Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to po prostu jestes spieta, musialabys sie na parwde totalnie wylozowaz ze tak powiem Smile a rozmowa z ginekologiem sie przyda....
troche mnie zdziwilo to stwierdzenie o tym jelicie grubym... sorki ze zapytam ale takie uczucie jest podczas sexu analnego... w dobra "dziorke" prubujecie??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aisha8415

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hey:) mam takie dla mnie troche krepujace pytanie, bo mam straszne bóle podcza ssexu z moim facetem, nie wiem czym to jest spowodowane, bo przez to nie odczuwam zadnego orgazmu, tak jest od dłuzszego czasu. robimy to w róznych pozycjach i w kazdej jest nie tak Sad prosze o jakies rady bo nie wiem co mam z tym zrobic.... pomocy !!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aisha a plamienia wystepuja po lub w trakcie stosunku?

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 7:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aisha a jak było wcześniej podczas stosunku?

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zadnych plamien nie miałam
hm a wczesniej nie odczuwałąm takiego bólu...może to być może od nadżerki bo mam ja nie leczoną bo czekam na odpowiedni moment, ale nie wiem czy moze im szybciej tym lepiej???!!!
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym osobiście jak najszybciej leczyła nadżerkę, sprubój może akurat przy stosunku wszystko się zmieni:)

Ostatnio zmieniony przez nastja dnia Pią Cze 13, 2008 2:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadezerke nie moze trzeba leczyc tylko napewno trzeba leczyc. Musisz isc czym predzej do lekarza. Mysle ze to dlatego odczuwasz bol przy kochaniu sie Rolling Eyes wlasnie przez to ze masz nadzerke.
Powrót do góry
kisses

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich:) mam takie pytanie..wie ktos moze czy podczas stosowania pigulek Yasminelle mezczyzna moze konczyc w srodku...?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak myślisz, po co się je bierze? może

btw, zły dział
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to bylo pytanie retoryczne zapewne Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 13 z 20