Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelcia85
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
dziewczynki gdzies pisałam otym jak sie bada szyjke macicy w pierwszych tygodniach ciazy
Cholera jasna! EWELINA85-> przeciez 2 posty wyzej napisalas to samo! wiec po co znow ponawiasz pytanie?! jesli nie ma odp. to widocznie nikt jej nie zna..... ostrzegam ost. raz. potem bede kasowała!!!!! ---edited by Wind_Of_Hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:45 pm Temat postu: |
|
|
ale nie rozumem, o co Ci chodzi. o to, jak masz badać, czy jaka jest w ciąży? na początku ciąży najczęściej jest wysoko, twarda i zamknięta. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asieeek
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam:) mam pytanie..niewiedzialam gdzie mam je umiescic wiec tu napisze...od jakiego czasu mam twardy brzuch szczególnie na dole...a nigdy mi sie to nie zdazyło...pozatym ostatnio jestem strasznie zmeczona i chciałabym tylko spac... a kiedys kiedy dotykałam podbrzusza to poczułam w srodku jakby cos mi sie tak przesuwalo..co to moze byc?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Nooo i? Był seks? Bo tak to sobie możemy pisać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 12:00 am Temat postu: |
|
|
asieeek napisał: | a kiedys kiedy dotykałam podbrzusza to poczułam w srodku jakby cos mi sie tak przesuwalo..co to moze byc?! |
to z pewnością alien
żartuję, ale takie objawy jak opisujesz to może być np. zapalenie przydatków, albo np. pasożyty. napisz cos więcej, kiedy się kochałaś, czy i jak się zabezpieczaliście, czy robiłaś test? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asieeek
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 8:03 am Temat postu: |
|
|
to znaczy tak...sex był..kochalismy sie 2 miesiące temu...zabezpieczalismy sie prezwerwatywa...ale to chyba nie mozlwie zeby to było to..? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:21 am Temat postu: |
|
|
nie nie mozliwe po to jest gumka zeby chronic nie? jesli nie pekła to wszystko jest w porzadeczQ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamil1938
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Witam
kochalem sie z dziewczyna 27 marca to byl jej 18 dzień cyklu. Dokłanie 7 kwietnia dostała miesiaczki, dzisiaj jest 24 kwietnia i minelo od stosunku ok 4 tygodnie. Czy możliwe są już pierwsze objawy ciaży??? Dzisiaj strasznie bolal ja brzuch przez ok 1h. Twierdzi ze urusl jej brzuch troche. czy to mozliwe w tak wczesnie??? jutro zrobi test i bedzie wszystko jasne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
brzuch rosnie najwczesniej ok. 5 m-ca ! wiec nie ma mowy ze 4 tyg to juz widac.! poza tym test robi sie najwczesniej po 12 dniach od stosunku domyslam sie ze planujecie dziecko,wiec zycze powodzenia
aha jesli cykle sa regularne to 18 dzien jest juz na granicy z niepłodnymi i sa nikłe szanse na ciaze. najlepiej wspołzyc ok. 14-16 dnia - wtedy sa wieksze szanse. wiec jesli nie uda sie w tym m-cu to probojcie w next _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trzebinianka
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:57 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | jak wytrysk był na zew. to jak mozesz byc w ciazy? niemozliwe. Wkrecasz sobie te objawy. nie martw sie. wszsytko jest ok. |
Jak to nie mozliwe ???? Oczywiscie ze mozliwe, zanim dojdzie do wytrysku z penisa wydziela sie maz zdolna do zapłodnienia, mezczyzna tego nie odczowa, dlatego stosunek tz przerywany nie jest zadnym zabezpieczniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|