Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lady_a

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja niestety przyłączam się do problemu "ból podczas stosunku". Również odczuwam i ból, i pieczenie już podczas wchodzenia. Niestety nie przechodzi także podczas samego stosunku. Doprowadziło to do tego, że nie kochałam się z mężem ponad pół roku i szczerze mówiąc nie tęsknię za tym. Nie mam ani żadnej nadżerki, ani innych problemów zdrowotnych. Cytologia II grupa, więc jak mówi gin ok.
Podziwiam panów, którzy szukają tutaj rad martwiąc się o swoje partnerki i szcze to czuję taką lekką zazdrość, że mój mężczyzna tym się nie przejmuje. Przyjmuje stan rzeczy tak jak jest i nic nie robi żeby sytuację poprawić, rozwiązać. Nigdy nawet nie zaproponował, żeby pójść ze mną do gina:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki

PostWysłany: Sro Paź 29, 2008 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odczuwam przy stosunku taki nacisk i mam uczucie ze che mi sie siku...poza tym wejscie do pochwy jest zaczerwienione ale poza tym to ok. czy moge cos miec z cewka moczowa badz z pecherzem, bo skad te uczucie, wspomne ze mam problemu z pecherzem i nie latam co min do lazienki
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim.
Ja tez mam problem z bolem podczas stosunku, a wlasciwie tylko w pozycji "na pieska". Mam uczucie parcia na pecherz, ktore uniemozliwia dalsza penetracje. Tez tak macie????
Czy zapalenie pecherza moze byc przyczyna bolu podczas stosunku? Ostatnio nabawilam sie zapaelnia pecherza, i kazda proba "wejscia" we mnie konczyla sie okropnym bolem i pieczeniem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

infekcja nie została wyleczona i stad te pieczenie. wybierz sie moze do lekarza? bo nie leczona lub nie wyleczona moze przyspozyc Ci kłopotow

Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z infekcji juz sie wyleczylam i jest ok. Martwi mnie natomiast pozycja "na pieska", gdyz zawsze odczuwam bol i silne parcie na pecherz Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 31, 2008 5:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm byc moze nie pasuje Ci ta pozycja. nie powinnas sie zbytnio martwic chyba ze podczas innych tez odczuwAsz bol... byłas u gina? wszystko w porzadku jest? z macica? nie masz nadżerki itp? sprobojcie poszukac takiej pozycji, w ktorej bedziecie oboje odczuwac przyjemnosc a nie bol .a na pieska wiecej nie proboj. po co ma Cie bolec.. Wink

Powrót do góry
tttt

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 9:17 pm    Temat postu: problem z bolem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.

postanowilem poradzic sie Was bo mam duzy problem. Otoz mam dziewczyne ktora jest jeszcze dziewica. Ten fakt szybko by sie zmienil gdyby nie silny bol podczas samych tylko pieszczot. Kiedy lekko dotykam penisem jej warg sromowych ona juz odczuwa bol i nie pozwala mi na dalsza i glebsza penetracje. Czy to mozliwe ze jest az tak delikatna czy po prostu jest to jakas infekcja czy choroba?

temat przylaczylam do zbiorczego. emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy podczas wprowadzania tamponu lub palca również odczuwa ból?
tttt

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tamponow nie uzywa, a z palcami sprawa wyglada tak ze raz boli a raz nie. Ogolnie po pieszczotach odczuwa pieczenie co jeszcze bardziej nas "oddala" od siebie...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według mnie wygląda na to, że ona po prostu nie jest jeszcze gotowa na ten krok.
Na pewno bardzo by tego chciała, ale boi się. I to jest przyczyną. Najlepiej będzie poczekać.
Nic Was nie goni żeby już rozpocząć współżycie. A zwykłe pieszczoty dają naprawdę mnóstwo satysfakcji i przy okazji przygotują Was oboje do współżycia. Przede wszystkim przygotują Twoją dziewczynę. Bo oprócz chęci jest jej potrzebne poczucie bezpieczeństwa i przede wszystkim świadomość że to jest właśnie ten moment. A na to potrzeba więcej czasu. Wiem po sobie Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 14 z 20