Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zespół Edwardsa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga31

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja NADAL w domu. Eh...

Ostatnio zmieniony przez kinga31 dnia Pon Lut 22, 2010 8:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jokoss1

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga a Ty masz się zgłosić do szpitala czy po prostu czekać aż się coś wydarzy?
Powrót do góry
kinga31

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedzieli, ze do dwoch tyg mozna przenosic dziecko, wiec na razie czekam czy sie wczesniej nic nie wydarzy.
Mam wyznaczony termin wizyty na nastepny tydzien. Jesli wszystko bedzie ok to ewentualnie mozna jeszcze pare dni poczekac - w sumie 3tyg po terminie, niezle, co? Po tym terminie jak nic sie nie bedzie dzialo to spróbuja wywolac - jesli to nic nie pomoze to cesarka.
Moj maz sie ze mnie smieje, ze nosze ciaze jak slon Very Happy

Powrót do góry
mag27

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem ze ciężko jest czekać na ten moment zwłaszcza w takiej sytuacji. Z jednej strony chcesz jak najszybciej zobaczyć maleństwo a z drugiej wiesz że przed wami bardzo ciężkie chwile...........
Kinga dużo siły i wiary.
Trzymam kciuki za synusia i za was (Ciebie i męża)
Powrót do góry
A-Julia

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.Już trochę to się przeciąga w czasie.U mnie to wszystko było dużo szybciej.Trzymaj się dzielnie życzę Wam wszystkiego najlepszego.Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
A-Julia

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.Widzę że nikt ostatnio się nie odzywa.Ja nie bardzo mam co pisać.Napiszcie co u Was.Kinga co u Ciebie.Urodziłaś?Nie odzywasz się?Pozdrawiam serdecznie Smile
Powrót do góry
kinga31

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie ciezko.
Dzisiaj mialam kontrolne usg. Juz wczoraj nie czulam ruchow a dzis potwierdzili, ze moj maluszek sobie odszedl. Przynajmniej w spokoju, cieple i w przytulnym miejscu. Chyba najlepsze dla nas wszystkich wyjscie.
Jutro ide do szpitala zeby dokonczyc to co zaczelam.

Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kingo dla Twojego Aniołka [*]

Jesteś dzielną kobietą i na pewno zostanie Ci to wynagrodzone!!!

Pozdrawiam Ilona i Martynka 25+6tc Wink

--------------------------------
[*] Aniołek ZE +23.01.09

Dodano po 36 sekundach:

Kingo dla Twojego Aniołka [*]

Jesteś dzielną kobietą i na pewno zostanie Ci to wynagrodzone!!!

Pozdrawiam Ilona i Martynka 25+6tc Wink

--------------------------------
[*] Aniołek ZE +23.01.09
Powrót do góry
A-Julia

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga bardzo bardzo mi przykro.Nie wiem co Ci powiedzieć trzymaj się i bądz dzielna.Z całego serca Ci współczuję.Jestem z Wami
Powrót do góry
naszaiskierka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi przykro i smutno. Trzymaj się i wiedz, że jako mama spisałas się super, zrobiłaś wszystko dla Niego. Teraz już jest w lepszym świecie. Zasnął w spokoju, w znajomym, cieplutkim otoczeniu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41