Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Lut 06, 2009 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam się, ja tez chciałam, on chciał, ale "ona" strajkowala, bolala i mysle ze nawet czlogiem by sie nie dalo jej obalic Wink
a potem samo wyszlo...
mysle, ze az tak czas was nie goni, tym bardziej ze jak mowisz, podczas wkladania palca nie zawsze ja boli, moze sprobujcie dluzsza gre wstepna, niech sie dziewczyna zrelaksuje.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 4:40 pm    Temat postu: boli.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam... Ok 6dni temu kochalam sie ze swoim partnerem od tylu, dosc ostro, w pewnym momencie mnie cos zabolalo...., od tamtego dnia po dzis dzien nie mozemy kochac sie w pozycji od tylu, mimo ze staramy sie to robic powoli i delikatnie, to i tak wciaz boli.... czy mam cos uszkodzone, czy czym to jest spowodowane i ile bedziemy musieli jeszcze czekac by moc znow kochac sie w tej pozycji...?? z gory dziekuje za odp... Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nataliapoznan - byc moze cos sie obtarlo, skoro uprawialiscie seks dosyc ostry to wszelkie podraznienia sa mozliwe, stad bol. Jest to calkiem normalne, wiec nie ma sie czego obawiac, trzeba tylko poczekac az tam wszystko sie "Zagoi" jesli tak to mozna nazwac. Radze jeszcze sie wstrzymac z seksem z tydzien i powinno wszystko wrocic do normy. POzdrawiam.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 4:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mialam tak ze nie moglam sie z moim bylym partnerem kochac na jezdzca od tylu bo wtedy mnie tez strasznie bolalo, od tylu tez czasami bolalo, ale jak wkladal pod odpowiednim kątem penisa to nie bolało.
Sądzę, ze w Twoim wypadku to jest albo obtarcie albo po prostu penis uderza pod nieodpowiednim katem i wtedy uderza o ujscie szyjki macicy, stad mozliwy bol.
tola

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
moj problem jest taki ze za kazdym razem jak dochodzi do stosunku z moim partnerem to mnie bardzo boli w srodku (bol wystepuje od samego poczatku jak tylko zaczelismy wspolzyc) . bol jest raczej na samym poczatku, pozniej przechodzi , ale czasami jest nie do wytrzymania i przerywamy. zastanawiam sie czy cos ze mna jet nie tak?????(pytalam sie siostry i ona ma to samo)!!!moze jest cos co pomoglo by mi pozbyc sie tego bolu??

zele nawilzajace stosuje ale ile razy mozna!!!!!jest troche lepiej alei tak boli!!!moze jakas dieta specjalna??

dziekuje za wszelkie informacje i pomoc
Powrót do góry
forumkowiczka

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A moze to wiaze sie z jakas infekcja? Warto byłoby to sprawdzić.
Powrót do góry
peru

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 12:00 am    Temat postu: Ból Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może którejś z was przyda się informacja o dostępności informacji o powtarzających się lub trwających - często latami - bólami genitaliów kobiecych (przedsionka pochwy, pochwy, krocza, łechtaczki), spontanicznymi lub bólami podczas seksu.

Media coraz więcej mówią o tej dolegliwości, nazywa się vulvodynia. Jakiś czas temu był o tym program w tok fm a wcześniej w tvp, w programie Anny Dymnej

a o problemie, jak ktoś będzie chciał to doczyta w internecie, gdyż linki na forum spoza biomedical są zabronione. temat przyłączyłam do zbiorczego. emilka
Powrót do góry
N!kk!

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Wink
mam pewien problem..;/
czesto jest tak ze mam wielka ochote na sex ale zanim dojdzie do tego ze zaczynamy sie kochac w srodku jest strasznie sucho;/ musimy sie troszke pomeczyc i wkladac jego penisa bardzo powoli... zanim u mnie znow bedzie dosyc mokro.. no i wtedy przez jakas chwile jest fajnie i milo... bo po jakichs 5 minutach od rozpoczecia robi mi sie strasznie slabo;( i jest sucho..;/ ale czuje dalej ze on jest w srodku i jest to dalej dla mnie przyjemnosc jednak moj partner bardzo sie o mnie boi i zawsze gdy zaczyna mi sie robic slabo on woli skonczyc stosunek..mialam tak juz kilka razy..
nie wiem czy wszystko ze mna wporzadku..Sad
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupcie sobie żel Smile
N!kk!

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko ze zastanawia mnie to dlaczego robi mi sie slabo...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 15 z 20