prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 9:41 pm Temat postu: |
|
|
perez, już w pierwszym trymestrze może czuć. po dniach spodziewanej miesiączki bo wcześniejsze "objawy" mogą świadczyć o zbliżającym się okresie. skoro się kochaliście ale do wytrysku w ogóle nie doszło, to nie powinno być z tego ciąży
karolinatomek17, a robiłaś test? miałaś jakieś sytuacje, w których mogłoby dojść do ciaży
ps. przyłączyłam Twojego posta tutaj do tematu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|