Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga31

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 30, 2012 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super wiadomosci. Gratuluje i bardzo sie wraz z Wami ciesze choc mialam to samo uczucie strachu az do konca mimo, ze po kazdym usg mowiono, ze jest ok.

Tym razem na pewno sie uda.
Dbajcie o siebie Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 30, 2012 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coraz weselej na forum:) Asiu Wam takze serdecznie gratuluje:) Mam nadzieje, ze i Ja niedlugo bede mogla sie pochwalis tak wspaniala wiadomoscia:)
Powodzenia Kochani:) trzyyyyyyyymam mocno kciuki i odzywajcie sie co tam z wasza Trojeczka:)
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Wto Lip 31, 2012 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Asiu:)
Fajnie, że w końcu się odezwałaśSmile
Ja też bym na Twoim miejscu nie robiła amniopunkcji:) Powodzenia życzę i oby czas Wam szybko zleciałSmile

P.s. Co do psychologa - chętnie bym się wybrała, lecz obawiam się, że na moim zadupiu to nie możliwe. A w tej chwili nie mam ochoty szukać kogoś kompetentnego.

Pozdrawiam:)

Powrót do góry
Asia&Robert

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 04, 2012 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki dziewczyny Smile

U nas wygląda na to że wszystko super - prawdopodobieństwo wszystkich trisomii wyszło bardzo niskie więc darujemy sobie badania inwazyjne. Tylko najgorsze że ani ja ani Robert nie potrafimy tak do końca się cieszyć - z Marianką było zupełnie inaczej, każde usg na tym etapie cieszyło a teraz tylko uspokaja na chwilę. Teraz 7 tygodni do następnego - ciężko będzie.

Teraz jeszcze załatwiamy nagrobek dla Marianki no i dzisiaj kończyłaby 10 miesięcy - nawet nie potrafię sobie wyobrazić jaka by była, w końcu prawie dwa razy starsza niż ją pamiętam Sad

Emilka - co do reakcji na dzieci to ja niestety też tak mam. Właśnie zrezygnowałam z wyjazdu ze znajomymi bo wszyscy z dziećmi - przekrój od 2 miesięcy do kilku lat. A ja się po prostu rozklejam lub wkurzam (ostatnio raczej to drugie) i wypocząć na pewno by mi się nie udało. Ale powoli, na krótsze spotkania jakoś już daję radę, w końcu nie mogę odciąć się od wszystkich i zamknąć w domu.

Pozdrawiam,
Aśka
Powrót do góry
sledzjulita

PostWysłany: Sro Sie 08, 2012 2:41 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje Wam Asiu i Robercie, trzymam za Was kciuki i za wasze maleństwo SmileSmile. Powiedz mi ile u ciebie czasu minęło od urodzenia Marianki do zajścia w następną ciążę? Bo ja strasznie się boje lekarz powiedział mi że od września możemy sie starać z mężem, wszystkie badania mam ok ale jakoś sie boję.
Pozdrawiam Julita
Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Pią Sie 10, 2012 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Julito Smile

U nas pomiędzy urodzeniem Marianki a dniem od którego liczona jest obecna ciąża minęło dokładnie 7 miesięcy. Chęci przeważyły nad strachem - mam nadzieję że słusznie.

Pozdrawiam,
Aśka
Powrót do góry
kinga31

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Sie 10, 2012 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I bardzo dobrze. Trzeba bic checiom brawo Very Happy

Powrót do góry
sledzjulita

PostWysłany: Pią Sie 10, 2012 10:59 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno słusznie Smile
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Sro Sie 22, 2012 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej:)
Mam pytanko... Odnośnie pomnika... Już jakiś czas próbuję znaleźć wzór, który mogłabym zanieść kamieniarzowi, ale kończy się na dobrych chęciach, a do 1listopada chciałabym, żeby Wiktoria miała go postawionego.

Moglibyście mi pomóc? Może Wy mi coś podpowiecie, itp...?

Pozdrawiam.

Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Czw Sie 23, 2012 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o pomnik to mi spodobały się jedynie wzory jednej firmy - niestety aż ze śląska, ale podobno można łatwo samemu zamontować taki nagrobek (my akurat wolimy żeby zrobili całość więc przyjadą do Warszawy). Firma nazywa się Szczotok (adres po dodaniu www. oraz .pl) - mają zdjęcia przykładowe na stronie. Dla Marianki zamówiliśmy nagrobek z witrażem przygotowanym na podstawie jej zdjęcia. Generalnie ludzie bardzo przyjemni w kontakcie, nagrobki robią śliczne (byliśmy i widzieliśmy na żywo), jedyny minus to że daleko, ale z drugiej strony to już ostatnie co możemy dla Marianki zrobić, więc stwierdziliśmy że warto.

Pozdrawiamy,
Aśka i 16-tygodniowy Ktoś Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41