Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo się dziwię że ginekolog jej nie badał To po co się do niego chodzi?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 2:44 pm Temat postu: |
|
|
cos laska chyba kreci... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 7:15 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | oo bierze tabsy antykoncepcyjne? to w duzej mierze wpływa na libido;/ niestety podczas ich zazywania nie ma takiej checi do sexu jak byla kiedys smutne ;/. Napewno ma to jakis wpływ na jej stosunek do spraw łozkowych. no ale coz poradzic - zmuszac nie bedziesz...moze jakby odstawiła to wzorsłaby chec? nie wiem. sama jestem przeciwniczka tej chemi. |
bierze tabletki ale przed nimi tez libido minimalne...
anetka napisał: | Bardzo się dziwię że ginekolog jej nie badał To po co się do niego chodzi?? |
O to samo spytalem, powiedziala ze poszla z wynikami USG (USG nic nie wykazalo!!!) i na nic moje prosby zeby ja zbadal, zeby spytala o cos nawilzajacego (pewnie Durex Play kupie) i w ogole jak to mozliwe. Jak bedzie szla po nastepne tabletki to pojde z nia i konkretnie to zalatwie z lekarzem.
Ale wiecie co, to nie jest sciema ze ja boli. Naprawde tam jest ciasno, ciezko wejsc i wtedy widac po niej ze ja bardzo boli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 8:06 pm Temat postu: |
|
|
to na moje oko ona jest po prostu spieta, mozliwe ze nie dojzala do seksu... a pochwa jest rozciagliwa i to bardzo, a co do ciecia cesarskiego to mozesz jej powiedziec ze nie ma takich przypadkow zeby zrobili ciecie bo pochwa jest za malo rozciagliwa - takie cos po prostu nie istnieje i tyle, dziewczyna znajduje jakies tam wymowki zeby tylko nie uprawiac seksu - tak mi sie wydaje a co za tym idzie jak nie chce to jest "scisnieta" i dlatego ja boli... pogadaj z nia powaznie, a jezeli zeczywiscie bedzie tak jak mowie to proponuje po prostu zaczekac ze wspolzyciem...
powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 8:36 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie, podzielam zdanie pituszki. Nie wierze w to ze jest malo rozciagliwa...poprostu nie dojrzala do seksu. Jak mi moj chlopak na poczatku raz robil palcowke to tez mnie bolalo bardzo ale wiem czemu bo nie bylam jeszcze psyychicznie przygotowana. Ale potem jak juz wiedzialam ze chce to bylo ok. I seks nie sprawial mi bolu.. mysle ze bedziesz mial ciezko z dziewczna. Jedno jest pewne nie mozesz robic nic na sile i musisz czekac. Moze niedlugo sie to zmieni. rowniez powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agraffka
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Powiem Ci, Eko222, szczerze, że też takie coś przechodziłam. I wiesz co...? Przeszło mi Też mnie bolało, czasem tylko podczas wejścia, czasem cały czas. Ale nie zniechęciłam się. Partner czasem się bardziej tym przejmował niż ja. Zapewne jesteś dla niej delikatny, sam fakt, że pytasz. Nie powinna się zniechęcać. Moim zdaniem to jakiś stres i nie przyzwyczajenie się pochwy. Tylko tyle. A jak każdy wie, pochwa JEST rozciągliwa (w końcu jakoś rodzimy, co nie?) Przy okazji, możesz powiedzieć swojej dziewczynie, że cesarkę to mają kobiety, które mają za wąską miednicę, albo u których płód może być zawinięty w pępowinę. A nie jak komu się podoba
Pozdrawiam i życzę powodzenia. Próbujcie, bo warto |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Dlugo nie pisalem, nowe wiesci, zwiezle...
Po dluzszej przerwie kochalismy sie do tej pory dwa razy, w innej pozycji ("na pieska") zel nawilzajacy wiele nie pomogl, dalej ja boli...
Bardzo sie staralem by bylo lepiej. Nie rozpisujac sie to czesciej daje jej kwiaty, sprawiam upominki. Co do atmosfery to caly pokoj we swiecach, wino, kolacja, kapiel. Wszystko tak jak dziewczyny lubia...
Staram sie by wszystko bylo dobrze i nic nie przeszkadzalo.
Pomijajac to oczywiscie jestem czuly, mily i troskliwy (to jej slowa) Tule, mowie jak bardzo ja kocham i daje jej to odczuc. Wiem skromny jestem no ale taka jest prawda...
Robie co moge i co? Dzis znowu odmowila gdy akurat chcialem wczesniej ogrzac zel intymny... Okazalo sie ze powiedziala ze daje jej ostatnio tyle kwiatow z jednego powodu i ze to lapowka?!?!
Co to ma byc, seks to jakas nagroda?! Ja sie tak staram dla niej a ona co?! Oczywiscie chcialem o tym porozmawiac ale ona nic, milczy, Nic nie chce powiedziec o co chodzi. Ja sobie moge mowic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:42 pm Temat postu: |
|
|
yyyy to ona moze faktycznie nie jest gotowa, robi to zeby tobie bylo milo a sama nie ma za wiele przyjemnosci
ile ona ma lat?? ( pewnie to pytanie padlo ale nie pamietam ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Ma 20 lat. Nie lubi seksu i mowi ze nie musi go lubic. Milo cos takiego slyszec, prawda?
Ostatnio zmieniony przez Eko222 dnia Wto Lut 05, 2008 11:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:15 pm Temat postu: |
|
|
No coż jesli nie lubi to czemu niekiedy jest dobrze a nagle jej się odmienia i nie chce... Ciekawy przypadek...Mozliwe że nie jest jeszcze gotowa na współzycie albo po prostu boi się że zajdzie w ciąże. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|