Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia21*

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam pytanie ostatnio kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia i on skończył we mnie(było to dokładnie wczoraj hie hie) zrobilismy to rano i wieczorem, okres mam co 30-31 dni ostatnio miałam 1 października i we wrzesniu tez 1 czy są jakieś szanse że zaszłam w ciąże i że były to dni płodne bo szczeże mówiąc nie potrafie ich wyliczyć Razz Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, to mógł być już początek dni płodnych, więc szanse na ciążę są choć większe byłyby 2-3 dni później
Kasia21*

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe to spróbujemy dziś i jutro:) mam nadzieje że się uda za któryms razem
Powrót do góry
GOSIUNIA1985

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 8:13 pm    Temat postu: POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam mały problem ostatni okres miałam 21.09 potem po ok 2,5 tygodnia dwa dni plamienia i ostatnio miałam małe zawot głowy i brzuch i piersi mi się powiększyły a poza tym stasznie mi się apetyt powiększył czy mogę być w ciąży? Bardzo bym się ucieszyła... :d

-----edited by emilka------
nie krzycz - tak odbierany jest post pisany wielkimi literami.
temat przyłączyłam do pokrewnego tematycznie
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ustalmy najpierw czy kochalas sie ze swoim facetem w dni plodne? Ja mam podobna sytuacje, a staramy sie o dzidzie
Powrót do góry
malgos26

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. Mam pytanko, ostatni okres miałam 16 września, kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i do końca 26 września, czyli to był 11 dzień cyklu. Czy mogłam zajść w ciąże? Teraz okres powinnam dostać dzisiaj czyli 15 pazdziernika lub 16, boli mnie dół brzucha już od trzech dni ale okresu nie ma. Dodam że od dwóch tygodni bolą mnie piersi, jestem podziębiona i mam katar. Teraz jestem jakaś osłabiona i mam zawroty głowy, a zamiast okresu pojawił się jakiś biały śluz. Co o tym myślicie? Dzieki za odpowiedzi Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malgos26 napisał:
kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i do końca 26 września, czyli to był 11 dzień cyklu)

hmm jak dla mnie to 11 dc jest juz dniem plodnym Rolling Eyes zalezy tez jak dlugie masz cykle i czy regularne. Jesli czujesz bol w podbrzuszu to moim zdaniem ciotka idzie. Ale radze nasteopnym razem uwazac ze stosunkami do konca na pare dni przed owulacja, chyba ze planujesz zostac mama?
Powrót do góry
malgos26

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle mam mniej więcej tak co 29-30 dni i są regularne. Na razie nie planuję zostać mamą, ale jeżeli nią będe teraz to się strasznie ucieszę Smile Dzięki za odpowiedź Smile
Powrót do góry
GOSIUNIA1985

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 8:52 pm    Temat postu: Czy jestem w ciąży.... pomocy!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z mężem z moich wyliczeń to były dni płodne albo tuż przed p ok 2,5 tygodnia dostałam jakieś plamienie a poza tym to powiększył mi się brzuch troszkę mam nabrzmiałe piersi, duży apetyt nawet ostatnio zgagę i ciągle mi się chce spać a w sobotę jak byłam na uczelni to zakręciło mi się w głowie żę aż mało nie zasłabłam. czy ktoś może mi pomóc czy będziemy mieli w końcu dzidziusia? Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a test robiłaś?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42