Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
izal
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Mała jest piękna,gratulacje:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 12:11 am Temat postu: |
|
|
Sliczna jest. Taka do przytulania.
I miala racje bo nigdzie nie ma lepiej jak u mamy.
Mysle, ze nie macie, jak na razie, sie czym martwic. Bedzie dluuugo dla was pociecha
Ja wyladowalam w Holandii, ale nawet jej nie zwiedzilam bo zaraz musialam wracac.
Jakos ostatnio Kubus dal o sobie znac. Chcialam jechac na cmentarz, ale zamykaja go o 17:00 wiec nie moge doczekac sie weekendu.
Dodano po 3 minutach:
Faktycznie, babocha z tej waszej Marianki. Moj Kubus mial w 40 tyg 2,62kg i 48cm. Silna babeczka. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 11:25 am Temat postu: |
|
|
Hej!!
Gratuluję Córeczki:) Jest śliczniutka i taka podobna do mojej Wiktorii w pierwszych dniach na świecie:) Chociaż Moja taka duża nie była
Życzę powodzenia i szybkiego powrotu do domku wraz z Córeczką
P.s. Holandia jest najpiękniejszym państwem na świecie:) Mi się podoba i nie chcę z Niej wyjeżdżać.... _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asia&Robert
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 11:31 pm Temat postu: Marianna |
|
|
Witam,
wlasnie konczy sie kolejny dzien niepewnosci i strachu przed pozytywnym mysleniem o przyszlosci naszego szczescia...
Dziekujemy za wszystkie mile slowa
Nie zapeszajac, mamy bardzo duzo szczescia i Marianna jak do tej pory funkcjonuje jak normalne, zdrowe dziecko
Przynajmniej na razie.
Zobaczymy jak jutro, ale dzis rano zaczela juz przybierac na wadze )
Dopiero 10gram, ale zawsze ) zobaczymy jutro.
Obecnie wazy 2590, wczoraj wazyla 2580, przedwczoraj 2590.
Pare nowych fotek ;
Wszedzie dobrze, ale u Taty najlepiej ))))
Mistrz Joda
Silowanie z Tata
Pozdrawiamy,
Asia i Robert ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana81
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Asia&Robert bardzo Wam gratuluję szczęśliwego rozwiązania malutka jest po prostu prześliczna.
Teraz życzę szybkiego powrotu z Marianną do domu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Asia&Robert czy Malutka urodziła się na Karowej? _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga31
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Poryczalam sie jak bobr patrzac na jej zdjecia. Taki maly, niewinny szkrabik i tyle jeszcze musi przejsc, ze az serce peka. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli .....
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asia&Robert
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 10:52 pm Temat postu: Marianna |
|
|
:
Nie, byl to 2. szpital w kolejce )
Mala przyszla na swiat i chwilowo jeszcze zamieszkuje w IMID-zie (na terenie szpitala Wolskiego przy ul.Kasprzaka).
Pracuje tam lekarz ktory bardzo nam pomogl, ktory wczesniej wykonywal USG w czasie ciazy w pywatnej klinice i zaoferowal nam pomoc w wykonaniu badan genetycznych w panstwowym szpitalu.
A nastepnie zadbal o dalsza opieke merytoryczna i praktyczna, bez niego nie poradzilibysmy sobie z tak ciezka i skomplikowana sytuacja......
Jestesmy pewni ze jest to osoba dzieki ktorej bylismy i jestesmy w stanie probowac podniesc ciezar calej sytuacji......
Dziekujemy calemu personelowi tego szpitala, poniewaz wszyscy razem z nami na swoj sposob przezywali cala sytuacje, co bylo bardzo mile
Wlasnie wrocilismy z karmienia malej butelka, zjadla wlasciwie cala swoja wieeeeelka porcje )))) Troszke sie meczy, ale nie sinieje.
Jestesmy z niej straaasznie dumni. Nie jest juz podlaczona pod zadna aparature, oddycha samodzielnie bez dodatkowego tlenu.
Czekamy na kontakt z Warszawskim hospicjum ktore bedzie pilotowala "powrot" malej do domku ))))) !!!!!! Nie mozemy sie juz doczekac.......
Nie wiemy co bedzie jutro, nie wiemy co bedzie za tydzien, ale na razie cieszymy sie z cudu ))
Kazde dziecko jest wyjatkowe, nie mozna od razu wszystkiego przekreslac. Nalezy jednak uwazac na budowaniu sobie niepotrzebnie nadziei... niestety nasze dzieci maja wade ktora wymaga cieszenia sie dzis..... nic nie wiemy co jutro......
Robert |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wioletta40
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 12:45 pm Temat postu: |
|
|
C co co bzesc wszystkim dziekuje za szybka odpowiedz i wsparcie duchowe.Moja Ania jest moim 5 dzieckiem urodzilam ja w wieku 39 lat tamte dzieci sa zdrowe. Wy jestescie przewaznie mlode rozumiem wasze obawy o nastepne dziecko. Ja i tak jestem szczesciara moja coreczka niedlugo skonczy 17 mc. Bede sie tu pojawiac co jakis czas bo mam nie wiele czasu i problemy z siecia. Pozdrawiam Wioletta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wioletta40
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2011 8:42 am Temat postu: |
|
|
Marianka jest codna i rzeczywiscie jak na ZE duza. Moja ANUSIA wazyla zaledwie 1980g.Karmiona byla na poczatku sonda i nie wiem dlaczego nie pozwolono odciagac i podawac mojego pokarmu. Wasza malenka je z butelki to duzy plus my karmilismy 2 godziny Anie butelka i po 3-4 mc wyrobilismy jej odruch ssania poza tym kupilismy smoczka ktory tez jej w tym pomogl teraz zjada ladnie kaszki z butelki a zupki i deserki zjada lyzeczka. Na razie nie myslimy nawet o pegu ale ponoc jej to grozi czeste infekcje oslabiaja ja bardzo i wtedy tez slabo zjada. Powiedzcie mi kochani jak z piciem u waszych dzieci bo u mojej Ani slabo .
Dodano po 1 minutach:
Marianka jest codna i rzeczywiscie jak na ZE duza. Moja ANUSIA wazyla zaledwie 1980g.Karmiona byla na poczatku sonda i nie wiem dlaczego nie pozwolono odciagac i podawac mojego pokarmu. Wasza malenka je z butelki to duzy plus my karmilismy 2 godziny Anie butelka i po 3-4 mc wyrobilismy jej odruch ssania poza tym kupilismy smoczka ktory tez jej w tym pomogl teraz zjada ladnie kaszki z butelki a zupki i deserki zjada lyzeczka. Na razie nie myslimy nawet o pegu ale ponoc jej to grozi czeste infekcje oslabiaja ja bardzo i wtedy tez slabo zjada. Powiedzcie mi kochani jak z piciem u waszych dzieci bo u mojej Ani slabo . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|