Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lucrecja34

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąża?! nie ma raczej skąd... chyba ze wiatropylność wchodzi w grę?:> czy wędrówka plemników jest jednak możliwa? Laughing
tak, czekam cierpliwie i jedyne co mnie może martwic to co sie tam we mnie kotłuje, bo czuje sie jak bym chwila moment miała dostać @ ...wskazuje na to wszystko. Czuje sie tak jak by mój organizm chciał a nie mógłSad ja nawet syfków na buzi mam pełno jak tyle co przed...ech

przypomniało mi sie jeszcze że ja w tym miesiacu byłam dwa razy na solarium czego nigdy wcześniej nie robiłam...moze to mogło jakoś wpłynąć na mój cykl? czy to wszystko jednak stres którego teraz troche mam?

halo? czy pomoze ktos? prosze Dziewczyny bo Wy zawsze umiecie przemowic do rozumu...

--- edit by Pituszka
Posty polaczylam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja stawiam na stres Smile
Powrót do góry
Lucrecja34

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nic niedobrego sie raczej nie dzieje i powinnam spokojnie czekac az przyjdzie skoro czuje sie kilka razy dziennie tak ze ide sprawdzic czy to juz? Cool
bo zaczynam powoli glupiec co sie ze mna dzieje Rolling Eyes ...i myśleć nie wiadomo o czym stwarzając sobie niemożliwe historie przy okazji...

Uspokojcie troche dzewczyny bo zaczelam sie chyba niepotrzebnie niepokoic i stresowac nie wiadomo czym...Sad

Zwlaszcze ze kilka razy dziennie czyje sie jak by to bylo juz...to chyba dobry znak??
Powrót do góry
Kazuko

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja koleżanka ma podobny problem. od 6 dni spóźnia jej się okres. do tego ma silne skurcze w dole brzucha i bardzo bolą ją jajniki tak jakby ktoś je ściskał. w ciąży napewno nie jest (jest dziewicą). ma 21 lat i regularny okres. ciągle wydaje się jej jakby dostawała ale to nie to. ja jej radzę żeby poczekała jeszcze pare dni. chyba ze to moze byc cos powaznego bo nigdy jej tak brzuch nie bolał.. proszę o odpowiedź...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kazuko napisał:
moja koleżanka ma podobny problem. od 6 dni spóźnia jej się okres. do tego ma silne skurcze w dole brzucha i bardzo bolą ją jajniki tak jakby ktoś je ściskał. w ciąży napewno nie jest (jest dziewicą)

i co z tego ze jest dziewica? kolejny raz powtarzam ze i dziewice zachodza w ciaze! czas najwyzszy obalic ten głupi mit Exclamation jesli doszło do wytrysku w srodku, miala dni płodne to i ona moze byc matka. Rolling Eyes Rolling Eyes ahhh ta niewiedza... Rolling Eyes Rolling Eyes

Powrót do góry
Kazuko

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona nigdy nic z facetem nie robiła... (hmm... jest les...)

no ale na szczęście dzisiaj dostała Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kazuko napisał:
ona nigdy nic z facetem nie robiła... (hmm... jest les...)

hehe aha dobrze wiedziec Razz mogłęs od razu napisac. Wink to nie zajdzie w ciaze napewno Wink

Powrót do góry
Madziunia"15"

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niedawno ze swoim chłopakiem pierwszy raz współżyłam wszystko z prezerwatywą ,jeśli dochodziło do wytrysku on wychodził ze mnie. okres spóźnia mi się 4 dni .Czy to normalne po straceniu dziewictwa??? Odpiszcie proszę !!!!! Confused
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn jak jeśli dochodziło ? Ważne, aby wytrysk był na zewnątrz, a nie w środku, rozwiń swoje zapytanie
Powrót do góry
Madziunia"15"

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 7 z 22