Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
twister
Gość

PostWysłany: Sob Maj 27, 2006 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Przeszedlem podobna sytuacje .. tylko u mnie gumka się nie zsunela! Ale tak samo byla gumka jak i globulki .. wszystko ok powinno byc... ale do czasu. Teraz juz jest ponad miesiąc .. moja dziewczyna ma czasem mdlosci a po stosunku juz wytsapił raz okres a 3 dni temu juz powinien być kolejny, a narazie nic nie ma ;\
Wybieramy sie zaraz do lekarza ale czy jest mozliwosc ze...?

prosze o szybka odp.
Powrót do góry
RHIN

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze.... Moją dziewczyne ciagle od czasu do czasu boli brzuch ,piersi i ma poranne nudności. Fakt,ze zaczeła brać tabletki antykoncepcyjne. Okres dostała z 1 dniowym opuźnieniem. Trwał 6 dni.Dalej ją boli to co napsiałem wyzej... To juz troche za długo trwa... Musze namówić jąna wizyte u Ginekologa,ale nie zbyt stoje przy kasie ,a taka wizyta u prywatnego to ponad 100zł....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zmartiowna16

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 10:26 am    Temat postu: czy to może być ciąża ? :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a więc tak... zacznę od tego że nie doszło miedzy mną a moim chłopakiem do stosunku... lecz on wsuwał mi palce do pochwy a ja dotykałam jego penisa. Doszło u niego do wytrysku ale w tym czasie jego penis nie miał kontaktu z moja pochwą. po wytrysku dokładnie wycierał penisa ze spermy. czy przez ta ciecz < nie wiem jak to nazwać > która wypływa duzo wczesniej od wytrysku i przeniesienie jej palcami do pochwy mozna zajść w ciąze ? Dodam że juz 2 dzień mam lekkie zawroty głowy a do miesiączki zostało mi jeszcze kilka dni. prosze o szybka odpowiedz co z tym robić. z góry bardzo dziekuje.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w jakis sposob mialabys zajsc w ciaze bez stosunku i bez kontaktu organow plciowych ze soba?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A otóż mogłaby owszem! Do zajścia w ciąze wcale nie potrzeba stosunku. Wystarczy kontakt ze spermą. To o czym piszesz to preejakulant, który raczej nie zawiera plemników. Poczekaj-innego wyjścia nie ma.
Powrót do góry
Daria
Gość

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 1:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak nie doszlo do stosunku to nie masz sie o co martwic
Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli szanse na zajscie w ciaze bez penetracji sa male...
bawilismy sie z chlopakiem nadzy i on "wystrzelil" na moj brzuch.... Czy powinnam sie czyms martwic?
Ewelin

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 12:03 pm    Temat postu: Boje sie wpadki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HEJ mam problem boje sie ze wpadlam Sad okres skonczyl mi sie 2lipca a z chlopakiem kochalismy sie 18 czy jest prawdopodobienstwo ze moglismy wpasc???? byla prezerwatywa i przed wytryskiem wyszedl ze mnie:/ Teraz czekam na okres i go nie ma. Tak bardzo sie boje!!! Dzisiaj 31 a tu nic mam objawy niby miesiaczki ale nie wiem . Strasznie bola mnie piersi i jeszcze dzisiaj mam jakies nudnosci:( 2 dni po stosunku mialam jakas dziwna wydzieline taka przaroczysta i gesta ,,, czy to byly dni plodne prosze pomozcie mi co robic , nie robilam jeszcze testu ciazowego bo sie strasznie boje . Prosze o odpowiedz:(!!!!

---- edit by Paweł:
Prosze nadawać tematy inne niżeli "pomocy" nadawajcie tematy tak aby odrazu było wiadomo o co wam chodzi Wink
Powrót do góry
KAJA
Gość

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej zrób sobie test ciążowy...<mniej bedziesz to przeżywała po zrobieniu testu ciążowego...> też miałam taką podobną sytuacje ale dostałam okresu... i jest dobrze...
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj....przede wszystkim Stop panic! Wink
jezeli dwa dni po stosunku miałas gęstą, pzrezroczysta, zapwne tez rozciagliwa wydzieline, to jest ona najbardziej normalną wydzielina towarzyszaca dniom płodnym....ale skoro zastosowaliscie prezerwatywe i dodatkowo wytrysk miał miejsce poza pochwą to prawdopodobienstwo jest baaardzo niewielkie....niemal zadne...dlatego uwazam, ze jezeli sie niepokisz to powinnas zrobic test dla swietego spokoju włansie Wink
a co do spozniajacego sie okresu....mi ostatnio spoznił sie 10 dni....a zwykle mam regularny, co najwyzej dwa dni odchyleń...i co...tez panika...ale okazało sie, ze to jakies niewielkie zaburzenia hormonalne i do tego te upały...takze trzymaj sie i bedzie dobrze Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 11 z 43