Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 1:54 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje ze bedzie dobrze zrobie ten test ciazowy ,boje sie ze moglam jakos przebic- przeciazc prezerwatywe moimi glupimi paznokciami:/ strasznie sie boje mam juz jakos obsesje i jak glupia patrze i szukam czy nie mam objawow ciazy:(, widze ze tu duzo dziewczyn ma takie problemy , moze stres tez to wszystko opuznia, okres i tak dalej. Ale dzieki za pomoc. Jak zrobie ten test to napisze mam nadzieje ze testy sie nie myla:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 11:20 am Temat postu: |
|
|
Słuchaj nie martw sie.Jeśli była prezerwatywa,nawet dziurawa ,ale nie doszło do wytrysQ to nie ma co sie martwić.Serio.Moja kobieta uzywa tylko tabletek i Tobie tez to polecam.Tabletki to nie tylko komfort psychiczny,ale i fizyczny.Wystarczy,ze bedziesz je brała rególarnie i po sprawie.Nie musisz sie martwić,czy "gumka" pękła,czy ją rozciełas. I nie martw sie:) Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelin
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 11:59 am Temat postu: |
|
|
Yupi juz sie nie martwie. Robilam test wynik negatywny:) 5 min najgorsze w moim zyciu ale naszczescie z dobrym wynikiem. Dzisiaj dostalam okres:) Dzieki za wsparcie:):)na tym forum thx:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gusia
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 1:57 pm Temat postu: Czy jestem w ciąży? |
|
|
2 tygodnie temu miałam swój pierwszy raz z chłopakiem niestety bez zabezpieczenia. Wydaje mi się że nie straciłam błony dziewiczej bo w ostatnim momencie powiedziałam nie ale boje sie ze doszło do wytrysku. Może to głupie ale pobolewa mnie brzuch od tamtego czasu i nie wiem od czego to jest bo w tym samym czasie zaczełam pić herbate wyszczuplajacą. Czy jest możliwość zapłodnienia bez przebicia błony jeżeli dojdzie do wytrysku bo z tego co sie orkientuje to błona dziewicza posiada niewielka dzurke ze wzgledu na wydobywanie sie miesiaczki> Prosze o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Nawet dziewica może zajść w ciążę. Jak masz się zadręczać pytaniem czy jesteś w ciąży czy nie to najlepiej zrób test i wszystko będzie jasne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:11 am Temat postu: Czy to moze byc ciąza? |
|
|
Witam wszystkich. mam takie pytanie. a mianowicie kochalismy sie z dziewczyna bez zabezpieczenia 23 dnia cyklu i 30 dnia cyklu okres ma przewaznie 28-31 dniowy dzis mija 32 dzien cyklu a ona dalej nie ma okresu dodam jeszcze ze ma objawy nadchodzacego okresu a mianowicie piersi sa twardsze oraz sluz... prawie wogule go niema... ma takze troszke powiekszony brzuch... jednak ja ja strsznie ciagle wypytuje o jakies objawy co ja bardzo denerwuje i ciagle krzyczy:) czy to moze ja denerwowac az w takim stopniu ze wlasnie przez to sie jej spoznia okres? czy to jednak moze byc ciaza? jaki sluz maja kobiety ktora niedawno zaszly w ciaze??:> mam nadzieje ze sprawe wyjasnilem wystarczajaco by bylo mozna mi odpowiedziec =) pozdrawiam i czekam na odpowiedz:)
dodam jeszcze ze w zadnym ze wspolzyc niedoszlo do "wytrzalu" wewnatrz przed tym wyjmowalem go i wszystko dzialo sie zdala od jej narzadow:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:45 am Temat postu: |
|
|
Sądze, że nie wpadliście. Przecież 23 dzień to już po owulacji u Twojej dziewczyny.
A te objawy o których piszesz to normalne objawy nadchodzącej miesiączki.
Dziewczyna jest nerwowa bo boi się, że jest w ciąży. Nerwy opóźniają miesiączkę, więc uspokój ją.
Przed samą miesiączką nie ma śluzu, według moich obserwacji.
Więc spokojnie, czekajcie na miesiączkę. A jeśli bardzo nie możecie się doczekać, zróbcie test. Jeśli dziewczyna (przypuszczalnie) zaszła w ciąże 23 dnia cyklu, to test ją wykryje. Wykrywa po 6 dniach od możliwego zapłodnienia. Natomiast jeśli dziewczyna zaszłaby 30 dnia cyklu, co nie jest możliwe, bo są dni niepłodne, to test by tej ciąży nie wykrył.
Więc jeśli zrobicie test, to będziecie pewni.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:36 am Temat postu: |
|
|
tak to jest po owulacji napewno... w tym miesiacu owulacja byla widoczna tak jak kilka miesiecy temu a mianowicie wydobywalo sie troszeczke krwi bardzo malutko:) kiedys cos czytalem wlasnie na tym forum i tam pisalo ze niekiedy podczas owulacji wlasnie wydobywa sie krew:) no mielismy robic test ale czekamy z tym do soboty:) zeby wszystko bylo jasne:) ale kurcze:D ja sie denerwuje i temu napisalem posta:) pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 12:44 pm Temat postu: |
|
|
No to wszystko w porządku. Nie macie się czym martwić.
To nerwy opóźniają miesiączkę. Spokojnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
ale moze bylo by dobrze zebys przestal ja ciagle wypytywac czy juz dostala okres. swietego by to z rownowagi wyprowadzilo jak dostanie to pewnie pierwszy sie dowiesz. i mam takie male pytanie. skoro nie chcesz byc rodzicem to czemu sie nie zabezpieczacie jakos? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|