Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lucrecja34
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 7:43 pm Temat postu: |
|
|
ciąża?! nie ma raczej skąd... chyba ze wiatropylność wchodzi w grę?:> czy wędrówka plemników jest jednak możliwa?
tak, czekam cierpliwie i jedyne co mnie może martwic to co sie tam we mnie kotłuje, bo czuje sie jak bym chwila moment miała dostać @ ...wskazuje na to wszystko. Czuje sie tak jak by mój organizm chciał a nie mógł ja nawet syfków na buzi mam pełno jak tyle co przed...ech
przypomniało mi sie jeszcze że ja w tym miesiacu byłam dwa razy na solarium czego nigdy wcześniej nie robiłam...moze to mogło jakoś wpłynąć na mój cykl? czy to wszystko jednak stres którego teraz troche mam?
halo? czy pomoze ktos? prosze Dziewczyny bo Wy zawsze umiecie przemowic do rozumu...
--- edit by Pituszka
Posty polaczylam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 9:11 pm Temat postu: |
|
|
ja stawiam na stres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lucrecja34
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
czyli nic niedobrego sie raczej nie dzieje i powinnam spokojnie czekac az przyjdzie skoro czuje sie kilka razy dziennie tak ze ide sprawdzic czy to juz?
bo zaczynam powoli glupiec co sie ze mna dzieje ...i myśleć nie wiadomo o czym stwarzając sobie niemożliwe historie przy okazji...
Uspokojcie troche dzewczyny bo zaczelam sie chyba niepotrzebnie niepokoic i stresowac nie wiadomo czym...
Zwlaszcze ze kilka razy dziennie czyje sie jak by to bylo juz...to chyba dobry znak?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kazuko
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
moja koleżanka ma podobny problem. od 6 dni spóźnia jej się okres. do tego ma silne skurcze w dole brzucha i bardzo bolą ją jajniki tak jakby ktoś je ściskał. w ciąży napewno nie jest (jest dziewicą). ma 21 lat i regularny okres. ciągle wydaje się jej jakby dostawała ale to nie to. ja jej radzę żeby poczekała jeszcze pare dni. chyba ze to moze byc cos powaznego bo nigdy jej tak brzuch nie bolał.. proszę o odpowiedź... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Kazuko napisał: | moja koleżanka ma podobny problem. od 6 dni spóźnia jej się okres. do tego ma silne skurcze w dole brzucha i bardzo bolą ją jajniki tak jakby ktoś je ściskał. w ciąży napewno nie jest (jest dziewicą) |
i co z tego ze jest dziewica? kolejny raz powtarzam ze i dziewice zachodza w ciaze! czas najwyzszy obalic ten głupi mit jesli doszło do wytrysku w srodku, miala dni płodne to i ona moze byc matka. ahhh ta niewiedza... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kazuko
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 9:53 pm Temat postu: |
|
|
ona nigdy nic z facetem nie robiła... (hmm... jest les...)
no ale na szczęście dzisiaj dostała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Kazuko napisał: | ona nigdy nic z facetem nie robiła... (hmm... jest les...)
|
hehe aha dobrze wiedziec mogłęs od razu napisac. to nie zajdzie w ciaze napewno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziunia"15"
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
niedawno ze swoim chłopakiem pierwszy raz współżyłam wszystko z prezerwatywą ,jeśli dochodziło do wytrysku on wychodził ze mnie. okres spóźnia mi się 4 dni .Czy to normalne po straceniu dziewictwa??? Odpiszcie proszę !!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Tzn jak jeśli dochodziło ? Ważne, aby wytrysk był na zewnątrz, a nie w środku, rozwiń swoje zapytanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziunia"15"
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|