Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Z tym pytaniem to jest to właśnie różnica między kobietą a mężczyzną.
Facet gdy zaczyna panikowac wypytuje o okres.
Gdy face przyjdzie wściekły z byle jakiego powodu kobieta pyta "czy to moja wina".
Takich przykładów jest wiele, gdy patrzy sie na nie z boku wydają sie śmieszne, mniej śmiesznie jest gdy samego siebie przyłapie sie czasem na takich streotypowych zachowaniach.
Prawda, obie sytacje świętego by wyprowadziły by z równowagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 1:57 pm Temat postu: |
|
|
KOBIETA napisał: | . i mam takie male pytanie. skoro nie chcesz byc rodzicem to czemu sie nie zabezpieczacie jakos? |
problem polega na tym ze te stosunki niebyly planowane... poprostu zachodzialem do dziewczyny siedzielismy a ja chyba podobam sie jej tak bardzo ze ona niemoze sie powstrzymac... tak mi powiedziala ostatnio a niestety niemialem przy sobie zadnego zabezpieczenia to tak wyszlo tylko przed tym sprawdzilem czy ma dni plodne czy nie niemiala wiec sie zgodzilem niewiedzialem ze teraz bedzie tyle klopotow a przedewszystkim nerwow i glodowek bo przez to ze sie tak boje niedam rady nic jesc:P
macie racje ona az sie gotuje jak ja o to pytam i mowi zebym przestal ale ja niestety niepotrafie:) jak tylko ja widze to od razu nasuwa mi sie to na jezyk:) no ale cuz musze sie jakos opanowywac bo bez opanowania niebedzie dobrze:/
pozdrawiam Wam i dziekuje ze posty:) troche mnie uspokoily:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Tak ugryzienie sie w język było by wskazane
No kolejna mądrość życiowa, sytacje awaryjne trzeba przewidywać z wyprzedeniem a nie na czas
Prezerwatywy w szawce u niej
Mimo że to mężczyzna zakłąda prezerwatywe to zabezpieczenie jest wasą wspólną sprawą.
(noszenie w portwelu nie polecam, portfel zwłaszcza jak sie go nosi w tylniej kieszeni spodni nieco sie ugina, dla pewności że ona nie zosała uszkodzona lepiej mieć to w jakimś miejscu gdzie nie są narażone na ściskanie i gniecenie, oraz nie trzymać je gdzieś w bardzo ciepłych miejscach - na parapecie np. w szafce, zazwyczja temperatura tam jest normalna, ciemno, raczej nic nie powinno jej tam przygniatać itd.) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 6:48 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie do niej zadzwonilem i ona placze i mowi pocieszaj mnie ja sobie pomyslalam co ma byc to bedzie... ludzie... ja juz sam nie wiem czy to mozliwe czy nie ale to jest straszne co my teraz przechodzimy... nie doroslismy do tego a to robimy:/ juz nie wiem jak moge ja pocieszyc:/ wedlug Was jak bardzo mozliwe jest ze ona jest w ciazy?? a i jeszcze cos ostatnio jak to robilismy to jak wkladalem to po stosunku bolal ja brzuch... czy to tez moze byc przyczyna jakas? juz sam nie wiem co sie dzieje:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz. Moze jestem staroswiecka ale jakos sobie nie wyobrazam seksu bez zwiazku emocjonalnego. Tak po prostu poszliscie do lozka? To czemu sie dziwisz ze teraz sie denerwuje? Moze miala nadzieje ze to dla ciebie znaczy cos wiecej niz tylko seks. Twoje wypytywanie ona odbiera jednoznacznie. Pyta ciagle o okres-->czyli woli wszystko od bycia ojcem mojego dziecka-->czyli mu nie zalezy. mysle ze ona by chciala zeby ci zalezalo.Na niej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 8:55 pm Temat postu: |
|
|
niezrozumialas mnie chodzi seks z nia jest dla mnie wielkim przezyciem i nietraktuje tego jako o takie cos sobie... jestesmy juz bardzo dlugo ze soba i bardzo dobrze sie dogadujemy... wczesniej nasze stosunki byly planowane ale wlasnie tego 23 dnia cyklu ona niemogla sie powstrzymac poprostu chciala to ze mna zrobic choc chwilke a niemieslismy zabezpieczenia wiec ja wyliczylem dni i wyszly ze sa nie plodne wiec sie zgodzilem:) mam nadzieje ze to jak wytlumaczylem Ci sytuacje tutaj uda Ci sie zrozumiec
dodam jeszcze ze ona od kilku tygodni bardzo mocno sie odchudza i spedza cale dnie na dzialce dzis np od 6 rano jestez jest 21 i dalej jej niema... na dzialce pracuje niewypoczywa bo buduja dom czy to takze moze miec wplyw na ta wlasnie miesiaczke? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Odbierani intencji to ważńy element życia.
Nie trzeba być staroświeckim
Ludzie w średnim wieku z bagażem doświadczeń nie zawsze potrafią to zrobić dobrze.
Podobnosz człowiek uczy sie przez całe życie a gdy umiera jeszcze jest głupcem.
Nie no on pisał że są razem (co kolwiek by miało to znaczyć), z tego co pisze to on sie martwi właśnie o nią, a nie o alimęty pisząc kolkwialnie.
Może to wynika z różnic między płuciami, szczerze to mnie też by korciło co 15 min zadać takie pytanie aby wiedzieć jaka jest sytuacja.
Więc w przypływie nerwów być może aż za bardzo bym sie wypytywał.
Hmm cecha serotypowa mężczyzn? Nie wiem ale dla mnie jako faceta to takie zachowanie nie dziwi. Chodź zdaje sobie sprawe że było by one niezbyt odpowiednie.
Seks bez emocji? Nie no to jest nie możliwe
sama fizyczność to tylko część i to bardzo mała część przyjemności, to co wiąże sie z sypialnią, emocje, porzadanie, zawrót głowy, uczucie gorąca, sama świadomość ze to Ta/Ten. To jest to co nadaje smak temu wszystkiemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:04 pm Temat postu: |
|
|
tak. zwlaszcza odchudzanie. bardzo mocno wplywa. wysilek fizyczny nigdy mi nie szkodzil ale odchudzaniem juz sobie kiedys cykl rozregulowalam. czy ona jest bardzo szczupla? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:15 pm Temat postu: |
|
|
nie... przy 174 cm wzrostu wazy ok 73 kg
w wieku 17 lat ma problemy hormonalne... jednak nigdy niemiala nieregularnej miesiaczki niechodzi mi o wysilek fizyczny ale o zmeczenie
kurde ale dziwi mnie to ze ona ma oznaki zblizajacego sie okresu juz od ponad tygodnia... mowi ze ze chodzilo za nia ze moze wziasc ze soba podpaske jednak moje pytania wzbudzily w niej niepewnosc i teraz mowi ze sama niewie... juz nie wiem co mam robic:/
Ostatnio zmieniony przez michal123 dnia Sro Sie 02, 2006 10:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:37 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze to stres zmeczenie i odchudzanie razem wziete. moze masz jakis pomysl zeby ja odstresowac? moze jakies kino kolacja? i prosze blagam badz twardy i nie pytaj juz o ten okres Na mnie zawsze dziala jak mi moj mis powie ze mnie kocha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|