Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madziunia"15"

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>??
Question Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 13, 2008 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madziunia"15" napisał:
Kochaliśmy się w prezerwatywie ale nawet jak już dochodził wytrysk to on wychodził poprostu ze mnie więc we mnie napewno nie wytrysło .
czy gdy się traci dziewictwo okres się jakoś przesunąć może>??
Question Question

Na pewno nie jesteś w ciąży, a okres Ci się spóźnia pewnie przez stres i nerwy, radzę się wyluzować to okres szybciej przyjdzie, pozdrawiam !
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 1:20 pm    Temat postu: biała wydzielina przed miesiączką Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Smile
Miesiączke powinnam dostać kilka dni temu. Zamiast miesiączki... zauwazał zauwazyłam białą lepką wydzieline na bieliźnie. Czy to jest oznak, że lada dzień dostane okres? [i]prosze o udzielenie odpowiedzi.[/i] martwie się brakiem miesiączki. Sad

chciałam jeszcze dodać, ze ponad 2 tygodnie temu uprawiałam petting z chłopakiem. nie wiem czy to ma znaczenie... bo twierdzi, ze nie przeniósł nasienia na moje zewnętrzne narządy płciowe. Ciąże w 99% wykluczam.Chociaż towarzyszy mi stres... bo ten 1% mnie dręczy. Czy dlatego może mi się spóźniać okres? ze względu na stres?

pozdrawiam. Smile

------edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kilka dni to nie jest jeszcze wielkie spóźnienie. organizm to nie maszyna, stres, dieta, zmiana klimatu, aktywności fizycznej - wiele czynników może wpływać na przesunięcie się miesiączki. wydzielina jaką obserwujesz sugeruje dni niepłodne i pojawia się przed miesiączką. chyba, ze obserwujesz w niej grudki i odczuwasz do tego swędzenie, to może być infekcja
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki emilka. Smile

infekcja to raczej nie jest. już nie raz miewałam taki śluź, ale nie zrwałam na niego uwagi.
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a jesli to ciąża?

petting uprawiałam 2 tyg. temu

Sad panikuje.
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zaczynam się coraz bardziej martwić. ostatnio mój cykl trwał 34 dni.( w tym czasie byłam na 10 dniowej rehabilitacji, dużo wysiłku fizycznego ) nigdy nie dostawałam regularnie miesiączki. raz chyba nie miałam jej przez 2 miesiące. ale to tylko raz. ale nigdy nie martwiłam jej brakiem, bo zawsze przychodziła do połowy miesiąca. dzisiaj jest 39 dzień cyklu. co mam o tym myśleć? Boje się że to ciążą. ;( przestałam się stresować ciążą... ale denerwuje mnie, ze okres nie przychodzi. ;(

----

dodam jeszcze, że ostatnio bolał mnie jajnik... i czasem czuje tak dziwnie w brzuchu, ale nie wiem czy to te głupie mysle nie wywołują u mnie tego uczucia...

------edited by emilka-----
nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą - korzystaj z opcji "zmien" gdy chcesz coś dodać
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczekaj jeszcze kilka dni, zrób sobie gorącą kąpiel, napij się czerwonego winka zrelaksuj się. jeżeli miesiączka się nie pojawi idź do ginekologa, nich Ci przepisze leki na wywołanie jej
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie byłam jeszcze u ginekologa. chciałam kiedyś iść, bo mam bardzo bolesne miesiączki... ale moja mama mówi, że to nie powód zeby iść do ginekologa, bo to normalne, że dziewczyny boleśnie miesiączkują. nie jestem pełnoletnia jeszcze. Gorąca kąpiel? nie przyśpieszy okresu... jedynie sprawi, że będzie bardziej obfita miesiączka.
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie prawda. nie każda dziewczyna ma bolesne miesiączki. nie jest to regułą.
ja bym radziła iść do ginekologa. sprawdzić co się dzieje. czemu nie ma okresu i czemu, jeśli jest, to jest bardzo bolesny.
lekarz może przepisać leki na wyregulowanie miesiączki. i zmniejszenie jej bolesności.
może też przepisać środki antykoncepcyjne- wtedy nie będziesz martwić się niepożądaną ciążą Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 8 z 22