Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zawsze razem
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Eh Nasza Julcia od wczoraj zle wyglada znowu zaczely sie bezdechy i ataki placzu zrobila sie taka szara i poki co caly czas spi... Wczoraj bardzo mnie wystraszyla..
Mamy nadzieje ze uda sie jej to przejsc! Taka silna z niej dziewczynka! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
akg
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 11:18 pm Temat postu: |
|
|
zawsze razem napisał: | Eh Nasza Julcia od wczoraj zle wyglada znowu zaczely sie bezdechy i ataki placzu zrobila sie taka szara i poki co caly czas spi... Wczoraj bardzo mnie wystraszyla..
Mamy nadzieje ze uda sie jej to przejsc! Taka silna z niej dziewczynka! |
napisz proszę co z maleństwem, pomodlę się dzisiaj za nią |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zawsze razem
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 5:04 pm Temat postu: |
|
|
Nasza kruszynka dostala leki i wszystko ustapilo, zostal tylko katarek. Lekarka mowila ze niestety takie napady moga czesto sie pojawiac ale nie musza. Oby juz ich nie bylo bo bardzo to przeraza gdy sie widzi dzieciatko w takim stanie.
Dzisiaj juz wrocil Julce normalny kolorek i przestala ulewac Znow zaczyna po swojemu gadac Podziwiam i bardzo sie ciesze ze dzieciaczki pomimo takiej choroby tak mocno walcza i chca zyc!!! Powinnismy sie od nich uczyc i brac przyklad
akg my rowniez bedziemy sie za Was modlic i trzymac kciuki!
Dodano po 2 minutach:
Pozniej wrzuce obecne zdjecie Julki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Hej:)
Ooo miałam pisać i Asia mi nie pozwala... _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zawsze razem
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Emilka sliczna ta Twoja dziewczynka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justin
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Emilko - jest taka fajniutka, widac szczęśliwe dziecko:) dbaj o siebie, idź do lekarza z tymi bolączkami swoimi-niech cię dokładnie zbada. a jesli to na tle nerwowych to... dbaj o siebie.
Akg bardzo się cieszę, ze podjęłas taka a nie inna decyzję.
Dziewczyny a co u was? Asia,Robert, mamusiu Oliwki, mamo Alicji i pozostałe dzielne mamusie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sledzjulita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 9:32 pm Temat postu: |
|
|
U nas OK, próbujemy postarać się o dwie kreseczki na teście ale na razie bez rezultatów, na dodatek załapałam jakies cholerstwo, gardło katar i kaszel coraz bardziej sie nasilają, domowe sposoby nie przynoszą ulgi chyba trzeba będzie isc do lekarza tylko obawiam sie ze powie mi iz dopóki nie okaże sie czy są te moje upragnione dwie kreseczki nic przepisać mi nie może.
Znacie jakies sposoby na ból gardła oprócz płukanek wody z sodą, picia ciepłych napoi???
Pozdrawiam Was wszystkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Juliana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Gru 14, 2012 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,uważam,że dopóki nie będziesz miała tych dwóch kreseczek to nie masz czym się obawiać.Zwykłe tabletki na ból gardła czy na przeziębienie,a nawet antybiotyk na pewno ci nie zaszkodzi.Zapewne jak już będziesz w ciąży to lekarz ci przepisze takie tabletki,aby nie zaszkodzić dziecku.A póki co to martw się o siebie,wylecz się dobrze z choroby,a potem to już powodzenia. Daj oczywiście znać jak się pojawią kreseczki.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zawsze razem
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 12:07 am Temat postu: |
|
|
Nasza Julcia
"Duuuzo rosne i jestem bardzo ciekawa otoczenia "
Dodano po 2 minutach:
"A na tym zdjeciu jestem z moja nowa grzechotka Biedronka, Mikolaj mi przyniusl Duuuzia co niee... "
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 11:46 pm Temat postu: |
|
|
Fajny Bąbelek:) A jak paluszki do buźki wkłada:) Dużo zdrówka Juleczce życzę, aby rosła duża i zaczęła sama jeść
P.s. Jakiej sondy używacie? Zwykłej, czy sylikonowej?
Mam chwilkę to napiszę
Aśka rośnie jak na drożdżach, praktycznie znosiła już większość ubranek po Wiktorii! A ma dopiero 3 miesiące. Mam dla Niej 3 kombinezony zimowe na rozmiar 3-6 miesięcy, ale wszystkie za małe!
Ze mną dalej coś nie tak, porobiłam badania krwi, moczu i wszystko ok, ob tylko podwyższone. Usg brzucha w porządku, gastroskopię i kolonoskopię muszę jeszcze zrobić, ale zarejestrować się mogę dopiero po Nowym Roku. Także poczekamy... Z tego wszystkiego mleko mi chyba zanika, aż dziwne, bo niby nic stresującego się nie dzieje, ale chyba sama siebie nakręcam. Przy Wiktorii było odwrotnie, nawał mleka - do końca... A sytuacji stresujących było o wiele więcej. Mój mózg chyba jaja sobie ze mnie robi.
Co do psychologa - chyba się wybiorę, mam ochotę wyrzucić wszystko z siebie, reset by mi się przydał, nie jednej z Was pewnie też? Czuję się taka ograniczona, nie mogę się wyluzować, co Wam powiem to Wam powiem, ale od ponad 3 lat się nie napiłam - a mam ogromną chęć się zapomnieć, tak na chwilkę. Wiem, brzmi to tak, jakbym chciała uciec od problemów i zanurzyć je w alkoholu, może i coś w tym jest...
Są dni, kiedy wszystko jest w porządku, kiedy nie mam czasu na głupie myślenie, jestem szczęśliwa, a czasami zbiera mi się na płacz z byle powodu. Ma ktoś sprawdzony przepis na udane życie? Chętnie skorzystam, bo już męczę się sama ze sobą
A tak w ogóle to czekam na zdjęcia:) Zawsze mi humor poprawiają
Pozdrawiam:) _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|