Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michal123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta pogoda to wszystko napewno tak wplywa ale najgorsze jest to ze to zawsze sie dzieje jak mozemy sie czegos obiawiac ale przewaznie miala okres 28-31 dzien dzis juz nawet nie wiem ktory to dzies cyklu bodajrze 33:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie jak będzie miała jakieś gezaminy czy coś takiego to lepiej nawet jej nie dotykaj Razz bo okres może sie przesunąć nawet o dobre 3 tygodnie.

Wystarczy pare zarwanych nocy, dużo kawy w nocy, wytężona nauka, zmęczenie, stres i już gotowe Wink
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale przeciez nie macie sie czego obawiac. juz to ustalalismy
Powrót do góry
Nasia

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka zaszła będąc dziewicą wieć jest taka możliwość...
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niejest a moze jest to nic... teraz mowi ze ma jakis dziwny sluz jest go bardzo malo i piersi ja niebola tylko sa wieksze... ostatnio jest u nas taka pogoda ze 5 minut slonce 5 minut deszcz i tak caly czas moze to temu... jezuuuu jak to jest straszne Smile mam zamiar dzis isc do apteki tylko nie wiem ile mam wziasc kasy:) ile kosztuje ten test co mi polecalas? bo mowie do mamy daj 30 zl a ona na co:P a jak narazie wole jej niemowic:) poczekam;p choc wie ze to juz z nia robilem to niejest tak zle:) czekam na odp i bede biec do apteki:)
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test kosztuje okolo 12 -15 zł , mówię o teście Quick.

Nie mow nic mamie narazie, bo kobita zawału dostanie.
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
Test kosztuje okolo 12 -15 zł , mówię o teście Quick.

Nie mow nic mamie narazie, bo kobita zawału dostanie.

no ja wiem ale pisali mi wczesniej ze ciaza u mojej dziewczyny jest niemozliwa... czy te objawy ktore ma teraz moga cos sugerowac? czy poprostu takie sa objawy jak okres sie przesuwa? pytam sie bo nigdy niemielismy takiej sytuacji... chodzi mi o to czy jak kobiecie sie przesuwa okres to calutki czas ma objawy nadchodzacego okresu czy poprostu one na jakis czas ustepuja i pozniej pojawiaja sie jak bedzie mial nadejsc okres?
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na to naprawde nie ma reguly. kazda kobieta jest troszke inna. ale u mnie jak sie opoznia to objawy zblizajacego sie okresu mam caly czas.
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde pomalu zaczynam panikowac... ide do apteki... jutro zobaczymy co i jak... mam jednak nadzieje ze bedzie oki:/ bo jesli nie to cale moje i jej zycie sie zmieni:/
Powrót do góry
michal123

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test zakupiony... kurde martwi mnie to ze zamiast jej objawy okresu sie nasilac sie oslabily:/... ale tez dziwne by bylo zeby np okres przesuna sie zalozmy 3 tygodnie i przez 3 tygodnie miala objawy... dziwne dziwne... ale jutro sie wszystko okaze...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 16 z 43