Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kathy
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 10:09 am Temat postu: czy to Ciąża |
|
|
Witam. Mam pewien problem. jakis czas temu kochalam sie z moim chlopakiem lecz wytrysk mial na zewnatrz pochwy.. czy w taki sposob moge zajsc w ciąże? od jakiegos czasu jestem strasznie nadpopudliwa, urosly mi piersi i bardzo bola... jak rano wstaje jest mi nie dobrze, mam nadmiar sliny w buzi. Mam czesto ochote na cos slodkiego.. wczoraj powinnam dostac miesiaczki i jej nie ma.. nawet nie czuje sie tak jak zazwyczaj przed miesiaczką...Piersi nigdy wczesniej mnie tak nie bolaly... sa spuchniete... dziwnie sie czuje. Prosze o szybką odpowiedz. Dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 12:00 pm Temat postu: |
|
|
jak wytrysk był na zew. to jak mozesz byc w ciazy? niemozliwe. Wkrecasz sobie te objawy. nie martw sie. wszsytko jest ok. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki1981
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:02 pm Temat postu: objawy ciąży - ból brzucha |
|
|
Mam pytanie - 2 dni temu miałam owulację i starałam się o ciążę a dzisiaj już pół dnia boli mnie podbrzusze - tak po środku, jakby mi tam poburczywało, ból przechodzi też w okolice jajników.
Czy któraś miała z Was też tak? Wiem, ze to strasznie wcześnie i aż nie nie chce mi się wierzyć że może to mieć zwiazek z ciążą?
----edited by emilka----
temat przyłączyłam do wczesnych objawow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:49 pm Temat postu: |
|
|
moze własnie teraz masz owulacje? skad ta pewnosc ze ona mineła? no chyba ze uzywasz testow owulacyjnych ? . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 10:29 am Temat postu: |
|
|
wiki może nie możesz spać bo coś cie niepokoi.... a potem dbijasz sobie to w dzień... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Pisze w tym temacie bo nie wiem gdzie zadac to pytanie:)
Odpowiedzcie mi na pytanie, jak to jest, że przy owulacji kiedy wystepuje sluż płodny(z tego wiem że jest chyba owulacja) kłują jajniki mocno, a po skończonej owulce kiedy jest juz sucho i śluz jest biały i wygląda jak krem zaczynają boleć piersi mimo że do okresu jest sporo czasu bo w granicach 2 tygodni. Jak to jest że piersi nie boła razem z jajnikami a zaczynaja bolec po owu. Zawsze piersi bolały mnie góra 3 dni przed @ a od dwoch cykli tak długo przed nią czuje je wyrażnie, że o dotykaniu nei ma mowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:32 pm Temat postu: |
|
|
to dziwne jak nigdy tak nie miałaś, ale generalnie to normalne. przez całą drugą fazę cyklu mogą pobolewać piersi nawet. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja w tym cyklu też tak mam że ciągle bolą mnie piersi, sa takie ociężałe i bardzo wrażliwe, a wczśniej miałam tak jak ty, dawały o sobie znać przed samym okresem, i to nie zawsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelcia85
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Dziewnczyki powiedzcie mi jak mozna sobie badac szyjke macicy w pierwszych tygodniach ciązy po zapłodnieniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:07 pm Temat postu: |
|
|
idz do lekarza. on wie najlepiej jak to robic poza tym-> nie jestes pewna na 100% ze to ciaza,wiec nie nastawiaj sie tak mocno bo potem mozesz sie rozczarowac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|