Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olaM

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2012 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asia&Robert super wiadomosci! Najwazniejsze, ze Kostek zdrowy:) a na coreczke przyjdzie jeszcze czas:)

Emilka1988 chyba sie pogniewamy:P
Ja takze gratuluje! Kluseczka z tej Twojej Asienki:) Jest sliczna:) Buziaki dla Was.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
minka35

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2012 1:34 am    Temat postu: Witajcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem mama Aniolka Danielka,ktory urodzil sie z ZE i zyl tylko 5 tygodni.

O chorobie Synka dowiedzialam sie w ciazy w 27 tyg., na skanie wykryto wade serca, a po porodzie okazalo sie ze sa takze inne wady.

Czytalam to forum tuz po diagnozie i pozniej ,ale jakos nie mialam sily sie odezwac. Teraz mija rok od odejscia Synka, wszystko wraca ze zdwojona sila, a ponadto oczekuje Danielka braciszka, jestem teraz w 20 tyg, ciazy, i caly czas jest lek, czy wszystko ok bedzie tym razem.

Na chwile obecna mialam skan polowkowy i wyszlo wszystko ok, takze test potrojny na choroby genetyczne pokazal niskie ryzyko.

Widze ze sa tutaj mamy oczekujace kolejnych dzieciaczkow, bede trzymala kciuki za Wszystkich i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie na liste:)

POzdrawiam Was serdecznie

Minka
Powrót do góry
anial78

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2012 10:31 am    Temat postu: ze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was kochani . U nas bez zmian miesiace lecą jak narazie bez żadnych problemów ,malutka jest okazem zdrowia bardzo żywiołowa i szykuje sie do raczkowania. Kazdy dzień przynosi mi ogromną radość kiedy wstaje i widze usmiechnietą buźkę mojej kruszyny, ale nie zmienia to faktu ze mimo tego wszystkiego nie ma dnia bym nie myslała o mojej Jagódce nie ma dnia bym nie teskniła za nia i złapałam sie na tym ze ciagle o niej mówie czasami na mnie patrza o czym ja mówie a ja zachowuję sie tak jak by była wśód nas i powiem wam ze jest mi z tym dobrze...... pozdrwaiam cieplutmo wszystkie dzielne mamusie i trzeba mysleć że bedzie dobrze pozdrawiamy was goraca i życze duzo zdrówka Ja i Jowitka papapapa.

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/839/201208013.jpg/][/URL]
Powrót do góry
minka35

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2012 12:35 am    Temat postu: ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AniaL78, ale masz sliczna coreczke.

Pozdrowienia gorace.
Powrót do góry
justin

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2012 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO Emilka ale nam niespodziankę zrobiłaśSmile Mała jest piękna i życzę wam dużo zdrowka. Zarazem troszkę zazdroszczę, ze masz ją juz przy sobie- ja jeszcze troszkę musze poczekać ale póki co i wierzę, że tak będzie do końca- wszsytko jest ok, maleństwo rośnie zdrowo, ja tez dobrze się czuję wiec...czekam na marzec z niecierpliwosciąSmile Pozdrawiam wszsytkie mamusie, które czekają lub maja swoje kruszynki przy sobie. Milego dnia
Powrót do góry
kinga31

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Wrz 24, 2012 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajne te "nasze" dzieciaczki hi hi

Powrót do góry
Johana26

PostWysłany: Wto Paź 02, 2012 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie!!!!!
po pierwsze gratulacje dla was i zdrowka dla waszych bobaskow.

30.09.2012 Kornelka przegrala walke ze swoja choroba, odeszła do lepszego miejsca, do nieba do Boga ,do Aniołkow. Ale czoje ze jest z nami ze nas wspiera zebysmy sie nie zalamali.

Pozdrawiam was serdecznie i wspieram
Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Sro Paź 03, 2012 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Och...bardzo mi przykro. Zapalam świeczkę dla Malutkiej [*].
Musicie sie teraz wspierac nawzajem zeby przetrwac te smutne chwile...
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Sro Paź 03, 2012 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Johana26 bardzo Ci współczuję... Żadne słowa nie ugaszą Twego bólu, jednak chcę abyś wiedziała, że możesz zawsze do mnie pisać - kiedy tylko poczujesz taką potrzebę. Wiem, że będzie Ci teraz ciężko i wcale nie powiem Ci, że później będzie lepiej, bo pamięć o Twojej Kornelce pozostanie na zawsze, a wraz z tym ból i żal... Musisz być silna dla swojej starszej Córeczki - Ona Cię potrzebuję.
Trzymaj się! Słońce jeszcze wyjdzie zza chmur...

Powrót do góry
Juliana

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Paź 03, 2012 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również przesyłam wyrazy współczucia. Pociesza mnie tylko jedno,iż nasze maleństwa nie muszą cierpieć.Moje słoneczko miało 2miesiące,mogło jeszcze świecić,ale jednak zgasło...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41