Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michal123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:46 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie dostalem nowe informacje dowiedzialem sie ze piersi sa wieksze i lekko twarde sluzu jest malutki ale wiecej niz zawsze miewala przed okresem i brzuch ma wydety ale nie wie czy po ogureczkach czy poprostu wydety przed okresem... co sadzicie o takich informacjach?? co moga one sugerowac?
poczytywalem inne fora i zauwazylem ze wielu kobietom przesuna sie okres i dostawaly odpowiedzi ze to przed upaly... a ta moja kobietka cale dnie spedziala na sloncu opalajac sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
|
ja mam tak zawsze przed okresem. wzdety brzuch bolesne napiete piersi a dzien przed pojawia sie wilgoc w pochwie. wiec moze to juz jutro nie wspominam o hustawce nastrojow w ciazy brzuch nie powieksza sie od razu. dopiero mniej wiecej w czwartym miesiacu. ja mysle ze przez te rozne niekorzystne czynniki troszke jej sie ten okres spoznia a jak juz dostanie bedzie ciezki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:59 pm Temat postu: |
|
|
hmmm a wlasnie teraz dostalem informacje ze ona kiedys czytala cos na forum ze jak sie wlozy palca troszeczke to na gorze miala falbaneczki jakies a gdy sie jest w ciazy to tam jest gladko... czy to prawda?? jejciu czemu Wy kobiety jestescie takie skomplikowane
wachania nastroju takze jej towarzysza przekonalem sie o tym wczoraj:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
PRzeczytaj temat objawy ciaży - na samej górze tego działu, na dole tam jest napiasne w jaki sposób podczas badania można rozpoznać ciąże - jak lekarz to rozpoznaje.
Z tego co wiem to część ludzi stara sie też w ten sposób dociekać.
Chodź przestrzegam przed stawianiem diagnoz To pozostawcie lekarzowi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Zajmij ja czyms innym bo ona sama sobie ten okres zatrzymuje. kochany cudow nie ma. jesli stosunek byl w okresie nieplodnym a jej cykle sa mniej wiecej regularne to jakim sposobem miala zajsc w ciaze? nie ma takiej opcji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:19 pm Temat postu: |
|
|
no ja wiem i jej to tlumacze jednak ona sie boi:( najgorsze jest to ze mam z nia ostatnio bardzo utrudniony kontakt poniewaz cale dnie spedza na dzialce jednak jutro spedzimy ze soba troche czasu moze uda mi sie je jakos rozerwac i uspokoic no nie wiem licze na to ze wkoncu ten okres sie pojawi... bo ulzy mi a przedewszystkim jej:) no i Wam:D hehe;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:33 pm Temat postu: |
|
|
no nie mow tak. wcale nie czuje sie zmeczona toba. przeciez po to jest to forum zeby podyskutowac. sam sie przekonasz ze panika byla niepotrzebna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Tylko nie męcz jej pytaniami zwłaszcza na sam początek
Jeżeli tak bardzo pytałeś a teraz zajmiesz sie nią, zamiast sie dopytywać to doceni to. Jeżeli ona zacznie temat to podejmij go tylko na litość daj dziewczynie odetchnąć troszke
No i tutaj niestety musze napisać że "faceta trzeba sobie wychować" sprawdza sie, bo czasem to naprawde wygląda niczym wychowyanie małego dziecka
Dobrze że mojej paniki nie widziałeś gdy ja czekałem na wynik testu ciążowego - raz mi wystarczy nigdy więcej.
Teraz potrafie do tego podejść z chumorem, chodz w tedy to było coś okropnego, zarówno dla mnie jak i dla niej. A chyba więcej dla mnie bo zamiast to ja sie zająć Nią, to wyszło na to że to ona mnie uspokajała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
ta. tez raz mialam takiego stresa zielona bylam na twarzy jak niedojrzaly pomidor to bylo najdluzsze kilka minut w moim zyciu. ale mamusia jak na razie nie jestem. choc coraz czesciej mysle ze troche szkoda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 11:12 pm Temat postu: |
|
|
KOBIETA napisał: | no nie mow tak. wcale nie czuje sie zmeczona toba. przeciez po to jest to forum zeby podyskutowac. sam sie przekonasz ze panika byla niepotrzebna |
no mam nadzieje:) jej strasznie jest:) naszczescia udalo mi sie ja troche uspokoic:) dzieki Wam:) do uslyszenia jutro:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|