Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziunia"15"
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>??
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
Madziunia"15" napisał: | Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>??
|
Na pewno nie jesteś w ciąży, a okres Ci się spóźnia pewnie przez stres i nerwy, radzę się wyluzować to okres szybciej przyjdzie, pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 1:20 pm Temat postu: biała wydzielina przed miesiączką |
|
|
Witam.
Miesiączke powinnam dostać kilka dni temu. Zamiast miesiączki... zauwazał zauwazyłam białą lepką wydzieline na bieliźnie. Czy to jest oznak, że lada dzień dostane okres? [i]prosze o udzielenie odpowiedzi.[/i] martwie się brakiem miesiączki.
chciałam jeszcze dodać, ze ponad 2 tygodnie temu uprawiałam petting z chłopakiem. nie wiem czy to ma znaczenie... bo twierdzi, ze nie przeniósł nasienia na moje zewnętrzne narządy płciowe. Ciąże w 99% wykluczam.Chociaż towarzyszy mi stres... bo ten 1% mnie dręczy. Czy dlatego może mi się spóźniać okres? ze względu na stres?
pozdrawiam.
------edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
kilka dni to nie jest jeszcze wielkie spóźnienie. organizm to nie maszyna, stres, dieta, zmiana klimatu, aktywności fizycznej - wiele czynników może wpływać na przesunięcie się miesiączki. wydzielina jaką obserwujesz sugeruje dni niepłodne i pojawia się przed miesiączką. chyba, ze obserwujesz w niej grudki i odczuwasz do tego swędzenie, to może być infekcja _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
dzieki emilka.
infekcja to raczej nie jest. już nie raz miewałam taki śluź, ale nie zrwałam na niego uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 10:21 pm Temat postu: |
|
|
no a jesli to ciąża?
petting uprawiałam 2 tyg. temu
panikuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:33 am Temat postu: |
|
|
ale zaczynam się coraz bardziej martwić. ostatnio mój cykl trwał 34 dni.( w tym czasie byłam na 10 dniowej rehabilitacji, dużo wysiłku fizycznego ) nigdy nie dostawałam regularnie miesiączki. raz chyba nie miałam jej przez 2 miesiące. ale to tylko raz. ale nigdy nie martwiłam jej brakiem, bo zawsze przychodziła do połowy miesiąca. dzisiaj jest 39 dzień cyklu. co mam o tym myśleć? Boje się że to ciążą. ;( przestałam się stresować ciążą... ale denerwuje mnie, ze okres nie przychodzi. ;(
----
dodam jeszcze, że ostatnio bolał mnie jajnik... i czasem czuje tak dziwnie w brzuchu, ale nie wiem czy to te głupie mysle nie wywołują u mnie tego uczucia...
------edited by emilka-----
nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą - korzystaj z opcji "zmien" gdy chcesz coś dodać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 12:31 pm Temat postu: |
|
|
poczekaj jeszcze kilka dni, zrób sobie gorącą kąpiel, napij się czerwonego winka zrelaksuj się. jeżeli miesiączka się nie pojawi idź do ginekologa, nich Ci przepisze leki na wywołanie jej _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 1:41 pm Temat postu: |
|
|
nie byłam jeszcze u ginekologa. chciałam kiedyś iść, bo mam bardzo bolesne miesiączki... ale moja mama mówi, że to nie powód zeby iść do ginekologa, bo to normalne, że dziewczyny boleśnie miesiączkują. nie jestem pełnoletnia jeszcze. Gorąca kąpiel? nie przyśpieszy okresu... jedynie sprawi, że będzie bardziej obfita miesiączka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 2:21 pm Temat postu: |
|
|
nie prawda. nie każda dziewczyna ma bolesne miesiączki. nie jest to regułą.
ja bym radziła iść do ginekologa. sprawdzić co się dzieje. czemu nie ma okresu i czemu, jeśli jest, to jest bardzo bolesny.
lekarz może przepisać leki na wyregulowanie miesiączki. i zmniejszenie jej bolesności.
może też przepisać środki antykoncepcyjne- wtedy nie będziesz martwić się niepożądaną ciążą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|