Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kathy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 21, 2008 10:09 am    Temat postu: czy to Ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pewien problem. jakis czas temu kochalam sie z moim chlopakiem lecz wytrysk mial na zewnatrz pochwy.. czy w taki sposob moge zajsc w ciąże? od jakiegos czasu jestem strasznie nadpopudliwa, urosly mi piersi i bardzo bola... jak rano wstaje jest mi nie dobrze, mam nadmiar sliny w buzi. Mam czesto ochote na cos slodkiego.. wczoraj powinnam dostac miesiaczki i jej nie ma.. nawet nie czuje sie tak jak zazwyczaj przed miesiaczką...Piersi nigdy wczesniej mnie tak nie bolaly... sa spuchniete... dziwnie sie czuje. Prosze o szybką odpowiedz. Dziekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lut 21, 2008 12:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak wytrysk był na zew. to jak mozesz byc w ciazy? Neutral Smile niemozliwe. Wkrecasz sobie te objawy. nie martw sie. wszsytko jest ok. Laughing

Powrót do góry
wiki1981

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 10:02 pm    Temat postu: objawy ciąży - ból brzucha Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie - 2 dni temu miałam owulację i starałam się o ciążę a dzisiaj już pół dnia boli mnie podbrzusze - tak po środku, jakby mi tam poburczywało, ból przechodzi też w okolice jajników.
Czy któraś miała z Was też tak? Wiem, ze to strasznie wcześnie i aż nie nie chce mi się wierzyć że może to mieć zwiazek z ciążą?

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do wczesnych objawow
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze własnie teraz masz owulacje? skad ta pewnosc ze ona mineła? no chyba ze uzywasz testow owulacyjnych ? Wink.

Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki może nie możesz spać bo coś cie niepokoi.... a potem dbijasz sobie to w dzień...
Powrót do góry
roksana

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisze w tym temacie bo nie wiem gdzie zadac to pytanie:)
Odpowiedzcie mi na pytanie, jak to jest, że przy owulacji kiedy wystepuje sluż płodny(z tego wiem że jest chyba owulacja) kłują jajniki mocno, a po skończonej owulce kiedy jest juz sucho i śluz jest biały i wygląda jak krem zaczynają boleć piersi mimo że do okresu jest sporo czasu bo w granicach 2 tygodni. Jak to jest że piersi nie boła razem z jajnikami a zaczynaja bolec po owu. Zawsze piersi bolały mnie góra 3 dni przed @ a od dwoch cykli tak długo przed nią czuje je wyrażnie, że o dotykaniu nei ma mowy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dziwne jak nigdy tak nie miałaś, ale generalnie to normalne. przez całą drugą fazę cyklu mogą pobolewać piersi nawet.
sprezyna

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w tym cyklu też tak mam że ciągle bolą mnie piersi, sa takie ociężałe i bardzo wrażliwe, a wczśniej miałam tak jak ty, dawały o sobie znać przed samym okresem, i to nie zawsze
Powrót do góry
ewelcia85

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewnczyki powiedzcie mi jak mozna sobie badac szyjke macicy w pierwszych tygodniach ciązy po zapłodnieniu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idz do lekarza. on wie najlepiej jak to robic Smile poza tym-> nie jestes pewna na 100% ze to ciaza,wiec nie nastawiaj sie tak mocno bo potem mozesz sie rozczarowac. Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 7 z 42