Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mika13
Wysłał podziekowań: 18 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2013 9:02 am Temat postu: |
|
|
Bardzo mi przykro Mamo Olivki
śliczna była z niej dziewczynka
trzymajcie się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Dziewczyny...
Jakoś nie mogłam się przemóc, żeby napisać, czytałam i beczałam na zmianę. Za każdym razem gdy włączałam forum, bałam się że przeczytam coś nie dobrego, Mika, Hubi, Wawe, Lenuchna - moje myśli krążyły wokół Was - miałam nadzieję, że się Wam "uda", Lenuchna Tobie życzę z całych sił aby wszystko poszło jak najlepiej!
A teraz do Mamy Olivki... Wiesz, od samego początku Twoja Córka dawała mi nadzieję, utożsamiałam Ją z Wiktorią, ponieważ urodziły się w tym samy dniu i miesiącu, każde Twoje wiadomości chłonęłam, ponieważ Twoja Córeczka była jakoś wyjątkowo dla mnie bliska... I szczerze, nie pomyślałabym że odejdzie tak nagle i szybko - zwłaszcza, że prowadziliście dość intensywne życie, a Malutka dawała radę. I ten Jej uśmiech na twarzy... Pod wpływem impulsu, wzięłam do reki album ze zdjęciami Wiktorii i pół nocy przepłakałam, znowu zastanawiając się dlaczego!
I jak można powiedzieć matce, ojcu którzy stracili dziecko żeby byli silni? Niech ktoś mądry mi to wytłumaczy? Przecież po śmierci dziecka świat przestaje istnieć... _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mika13
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 6:11 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Emilka za te słowa
dziś mija 6 tygodni, byłam u mojej gin na badaniu ze mną wszystko ok
odebrałam też wyniki morfologi i byłam zaskoczona, od lat nie miałam tak idealnych wyników, dzięki Kubusiowi jestem zdrowsza
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenuchna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 7:46 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki Emilka, ja po wiadomosci o odejsciu Olivki znow mam dola. piszesz ze zyczysz mi aby wszystko poszlo jak najlepiej, a ja juz sama nie wiem co w tym przypadku byloby najlepsze. Z jednej strony mysle ze chcialabym spedzic choc troche czasu z Lilianka, a z drugiej strony myslac egoistycznie im dluzej bym ja miala, tym ciezej by bylo sie z nia rozstac. Teraz juz nie mam zadnych zludzen i wiem ze ona pewnego dnia i tak mnie opusci.
Mika pamietam jak ty pisalas bedac jeszcze w ciazy ze chcialabys zatrzymac Kube w brzuchu jak najdluzej, nie chcialas zeby sie porod juz zaczal. ja wtedy myslalam "co ona mowi? ja juz bym chciala miec wszystko za soba bo ta niepewnosc jest najgorsza". ale teraz im blizej porodu tym bardziej mysle tak jak ty. jest mi dobrze tak jak jest. mam Lile w brzuchu ona nie daje mi o sobie zapomniec bo wierci sie jak szalona i jak kiedys kazdy jej kopniak wywolywal lzy, tak teraz sie ciesze i chce wiecej. gdybym mogla to bym ja na zawsze w brzuchu zatrzymala.
To co my wszystkie tu przezywamy jest okrotne i niesprawiedliwe i czesto sie zastanawiam czemu Bog na to pozwala??? Ja bardzo przezylam odejscie kazdego z waszych dzieci, bo uswiadomilo mi to jakie nasze dzieci sa/byly kruche i ze ja tez pewnego dnia strace Lile. nie wiem jak ja sobie z tym poradze. Wiem ze nie powinnam teraz o tym myslec i powinnam sie cieszyc ze Lila nadal jest ze mna ale to wszystko tak samo przychodzi...
trzymajcie sie dziewczyny. dzieki ze jestescie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wawe
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 8:20 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Emilka za pamięć....
dziś Kubuś skończyłby m-c...mimo, że był z nami tylko 9 m-cy powoli odkrywamy jak dużo Nam dał....
Lenuchna, Tobie dużo sił i wykorzystaj ten czas kiedy Lila jest z Tobą jak najlepiej...te chwile potem mogą Ci dużo pomóc i dużo dać...pomyśl już dziś co daje Ci Lila... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hubi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Mamo Olivci strasznie mi przykro, taka śliczna, kochana dziewczynka
Lenuchna ja tak bardzo chciałam, żeby mój synuś był jeszcze ze mną, że choć wiedziałam, że już się nie rusza, przeciągałam wizytę u lekarza z dnia na dzień, miałam jeszcze nadzieje, że każdy skurcz brzucha to przeciąganie się mojego dziecka ale tak nie było, dostałam stan zapalny i sama bym się pożegnała z tym światem, strasznie za nim tęsknię a widziałam go tak krótko
Lenuchna ciesz się każdym dniem z córeczką , życzę Ci żeby było tak jak sobie wymarzysz
Dzięki Emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mika13
|
Wysłany: Sro Kwi 10, 2013 8:30 pm Temat postu: |
|
|
a mam jeszcze takie pytanie co napisałyście na pomniku swoim Aniołkom, bo ja się jakoś nie potrafię zdecydować |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 10, 2013 8:36 pm Temat postu: |
|
|
"Gdyby łzy mogły wskrzeszać
a miłość uzdrawiać,
byłabyś z nami Córeczko"
I drugi, ściągnięty od OliM, również mamy Wiktorii...:
"Nie mówimy Ci żegnaj, lecz do zobaczenia" _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mika13
|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 1:04 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Emilka
Lenuchna, a Ty jak tam się czujesz?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
keiti78Zg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 4:46 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny jak jest w Polsce czy ZE mozna poddac terminacji?, nie wiem czy dobrze napisałam, ale szukam informacji na ten temat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|