Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asia&Robert
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 10:51 am Temat postu: Termin |
|
|
Dzis termin, ale nic nie wskazuje na to ze mala pojawi sie na dniach, chociaz nie mamy za bardzo doswiadczenia w porodach )
Mala rosnie jak na drozdzach, oczywiscie wg. USG takze troche patrzymy na te wyniki z dystansem. Wymiary mieszcza sie w normach, gdyby nie wyniki DNA...
Wychodzimy wlasnie na KTG, postaram sie pozniej napisac pare slow wiecej
Udalo mi sie napisac pare slow w locie ))
Robert |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dagmara9017
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Trzymamy kciuki za Was i waszego aniołka!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Dagmaro:) Twoja Córeczka jest tylko troszeczkę starsza od mojej:) Ucałuj Kruszynkę i jak możesz to Nam Ją pokaż
Asiu i Robercie: Ja termin miałam na 12 kwietnia, a urodziłam 3 maja:) Moja Malutka w tyłku miała ten świat:) Nawet się nie chciała przewrócić do porodu, więc nóżkami wychodziła i wcale Jej się nie spieszyło Trzymam za Was kciuki, mam jeszcze świeże wspomnienia z porodu, więc wiem, co teraz przeżywacie. Bądźcie dobrej myśli! Pozdrawiam:) _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
margolcia66
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 11:47 pm Temat postu: |
|
|
Kochani!
Od niedzieli jestem już mamą Aniołka.W sobotę na USG okazało się że synkowi nie bije serduszko.Mój ukochany Staś urodził się po 12 godzinach wywoływania porodu, ważył 1220 g i miał 44 cm, miał taką śliczną buzię .....
Razem z mężem ucałowaliśmy i przytuliliśmy naszego chłopczyka.
Jestem szczęśliwa że go urodziłam i Bogu dziekuję że podjeliśmy słuszną decyzję chociaż moje mysli w ciąży były okrutne i wstydzę się tego bardzo....
We środę pochowaliśmy naszego skarba....
Serce mi pęka, tęsknię , płaczę .....nie myślałam że to tak strasznie boli.....
Teraz wiem że to moje trzecie macierzyństwo było moim ogromnym szczęściem tylko dlaczego tak późno sobie to uświadomiłam? Dlaczego dopiero teraz kiedy straciłam swoje dziecko? Nie wiem czy sobie wybaczę że Cię Synku tak mało kochałam......
Za późno zrozumiałam to o czym pisałyście, że trzeba kochać te nasze dzieciaczki tak mocno i długo jak tylko można.
Życzę Wszystkim żeby Wasze dzieciątka były miłością, radością i spełnieniem.
Asia i Robert - jestem całym sercem z Wami
Małgosia
mama Aniołka Stasia (*) 18.09.2011
Powrót do góry Dodaj do | |
|
Powrót do góry |
|
|
|
margolcia66
|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Mój Aniołek Staś
Małgosia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 10:37 pm Temat postu: |
|
|
[*]
. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justin
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
margolciu-bardzo mi smutno, ze stało się tak jak się stało. Musisz być silna dla swoich dzieci które są przy tobie. Twój Staś na pewno nie chce widzieć ciągle płaczącą mamusię.
Nie myśl sobie, że piszę te słowa z łatwością-serce mi pęka i to coraz częściej ale własnie ta myśl pomaga mi jakoś przetrwać.
Dziś mija 10 miesięcy jak urodziłam swojego syneczka, jest mi bardzo ciężko a kiedy widzę matki z którymi "chodziłam w ciaży" to... ach:( chodzę na grób swojego syneczka, zapalam znicza, wyrywam chwasty i jestem zła na to wszystko. Wszyscy w koło są w ciąży tylko nie ja i to już mi zaczyan przeszkadzać ale wiecie co??? ja wierzę że i ja bedę szczęśliwą mamusią a na pytanie koleżanki, która zapytała gdZie jest Bóg odpowiedziałam, że jest- właśnie dając mi TAKI PREZENT W POSTACI MOJEGO SYNUSIA KAROLKA- dał o sobie znać, A motyl fruwajacy dziś przy grobie mojego syneczka......
trzymajcie się moje siłaczki drogie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
margolcia66
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Justin,
bądź dobrej myśli bo ja wierzę że będziesz przynajmniej jeszcze raz mamą.
Poproszę mojego Stasia żeby wymodlił dla Ciebie upragnione dzieciątko.
Małgosia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie martw sie justin, na pewno jeszcze powiesz nam o 2 kreseczkach. Z reszta wierze, ze wszystkie sie kiedys tym pochwalicie. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana81
|
Wysłany: Sro Wrz 28, 2011 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Margolciu66 bardzo mi przykro ale wierzę że naszym aniołkom w niebie jest na pewno lepiej i nie cierpią tu na ziemi.
Dziewczyny jestem w ciąży zobaczyłam II kreseczki i bardzo się cieszę. Modlę się żeby tym razem było wszystko dobrze. Jak narazie mało kto wie boję się zapeszać. jestem już po badaniu na przeziorność karkową i jak na razie jest wszystko dobrze.
Pozdrawiam i tobie justin też tego życzę z całego serca:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|