Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Dobranoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 6:31 am Temat postu: |
|
|
Witam ponownie. Wiecie co Wam powiem... Kobieta pisalas ze przed okresem masz bolesne napiete piersi ale jej piersi niesa napiete... sa tylko twarde... jak sie podotyka to czuc takie cos twarde... zawsze ma to przed okresem ale i zawsze ma takze napiete ppiersi jednak w tym miesiacu nie:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 7:56 am Temat postu: |
|
|
A jaka jest roznica miedzy piersiami napietymi a piersiami twardymi? kto choc raz dotykal wie ze musza byc napiete zeby byly twarde |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 8:53 am Temat postu: |
|
|
ale ona sa takie inaczej twarde... maja tak jakby takie guziki jak sie naciska... zawsze takie miala przed okresem + byly twarde a teraz jest jakos inaczej... no ale kurde byly dni nieplodne.... niebylo wytrystku w niej wiec ciaza jest raczej niemozliwa:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 9:04 am Temat postu: |
|
|
oczywiscie ze niemozliwa. przeciez wszyscy ci to od paru dni tlumaczymy. a pomysleliscie ze to moze byc cos innego niz ciaza? jakies hormonalne zaburzenia. najlepiej jak pojdziesz do apteki po test. oboje sie uspokoicie. polecam QUICK VUE. i prosze blagam nie nakrecaj sie tak. dni nieplodne tak wlasnie sie nazywaja dlatego ze nie mozna zajsc wtedy w ciaze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 9:16 am Temat postu: |
|
|
a mam jeszcze 1 takie pytanko podczas dni nieplodnych jest sluz? tzn mniej ale jest? czy go wogule niema?? no wiesz latwo Ci mowic jak ja jej kupie test to ja umre z nerwow:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 9:18 am Temat postu: |
|
|
a tak to nie umierasz z nerwow? lepiej umierac trzy minuty niz cztery strony na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 9:25 am Temat postu: |
|
|
a tak na spokojnie sprawe biorac- co wiemy? wspolzyliscie w czasie kiedy twoja dziewczyna najprawdopodobniej byla nieplodna. w dodatku nie doszlo do kontaktu twojego nasienia z jej narzadami plciowymi. mozesz wziac gleboki oddech i wytlumaczyc mi jak glupiemu dziecku w jaki sposob wedlug ciebie zostala zaplodniona? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michal123
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 10:00 am Temat postu: |
|
|
nie mam pojecia ale to jest tak ze jej niepokojenie powoduje moje nic juz na to nieporadze staram sie jak moge a nie wychodzi mi ale najwazniejsze jest to ze przy niej staram sie byc stanowczy i niepokazywac swojego leku:) ale dzie ten jej okres sie podziewa moglby juz sie wydostac:) bo z tym testem moze i tak ale to juz jutro kupimy i zrobimy i napisze Wam co i jak:) a powiesz mi jak otj est z tym sluzem??:> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 10:13 am Temat postu: |
|
|
u mnie to jest tak- przez jakis czas przed okresem wogole zadnego sluzu nie obserwuje u siebie. ale tuz przed okresem sie pojawia. jest taki jakby pomiedzy plodnym a nieplodnym. nie umiem go lepiej okreslic. to jest takie uczucie wilgotnosci po prostu. przewaznie dzien przed ale czasem wczesniej. teraz naprzyklad juz trzeci dzien tak mam a okresu ani widu tez mi sie spoznia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|