Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Paź 13, 2011 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej:)
Moja Wiktoria rozpoczęła rehabilitację, chyba znalazłam kardiochirurga, który zechce Ją zoperować (Gdańsku - macie jakieś informacje na ten temat?) Ogólnie moje Dziecko strasznie dużo się śmieje:)
Podałabym link do obejrzenia filmu, ale i tak mi go wytnąSmile
Pozdrawiam:)

Dodano po 2 godzinach 8 minutach:

No i... W poniedziałek jedziemy do Gdańska, jeśli wszystko będzie ok, to we wtorek operacja. Beczę jak bóbr.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kinga31

Wysłał podziekowań: 0

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Paź 13, 2011 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze. To przeciez dla jej dobra.
To wielki sukces, ze znalazl sie ktos kto zachcial zoperowac serduszko dzieciaczka z ZE. Takich to ze swieczka szukac.
3mam za was mocno kciuki.

Dodano po 2 minutach:

Bardzo chetnie bym go zobaczyla, ale moderatorzy sa okrutni.

Dodano po 1 minutach:

Moze przeslij mi linka na prywatna?

Powrót do góry
Asia&Robert

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo, gratulacje Wink)))
Oczywiscie daj znac jak postepy, trzymamy kciuki !!!!

Ja rowniez poprosze o link do filmiku.

Jak wszystko dobrze pojdzie, ze strony formalnej, zabieramy mala we wtorek do domku.... juz nie mozemy sie doczekac.....

Robert
Powrót do góry
Emilka1988

PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Linki przesłane:)
Asia&Robert wiecie gdzie mogę ściągnąć film o Zespole Edwardsa?

Może ktokolwiek wie jak mogę znaleźć ten film?

Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja go mam ,ale na nagrywarce tylko z dyskiem i zabezpieczeniem przed przegraniem... ale cos wymysle....
Powiem szczerze ze mnie jakos nie zachwycil...
Powrót do góry
margolcia66

PostWysłany: Pią Paź 14, 2011 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka, ściskam mocno Ciebie i Wiktorię i trzymam za Was kciuki.
Musi być dobrze !!!

Asia i Robert , Marianna jest cudna!!!
Dobrze że jestescie pod opieką Warszawskiego Hospicjum bo tam są wpaniali ludzie.
Ucałujcie malutką w moim imieniu a Wam życzę powodzenia.
Małgosia
Powrót do góry
Wioletta40

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Emilko moja Ania od poczatku miala odruch ssania karmilismy ja na poczatku po 2godz a reszte miala wlewane sonda dodatkowo kupilismy jeszcze smoczka ktorego chetnie ssie do dzis

Dodano po 10 minutach:

Ania pieknie zjada z butelki i lyzeczka ale teraz po 2 zapaleniach pluc jedno odzachlystowe zdarza sie ze wymiotuje. Sory ze pisze na tym portalu ale nie ogarniam jeszcze internetu iklawiatury mam tez bardzo malo czasu dziekuje serdecznie wszystkim za wsparcie
Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Sro Paź 19, 2011 8:28 pm    Temat postu: Marianka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka1988 :
daj koniecznie znac jaki wynik konsultacji, czy byla operacja itd.
Trzymamy kciuki !!!!!!!!

U nas jak na razie wszystko ok, nie zapeszajac, jutro mielismy zabrac Marianke do domku, ale panuje epidemia kataru na oddziale niemowlakow... i musza sprawdzic wyniki krwi.....
jutro moze cos bedziemy wiedzieli.....
Nie mozemy sie juz doczekac........ !!

Robert
Powrót do góry
Emilka1988

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
Ponieważ byliśmy niezdecydowani co do operacji. to się nie odbyła. Następny termin umówiliśmy na 8 listopada i niestety dalej nie wiemy czy dobrze robimy. Szanse na powodzenie są małe, coś jak pół na pół, poza tym nie jest powiedziane, że będzie lepiej. Z drugiej strony jeśli się Jej nie zoperuje to dożyje maksymalnie roku, bo mimo, że dobrze wygląda, to po echo serca wyszło, że jest bardzo źle. Jest mi smutno, przykro, mam żal do całego świata, i ciągle jedno pytanie: DLACZEGO? Decyzja jest trudna, chciałabym żeby kto inny ją podjął, albo, żebym wybrała tą która jest lepsza...

Powrót do góry
margolcia66

PostWysłany: Czw Paź 20, 2011 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka,

strasznie trudna sprawa ale wiem że podejmiesz decyzje, która bedzie najlepsza.
Przytulam mocno!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41